1 aprilie 2014

INSPIRATIE DE NUNTA: Torturi couture pentru o nunta memorabila

Tortul are un rol principal in receptia de nunta, iar taierea lui reprezinta unul din momentele cheie ale festivitatii, incarcat de simboluri. Pentru a te asigura ca va fi un moment perfect, apeleaza la sfaturile specialistilor.

Grace Couture Cakes, primul atelier de cofetarie couture din Bucuresti, iti pune la dispozitie un consultant, care se va asigura ca tortul ales este unic si personal si se adapteaza perfect stilului si temei alese pentru nunta.
Pentru ca stim ca a hotari ce iti place e uneori mai dificil decat sa spui ce nu iti place, fiecare comanda Grace Couture Cakes incepe cu o discutie sau o intalnire preliminara, in care se traseaza liniile continutului, stilului si decoratiunilor dorite, care vor completa povestea evenimentului”, spune Alina Sudriu, managerul Grace Couture Cakes.  La intalnirea de consultanta vei putea degusta diferite tipuri de tort pentru a stabili care sunt texturile si aromele preferate si vei beneficia de sfaturile specialistilor Grace Couture, pentru ca produsul final sa fie in armonie perfecta cu dorintele tale. 
 
 
 
 


Sursa 
In 2014 continua trendul rustic de anul trecut, cu suporturi din lemn natur, dulciuri fara coloranti, precum si naked cakes – torturi si prajituri fara glazura. Este un stil simplu si elegant, care noua ne este foarte drag. In plus, 2014 aduce nuante metalice (auriu si argintiu) in cromatica de candy bar, precum si suporturi din cristal – un stil glamour. Revine si moda dulciurilor romantice, delicate, invelite in frisca naturala”, mai spune Alina.

Pentru decorarea dulciurilor de nunta te poti inspira si dintr-un detaliu special din povestea voastra de iubire sau din pasiunile comune, poti prelua elemente din aranjamentele florale sau care sa sugereze tema nuntii. Alternativ, poti alege ca tortul sa fie in acelasi ton cu rochia ta, pornind de la  elemente precum broderia sau aplicatiile de dantela. Posibilitatile sunt nelimitate. 
 
 
 
 

Despre Grace Couture Cake

Grace Couture Cakes este un atelier couture de cofetarie, creat din dorinta de a da forma celor mai rafinate dulciuri, pentru a celebra momentele speciale si povestile de iubire din viata fiecaruia dintre noi. Produsele Grace Couture Cakes sunt create la cererea clientului, adaptate dorintelor sale si evenimentului si sunt lucrate de o echipa de maestri cofetari de top, cu ingrediente de la furnizori cu traditie, si finisate cu migala folosind tehnici artizanale. Rezultatul final este, de fiecare data, o adevarata opera de arta. 
Atelierul foloseste exclusiv ingrediente proaspete, naturale, de calitate superioara, fara conservanti si aditivi.
Oferta Grace Couture Cakes cuprinde torturi, cupcakes, macarons si prajituri couture, pentru orice ocazie. 
www.gracecc.ro

Facebook: GraceCoutureCakes

Telefon: 0720.196.456

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...