21 martie 2014

Blossom Dress - rochii de mireasa diafane

Iubesc primavara din tot sufletul! Tot aud in jurul meu ca vremea asta atat de calda nu e normala pentru luna martie, dar va spun sincer ca nu-mi pasa! Iubesc caldura (acum e placuta, nesufocanta), iubesc soarele si lumina, iubesc florile de primavara si aroma lor inconfundabila! Iar cand vom avea si pomi infloriti, va fi perfect!
Primavara mi se pare anotimpul perfect pentru organizarea nuntii! Decorul romantic, parfumul din aer, toata prospetimea naturii ar transforma acest eveniment intr-unul de poveste! Iar pentru intregirea tabloului, mireasa ar avea o rochie diafana, fina si usoara ca o boare, delicata ca roua pura a diminetii! V-am facut si pe voi sa visati alaturi de mine?! Sper ca da! :)
Si, totusi, acest vis frumos poate deveni realitate! Pentru decor trebuie sa lasati natura sa se ocupe de tot, iar rochia de mireasa perfecta, de care vorbeam mai sus, trebuie sa o alegeti de la Blossom Dress
Povestea Blossom Dress a pornit cu un showroom de rochii de mireasa, ce reunea sub acelasi acoperis mai multe branduri ale designerilor romani. Ulterior a fost deschis si propriul lor atelier (intitulat sugestiv Blossom Dress Atelier), pastrandu-se si vechile colaborari. Branduri precum Divine Atelier, Delicate sau Otilia Brailoiu produc rochii exclusiv pentru showroom-ul Blossom Dress, miresele gasind aici rochii de bun-gust, cu un design original si un aer romantic.
Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate (voal de matase, organza de matase, tulle fin, dantela Chantilly), fapt ce se vede nu doar estetic, in produsul finit, ci si in usurinta cu care o rochie de mireasa Blossom poate fi purtata!
Realizarea la comanda a unei rochii de mireasa dureaza intre o luna si maximum trei luni.

Daca v-am convins ca aici va asteapta rochia la care ati visat mereu, atunci faceti o vizita la showroom-ul Blossom Dress din Bucuresti, Str. Prof. Ion Bogdan, nr. 8 (Zona Piata Romana - Dorobanti)! Inainte, insa, nu uitati sa faceti o programare, pentru a va bucura de toata atentia personalului si de tot timpul necesar alegerii rochiei perfecte!
Datele de contact ale showroom-ului sunt acestea:
Tel.: 0723.339.504
 
Ce spuneti, va plac creatiile lor?! Mie mi se par, cu adevarat, de poveste!

4 comentarii:

  1. Cat de frumoase sunt rochiile! Eu m-am casatorit civil in mai si copacii inca erau infloriti, o spendoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam eu ca e frumos sa te casatoresti primavara! Mi-ar fi placut si mie, dar, din pacate, restaurantul pe care ni-l doream noi mai avea zile libere doar in iulie. Si am ales iulie! :)) A fost foarte frumos, oricum! Ma bucur pentru tine, ca ai ramas cu amintiri atat de frumoase! :*

      Ștergere
  2. Imi place a treia rochita mult!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...