12 decembrie 2013

Parfum de mireasa - Lanvin Marry Me

Ce parfum poate fi mai potrivit pentru o mireasa decat unul romantic, feminin, a carui denumire este "Marry me"?! Nu-i asa ca acesta este perfect?! 
Marry me este un parfum al iubirii implinite, un adevarat elixir al senzualitatii. A fost creat cu scopul de a sublinia legatura puternica ce se creaza intre o femeie si parfumul pe care alege sa il poarte, dar si legatura dintre Ea si El. Merry Me este o compozitie florala optimista, la fel ca un zambet larg. Se bazeaza pe combinatia tonica intre portocalul amar de Tunisia si esentele senzuale ale iasomiei Sambac. Acest melanj surprinzator este invaluit in aroma suculenta a piersicii., precum si in cea senzuala a ceaiului de iasomie. Notele de mijloc sunt incitante, amplificate de floarea de magnolie sau de petalele de trandafir. Combinatia de flori albe si fructe efervescente se dizolva elegant in forta olfactiva a ambrei si moscului.
  

Daca va doriti si  voi acest parfum pentru ziua nuntii, eu l-am gasit la preturi excelente pe site-ul Arome de lux, ce pornesc de la 95 lei.
Ati incercat Marry me, va place? L-ati alege pentru atunci cand veti fi mireasa?

2 comentarii:

  1. Am si eu acest parfum. Nu sunt casatorita si nici in viitorul apropiat nu cred ca se va intampla, insa imi place mult. E tineresc, feminin si romatic, potrivit pentru orice femeie!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...