20 mai 2014

Apidermin Lejer – Istorie apicosmetică de 50 de ani, formulă lejeră

Complex Apicol Veceslav Harnaj lansează o nouă gamă: Apidermin Lejer. Apidermin Lejer urmărește principiile active ale gamei cu o istorie de 50 ani într-o formulă nouă, lejeră, destinată tenului normal, gras sau cu tendințe de îngrășare. Gama cuprinde 4 produse: lapte demachiant lejer, loțiune tonică hidratantă, cremă lejeră regenerantă de noapte, cremă lejeră hidratantă de zi.
 
Gama Apidermin Lejer se adresează tenului normal, gras sau cu tendințe de îngrășare reluând principiile Apidermin, fără parafine, coloranți, conservanți sau parabeni, într-o formulă lejeră.Principiile active principale ale acestei game pornesc de la produsul miraculos al stupului: lăptișorul de matcă, prezent în toate produsele gamei.

Ritualul Apidermin Lejer respectă toți pașii pentru un ten fericit: demachiere lejeră și eficientă, tonifiere și hidratare și hrănire adecvată momentului zilei: seară sau zi. Lăptișorul de matcă este completat de ingrediente din surse naturale ca: vitamina A, unt de cacao, extract de ceai verde, vitamina E și ulei de sâmburi de caise. Apidermin Lejer respectă angajamentul și tradiția Apidermin, toate produsele fiind testate dermatologic. 

Lăptișorul de matcă este probabil cel mai valoros produs al stupului, singura substanță naturală capabilă să stimuleze regenerarea celulară. Lăptișorul de matcă are proprietăți uimitoare de vindecare și hidratare, îmbunătățind starea de sănătate a pielii din interior. Vitamina A, ingredient activ al laptelui demachiant lejer și cremei regenerante de noapte, stimulează producția de elasten fără a încărca pielea. Laptele demachiant lejer și crema regenerantă de noapte conțin si vitamina E, un antioxidant ce protejează și repară pielea. Unul de cacao hrănește în profunzime pielea, îmbogățind formula laptelui demachiant lejer și cremei lejere regenerante de noapte. Beneficiile tonifiante, antiinflamatoare și astringente ale ceaiului verde se regăsesc în loțiunea tonică Apidermin Lejer.

Gama Apidermin Lejer nu contine conservanti, coloranti si nici parafine. Produsele Complexului Apicol „Veceslav Harnaj” sunt testate dermatologic, fara a fi testate pe animale. Ritualul de îngrijire zilnică Apidermin Lejer reia principiile gamei Apidermin, într-o formulă lejeră. Complexul Apicol Veceslav Harnaj are o traditie de peste 45 de ani in domeniul apicosmetic, fiind detinatorul numaroase branduri: Apidermin, Floramin, Floral si Apidermaliv. Gama Apidermin Lejer este disponibila in Boutique-ul Apicol Online la adresa: http://magazin.complex-apicol.ro dar si la distribuitorii Complexului Apicol Veceslav Harnaj. 

Aţi încercat produse de la ei, cum vi s-au părut? Ce părere aveţi despre noua gamă? Eu abia aştept să încerc aceste produse!

6 comentarii:

  1. Frumoasa campania, sper sa reusesc sa ma inscriu si eu;)
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu e o campanie sau nu stiu eu sa fie. Eu am primit un comunicat de presa de la ei. :)

      Ștergere
  2. Numele gamei suna foarte bine, sper sa si intre usor in piele. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pai asta e ideea, sa intre repede in piele. Si eu sper sa fie bune si abia astept sa le incerc!

      Ștergere
  3. Stii ca ma tenteaza?! Ma intrebam daca sa dau curs curiozitatii si sa ma inscriu dar... ma simt cam prea presata de timp, de angajamentele venite de pe toate planurile si, de aceea, ezit!

    Masca de par din gama Apidermin mi-a ramas la inima! :)

    Iti doresc testare cu bune rezultate, cu bucurie!
    Pupicei mii!

    Ilda
    lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce imbold astepti, doamna draga?! Hai, cauta putin timp si participa!
      Si eu sunt curioasa in privinta acestor produse (bine, sunt curioasa tot timpul :) ) si abia astept sa vad cum sunt!

      Pup tare!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...