3 iunie 2015

Lasă-te învăluită de romantism și eleganță cu noua colecție de rochii de mireasă "Dreams" - by Blossom Dress Atelier!

Blossom Dress Atelier este un magazin de rochii de mireasă create exclusiv din materiale naturale și prețioase, de cea mai bună calitate, fapt care nu se vede doar în produsul finit, ci și în ușurința cu care o rochie de mireasă Blossom poate fi purtată.

Noua colecție "Dreams" by Blossom Dress 2015 este romantică, dar actuală, rochiile fiind sofisticate, fluide și ușor îndraznețe. Aplicațiile manuale de dantelă, straturile de tulle și voalul de matase te fac să te îndragostești iremediabil de aceste creații.

Pentru a vă convinge, vizitați showroom-ul lor (doar pe bază de programare) din Dorobanți, Str. Prof. Ion Bogdan nr. 8. Sigur veți găsi rochia de mireasă mult visată!

Și, ca să vă ajut puțin, vă prezint mai jos un Top 3 cele mai apreciate rochii by Blossom Dress Atelier!

1. Rochia Rose - Ești o fire romatică, nonconformistă și jucăușă?! Aceasta este rochia ideală pentru tine! Creație din dantelă fină, cu spatele adânc decoltat în "V" și acoperită într-un tulle roze, prin care se întrevede dantela, această rochie boho chic te va scoate, cu sigurantă, în evidență. Decolteul adânc subțiază silueta și creează o linie evidențiată a taliei. Rochia Rose este ideală pentru o nuntă în aer liber sau într-un cadru romantic și relaxat.
 

2. Rochia Eva - feminitate la superlativ! O rochie tip prințesă, din voal de mătase naturală, perfect îmbinat cu modelul floral al dantelei și cu mânecile lungi ... Un statement al eleganței! Această rochie este potrivită unei locații de nuntă luxury, spațioasă.
 

3. Rochia Thea - rochia bijuterie. Broderia bogată și tulle-ul italian în conferă acestei rochii o ținută demnă de o fire princiară, extrem de elegantă și prețioasă. Această rochie este aleasă, în special, de femeile încrezătoare, care realizează că toate privirile vor fi ațintite asupra lor și doresc să se bucure de asta.
 

Pentru că nunta este un moment unic în viață, transformați-l într-unul de neuitat și alegeți o rochie Blossom Dress Atelier! N-o să regretați nicio clipă alegerea facută!

P.S. Care din cele trei rochii vă place cel mai mult? Eu chiar nu reușesc să mă decid! :D 

4 comentarii:

  1. Mi-ar placea prima rochie in format midi si pe alta culoare pentru evenimente, e foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate arta minunat dar primul model e de vis. <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ar fi ca la nunta sa ne permitem sa schimbam mai multe rochii! :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...