Prezentarea si servirea tortului de nunta reprezinta unul dintre cele mai importante momente ale unei nunti, moment care poate face diferenta intre o nunta reusita si un fiasco. Nu e de mirare ca toate cuplurile acorda mare atentie alegerii tortului de nunta, de la cum arata acesta si pana la gustul final. Iar acum, chiar au de unde alege! Cofetaria a evoluat atat de mult, incat e chiar greu sa te hotarasti cu ce tort vrei sa-ti impresionezi invitatii! Astazi, insa, nu vreau sa vorbim de estetica torturilor de nunta, ci despre aromele cele mai potrivite pentru acestea, in functie de anotimpul in care are loc nunta.
Sa nu va grabiti sa alegeti o crema care va place voua cel mai mult, pentru ca voi nu veti fi singurii care vor manca din acel tort! E bine ca, inainte de a da comanda la cofetarie, sa faceti un sondaj printre prieteni si rude si sa vedeti ce le place cel mai mult. Asa veti fi siguri ca-i veti impaca pe cei mai multi dintre ei (ca pe toti, chiar n-aveti cum, va spun din experienta :D ).
Fiecarui sezon ii sunt atribuite anumite arome, de care e bine sa tineti seama in alegerea tortului de nunta. De ce?! Pai cred ca n-ar fi in regula ca in mijlocul verii sa va serviti invitatii cu un tort cu o puternica aroma de scortisoara sau cu o crema cu mult unt! E adeverat, unele arome merg in fiecare anotimp, dar altele nu. De aceea trebuie sa fiti foarte atenti!
Sursa foto aici!