1 iulie 2014

Sposa Toscana - rochii pentru mirese de poveste

Suntem în plin sezon al nunţilor, dar sunt sigură că mai există viitoare mirese ce nu şi-au ales, încă, rochia perfectă pentru această zi memorabilă, aşa că m-am gândit să vă vin în ajutor şi să vă arăt câteva rochii de mireasă superbe, creaţii ale brand-ului austriac Sposa Toscana

Acest brand a ajuns pe piaţa din România în anul 2007, oferindu-le clientelor de aici rochii deosebite, la preţuri accesibile. Fiecare creaţie are ceva aparte şi se remarcă prin calitatea materialelor, croiala excepţională sau design-ul unic.
 
Materialul din care s-au fabricat rochiile de mireasă contribuie, într-o mare măsură, la frumuseţea acestora. Astfel, fiecare material este ales pentru proprietăţile sale şi aspectul său. Unele materiale se mulează mai bine pe corp, altele sunt preferate pentru greutatea şi căderea lor.

În ceea ce priveşte rochiile de mireasă Sposa Toscana, materialul cel mai des folosit pentru realizarea acestora este mătasea, pentru că îmbracă trupul într-un mod frumos, senzual, feminin, şi dă o strălucire aparte ţinutei. 
De asemenea, mai sunt folosite şi damascul, chiffonul, catifeaua şi satinul.
 
Gama de rochii de mireasă este foarte mare şi diversificată, în fiecare an fiind lansate aproximativ 180 de modele noi, ce ţin pasul cu notăţile în domeniu şi cu cerinţele de pe piaţa din România.
Pentru că fiecare mireasă este unică şi trebuie să se simtă cea mai frumoasă în ziua nunţii, personalul magazinului vă va ajuta să alegeţi rochia potrivită şi, de asemenea, vor face modificările necesare, astfel încât aceasta să vă vină perfect!

Indicat ar fi să mergeţi la probă cu 3-4 luni înainte, însoţite de o singură persoană apropiată (mai  multe persoane înseamnă mai multe păreri, ceea ce vă poate deruta) şi să probaţi mai multe rochii, în modele cât mai diversificate.
Brand-ul Sposa Tosacana înseamnă calitate la preţuri accesibile, seriozitate şi promptitudine, aşa că alegeţi să le faceţi o vizită şi să vă convingeţi că rochia de mireasă perfectă nu e greu de găsit!

Mai multe modele, precum şi informaţii de contact gasiţi aici .
Voi cum vă doriţi să arate rochia voastră de mireasă?! Sau cum a arătat? Aştept detalii! :)

6 comentarii:

  1. Vaaaii, vaaaii! Asa am spus privindu-le! Sunt atat de delicate si frumoase!
    Rochia mea a avut un model tip printesa - n-as mai alege-o acum pentru nimic in lume! :))) Dar vorbim de 18 ani ce-au trecut, oamenii se mai schimba, gusturile de asemenea!

    Pupicei, Andreea!
    Ilda
    Lavender Thougths

    RăspundețiȘtergere
  2. Rochia mea a fost in stilul penultimei, o combinatie intre modelul sirena si cel printesa, cu mult tulle la baza si stransa pe corp, o rochie midi cum e cea prezentata de tine mi-ar fi placut mai mult dar fara maneci. A fost decizia buna la momentul respectiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un model frumos. Da, gusturile se mai schimba, asta e! :D

      Ștergere
  3. prima imi place cel mai mult :).

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...