17 iunie 2014

Review: Noua gamă de îngrijire a tenului Apidermin Lejer

Aşteptam de foarte mult timp să vă vorbesc despre aceste produse, pentru că pur şi simplu m-am îndrăgostit de ele! Am tenul mixt şi mereu am fost în căutarea unor creme care să-mi ţină secreţia de sebum sub control, mai ales în timpul verii, când aceasta pur şi simplu îşi face de cap. Recunosc, am mai gasit soluţii salvatoare, dar nici una nu m-a mulţumit pe deplin.

Când am aflat de noua gamă de produse Apidermin Lejer, am ştiut că trebuie să fie a mea! Promisiunea unei hidratări profunde, dar lejeră, m-a făcut să sper că voi descoperi produsele perfecte pentru îngrijirea tenului meu. Şi nu m-am înşelat deloc!
Am să vă prezint pe rând cele patru produse din gamă, în ordinea folosirii lor:

Nu sunt o mare fană a laptelui demachiant, însă textura acestuia m-a făcut să-l iubesc şi să îl folosesc cu drag! E un fel de cremă aerată, fluidă, care se întinde cu uşurinţă pe ten şi care reuşeşte să înlăture şi cel mai rezistent machiaj. 

După folosire, tenul rămâne fin şi curat. Nu mi-a provocat disconfort când l-am folosit pentru demachierea ochilor, iar asta înseamnă mult pentru mine.
De asemenea, apreciez faptul că nu conţine parabeni, parafine sau coloranţi.

Are un parfum discret, plăcut, ce dispare repede.

Ambalajul îmi place şi el foarte mult, pentru că este uşor de folosit şi transportat, iar laptele demachiant poate fi dozat exact atât cât ai nevoie.
Apidermin Lejer - Loţiune tonică hidratantă
Nu ştiu ce aşteptări aveţi voi de la o loţiune tonică, dar eu îmi doresc doar să îmi cureţe tenul în profunzime, fără a-l usca. Apidermin Lejer - Loţiune tonică hidratantă face mult mai mult de atât! Tonifică şi hidratează pielea feţei, stimulând şi regenerarea celulelor (datorită  lăptişorului de matcă din compoziţie). Tenul se simte mai elastic după fiecare utilizare.

Promite să micşoreze porii, însă n-am observat acest lucru. Pot spune doar că îi face mai puţin vizibili, pentru că îi curăţă în profunzime.

Ambalajul este la fel de practic ca şi cel al laptelui demachiant şi nici acest produs nu conţine parabeni, parafine sau coloranţi. 

 
Din întreaga gamă, această cremă este produsul meu preferat! E uşoară ca o spumă, are un miros suav, intră rapid în piele şi-mi oferă hidratarea de care am nevoie în timpul verii. M-am temut că nu va trece testul căldurii de afară şi-mi va îngrăşa tenul, dar nu a fost aşa. În cazul meu are un efect de matifiere, ce durează 4, 5 ore, apoi zona T a feţei începe să lucească uşor (problemă ce o rezolv cu un şerveţel matifiant).

Este şi o bază excelentă pentru machiaj, dacă doriţi să o folosiţi şi în acest scop.

Apreciez că are factor de protecţie solară (15), însă l-aş fi vrut mai mare de atât. Acesta este singurul minus pe care i-l găsesc. În rest, o ador!

Apidermin Lejer - Cremă lejeră regenerantă de noapte
Când mă gândesc la o cremă de noapte, mă gândesc la o consistenţă grasă, bogată, ce se absoarbe cu dificultate. Adica exact cum nu este această cremă! :)

Apidermin Lejer - Cremă lejeră regenerantă de noapte este la fel de uşoară ca şi crema de zi şi întră în piele la fel de repede, doar că efectele ei sunt vizibile, cu adevărat, dimineaţa. La trezire, pielea este mai netedă, mai fină, de parcă ar fi întinerit peste noapte. 

Eu am folosit-o şi pentru zona ochilor şi mi-a plăcut că hidratează intens şi pielea de aici, reuşind să-mi netezească ridurile fine.

Vă recomand să încercaţi şi voi aceste produse şi să vă convingeţi singure de calitatea lor! Complexul Apicol Veceslav Harnaj mi-a demonstrat, încă o dată, că frumuseţea şi îngrijirea nu costă mult deloc şi pot fi la îndemâna oricui. 

Voi aţi încercat aceste produse? Cum vi s-au părut?

8 comentarii:

  1. Nu am incercat produsele, nu m-am inscris in campania pentru testare fiind pentru mine o perioada in care simteam ca ma depasesc evenimentele si orice obiectiv in plus m-ar epuiza! :))
    Ma bucura review-ul tau, Andreea!
    Stii ce voi incerca eu dintre toate acestea? Crema de noapte si laptele demachiant - cand voi dori o pauza de la ceea ce folosesc! :)

    Multumesc pentru ca ai impartasit impresiile tale! Ma bucur ca ti s-au potrivit produsele!
    Mii de pupici voiosi!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, stiu cum e. Mie mi se intampla des sa am astfel de perioade, pentru ca am prostul obicei de a-mi asuma multe sarcini. Nu stiu cand voi invata sa nu mai fac asta ...
      Pupici voiosi si pentru tine! :)

      Ștergere
  2. Mi se pare o gama destul de buna.. Inca nu am incercat nici un produs, dar cu siguranta voi incerca laptele demachiant :) !

    RăspundețiȘtergere
  3. ce curioase sunt si tenurile astea :).

    eu, cu tenul meu uscat si deshidratat sunt multumita de cremele si de demachiant. chiar ma gandeam ca-mi par destul de grase si eram mai mult ca sigura ca sunt prea grase pentru tenul mixt caruia i se adreseaza :).
    in ceea ce priveste lotiunea tonica inca nu m-am dumirit: uneori imi pare ca-mi usuca tenul, alteori ca nu. mai trebuie s-o testez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar am tenul mixt si mi se potrivesc toate. Le-am laudat tuturor prietenelor, asa de mult imi plac! :D

      Ștergere
  4. Nu am folosit astfel de produse,dar citind despre ele aici,imi dau seama ca sunt bune,voi incerca laptele demachiant.Multumesc de informatii,de acest frumos articol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa le incerci, sunt foarte bune! Si nici nu costa multa.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...