19 martie 2014

Les Cosmétiques Design Paris - gama de produse cosmetice pentru o ingrijire totala

V-am vorbit aici despre noua gama de produse cosmetice lansata de Carrefour - Les Cosmétiques Design Paris -  si, de asemenea, v-am aratat produsele care m-au atras cel mai mult. Astazi, insa, as vrea sa va prezint mai in detaliu gama destinata ingrijirii corpului - Nectar Of Nature (asta pentru ca eu sunt absolut indragostita de produsele ce rasfata corpul, lasandu-l curat, hidratat si frumos parfumat). Si, ca viitoarele mirese care imi citesc blogul sa aiba parte si de ceva destinat numai lor in aceasta postare, am sa va prezint si cateva buchete de mireasa, ce cred ca se "asorteaza" perfect cu fiecare produs in parte! Data trecuta v-am prezentat rochii de mireasa, acum va prezint buchete de mireasa! :D Hai ca-i bine, tot mai e putin pana se deschide sezonul nuntilor din acest an, asa ca sunt sigura ca aveti nevoie de inspiratie!
Primul produs care mi-a atras atentia a fost Samponul Nectar Of Nature pentru parul vopsit. Mi se pare un produs accesibil, ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de ingrijire al unei femei cu parul vopsit! Eu stiu cum e sa-ti curga vopseaua din par la fiecare spalare si sa tanjesti dupa stralucirea din primele zile de la vopsire. Daca va doriti ca parul vostru sa arate mereu de parca tocmai ati venit de la coafor, sa aiba o culoare vibranta, stralucitoare, atunci trebuie sa incercati acest sampon, care are in componenta sa si ulei de trandafiri. Iar daca am amintit de trandafiri, atunci ce-ati zice de un minunat buchet de mireasa din aceste flori delicate si atat de senzuale?!

Daca am ales un sampon, atunci trebuie sa aleg si un balsam! Oricat de bun ar fi un sampon, parul va ramane mult mai matasos si mai fin daca aplicam si un balsam. Iar unul bogat, care sa hraneasca firul de par, este perfect!
Un buchet simplu, din Floarea-Soarelui, mi se pare ca se potriveste prefect cu acest balsam de par!
Al treilea produs spre care m-am indreptat a fost Deodorantul cu aroma de violete. O, Doamne, ce aroma interesanta, n-am mai gasit un deodorant asemanator pana acum! Lasand deoparte mirosul lui atat de frumos, cred ca e lesne de inteles de ce am ales un astfel de produs! Pur si simplu, deodorantul nu trebuie sa ne lipseasca niciodata din ritualul de ingrijire si frumusete, nu trebuie sa uitam niciodata de aplicarea lui, iar in ziua nuntii e si mai important sa-l folosim, ca sa trecem cu bine peste toate emotiile!
Si daca deodorantul miroase a violete, atunci sa avem si un buchet de mireasa cu violete! E romantic si dragut, nu?!
Pentru ziua nuntii, nu trebuie sa uitam sa avem grija si de pielea noastra, astfel incat aceasta sa radieze de frumusete si sanatate! Un gomaj cu ulei de nuca sau unt de mango va face minuni in acest sens, indepartand celulele moarte de la suprafata pielii si lasand-o mai curata, mai fina si mai luminoasa!
Cum am vazut acest produs, m-a dus cu gandul la un buchet de mireasa vintage, cu insertii din matase, dantela si perle! Pretios si rafinat!
Ultimul produs ales este crema hidratanta pentru fata (de zi sau de noapte), care sa ne mentina tenul tanar, proaspat, fara urme lasate de timp! Iar un buchet de mireasa cu mult verde mi se pare ca se potriveste perfect si sunt sigura ca ar aduce o nota de prospetime la orice nunta!
Gata, acestea sunt alegerile mele! Voi ati testat aceste produse, cum vi s-au parut?! Care dintre buchetele alese de mine va place mai mult?

2 comentarii:

  1. balsamul suna bine si buchetul pe care l-ai asociat cu el imi place cel mai mult :).



    vad ca amandoua am facut corelari interesante :)). tu cosmetice-buchete, eu haine-culori :)). chiar am zambit cand am vazut :). parca ne-am inteles.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am scris doua articole pentru aceasta campanie. Primul este cu rochii de mireasa. :D Da, buchetul acela este foarte interesant!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...