29 mai 2015

Oriflame Beauty News Iunie

Oriflame a început deja pregătirile pentru vară și o întâmpină cu o colecție nouă, ce promite să ne cucerească toate simțurile: SOLAR.

Vibrantă, inspirată de tendinţele globale, cu treceri surprinzătoare de la tonuri reci la tonuri calde, colecția SOLAR ilustrează o călătorie la tropice, în inima soarelui.
Dintre noutăți, parfumul SOLAR este cel care mă atrage cel mai mult! Deja visez la notele lui fresh, perfecte pentru zilele toride vară!
"Radiezi senzualitate, cu o fuziune uimitoare de arome. Pepenele verde proaspăt, răcoritor şi suculent conferă apei de toaletă SOLAR o consistenţă plină de savoare, în timp ce nectarul de hibiscus împodobeşte parfumul cu o căldură seducătoare şi tonuri florale irezistibile."

 

Gelul de duș și loțiunea de corp SOLAR au și ele o aromă fabuloasă, oferind un plus de îngrijire pielii.

 
Giordani Gold completează colecția noilor lansări și ne surprinde cu formule redefinite, cu cele mai fine ingrediente şi noi ambalaje exclusiviste, pentru o experienţă senzorială unică.

 
Înnobilați-vă unghiile cu strălucirea rafinată şi culoarea somptuoasă, pe care vi le conferă noua ojă Giordani Gold Intense Shine! Infuzată cu preţiosul ulei din seminţe de măceşe, această formulă rezistentă, cu uscare rapidă, alunecă uşor, precis, de fiecare dată, cu ajutorul pensulei late. 

 
Noul fond de ten rezistent Giordani Gold Mineral, infuzat cu minerale vulcanice revitalizante, extrase din muntele Etna, hrăneşte şi revitalizează tenul, depăşind graniţele unui produs de machiaj, graţie proprietăţilor de îngrijire a tenului. Textura sa mătăsoasă, cu un grad superior de acoperire, conferă tenului finisare perfectă şi de lungă durată, alături de protecţie împotriva îmbătrânirii.

Pentru a nu rata nici una din noutățile pregătite de Oriflame pentru această vară, eu zic să fiți cu ochii pe broșurile lor! :P Veți găsi acolo multe, multe produse minunate, cu ajutorul cărora veți fi strălucitoare în această vară!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...