24 aprilie 2014

Vreau sa testez produsele The One by Oriflame!

Intalnirea dintre mine si produsele Oriflame s-a petrecut in timpul liceului (banuiesc ca multe dintre voi se regasesc in aceasta afirmatie), cand una dintre colegele mele a adus la scoala o brosura. Am fost atrasa imediat de Apa de parfum Giordani Gold si, timp de cativa ani, am consumat zeci de sticlute cu minunata potiune. Acest parfum devenise un fel de semnatura, toti cunoscutii asociau aceasta aroma cu mine. Astazi, Giordani inca se numara printre parfumurile mele preferate si, de fiecare data cand il folosesc, imi aduc aminte de "anii tineretii". :)
Odata cu trecerea timpului, am testat noi si noi produse Oriflame si toate mi-au placut! Gloss-uri, farduri, rimeluri, creioane de ochi, pudre, geluri de dus, lotiuni de corp, genti si portofele, le-am incercat pe toate si n-am fost dezamagita de nici unul! Am apreciat mereu faptul ca produsele lor fac ceea ce promit, ca sunt calitative, fara a avea niste preturi exagerate, si ca ambalajele lor sunt practice si arata dragut.
De curand, Oriflame a lansat un nou brand de machiaj - The One by Oriflame - o colectie structurata in 3 game: Frumusete de zi cu zi, Mega Impact si Ultra Rezistenta. Produsele vor fi lansate treptat, in viitoarele campanii, insa in brosura actuala sunt deja disponibile cateva dintre ele: rimel, fond de ten, pudra, corector, fard de pleoape. 
Observ ca Oriflame se reinventeaza, ca investeste si mai mult in calitate si prezentare, ca ne ofera produse noi, iar asta nu poate decat sa ma bucure!
Imi doresc tare mult sa incerc si eu aceasta noua gama de produse, pentru ca, recunosc, sunt foarte curioasa in privinta lor! Deja visez la gene cu mega volum, buze colorate intr-o nuanta apetisanta si ten lipsit de imprefectiuni! Sunt sigura ca aceste produse imi pot transforma visele in realitate, asa ca trebuie sa fie ale mele!
Pe voi ce produs va tenteaza cel mai mult din noul brand Oriflame?

8 comentarii:

  1. :) Nu e doar un singur produs care ma tenteaza; sunt multe: rujurile, mascara, lacurile de unghii... :)
    Draga mea, mult succes si surprize frumoase in campanie!
    Pupicei, Andreea!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la mine sunt tot multe produse! :) Gloss-ul e primul pe lista! Mult succes si tie! Pupici!

      Ștergere
  2. Eu le-as testa pe toate!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi eu am fost addicted de Giordani, cel Gold. Nici acum nu am renunţat la altă obsesie... pe numele el Divine.
    Nu am încercat produsele noi, dar sunt curioasă să văd cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mirosit si eu Divine la cineva si stiu ca mi-a placut. Nu am mai incercat nici eu produse de la ei de ceva vreme, pentru ca n-am avut un reprezentant prin apropiere.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...