7 mai 2014

Frumuseţe şi sănătate într-un singur cuvânt: Himalaya!

Din categoria "La ce mai visează Andreea", vreau să vă prezint astăzi două produse care mi-au atras atenţia şi pe care vreau sa le incerc neapărat. Ambele sunt produse Himalaya şi ştiu sigur că mi se potrivesc, pentru c-am mai încercat cosmetice de-ale lor şi mi-au placut toate!
Primul dintre ele este acest Ulei de corp hrănitor pentru copii. Nu, nu am, încă, un copil, dar îmi doresc acest produs pentru mine! De foarte mult timp folosesc ulei de bebeluşi pentru hidratarea pielii, după duş, iar rezultatele sunt excelente! Pielea rămâne incredibil de fină, moale, elastică, perfect hidratată! Uleiul pentru bebeluşi este foarte bun şi împotriva vergeturilor, aşa că nu ezitaţi să-l încercaţi!
Am vazut acest ulei la o rudă şi-am ştiut imediat că-l vreau şi eu! Are ingrediente naturale atent selecţionate, cu efecte miraculoase asupra pielii (ulei de măsline, ginseng indian şi aloe vera), un parfum foarte discret şi hidratează pielea pentru un timp îndelungat. În plus, deşi este un ulei, intră repede în piele, fără a lăsa vreo peliculă grasă la suprafaţa pielii. Cred că este idel pentru pielea mea uscată!

Al doilea produs pe care mi-l doresc este Balsamul pentru buze cu unt de cacao! Pe el n-am avut norocul să-l încerc, dar îi cunosc fratele, pe cel hrănitor, cu care am o relaţie de iubire sinceră, de lungă durată. Tocmai acest amor nebun m-a făcut să vreau mai mult, să trecem la etapa următoare şi să îi cunosc şi restul familiei. :) Iar basamul cu unt de cacao cred că are potenţial de "preferat". 
Mă tot gândesc ce aromă ademenitoare ar putea avea, cât de bine s-ar simţi pe buze şi ştiu că nu mai e cale de întoarcere, ne e menit să ne întâlnim! 
Se mândreşte că are un puternic efect hidratant, că previne uscarea, crăparea şi descuamarea buzelor, iar eu chiar vreau să-l provoc şi să văd dacă e adevărat! Ingredientele naturale mă încântă, de asemenea, foarte mult.
Dacă v-am stârnit şi vouă curiozitatea în privinţa acestor produse, sau dacă pur şi simplu vă doriţi să încercaţi alte produse naturale de calitate, la preţuri foarte avantajoase, atunci trebuie să vizitaţi magazinul online Hboutique şi să le studiaţi oferta!
Aţi încercat produse Himalaya până acum, cum vi s-au părut?! Aştept şi alte recomandări din partea voastră!

6 comentarii:

  1. Eu folosesc pasta de dinti de la ei... si sunt foarte multumita si acum recent am achizitionat o masca de fata .. (ina nu ma pot pronunta) :) ..Dar in general au produse bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai folosit si niste suplimente alimentare si tin minte ca am fost multumita, la momentul respectiv.

      Ștergere
  2. Buna Andreea! Te-am taguit la Liebster Award-ul care umbla acum prin blogosferă:
    http://elenaciucu.wordpress.com/2014/05/07/liebster-award/

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc ulei pt bebelusi e mult mai hidratant decât cremele normale... nu am incercat niciodată produsele Himalaya sunt tare curioasa cum sunt...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca le vezi in magazine, eu zic sa le incerci. Sau le poti comanda online, din magazinul lor!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...