22 mai 2014

Grace Couture Cakes - noile tendinte in materie de dulciuri pentru evenimente speciale



Tendintele in materie de dulciuri pentru evenimente speciale se schimba la nivel international in acelasi ritm cu tendintele modei.

Grace Couture Cakes, cel mai creativ atelier de cofetarie din Romania, lanseaza colectia de torturi si candy bar a noului sezon, din care miresele se pot inspira pentru o nunta perfecta. Noul sezon aduce dulciuri romantice, delicate, invelite in frisca naturala sau ciocolata alba si flori.

Aromele si texturile recomandate de specialistii Grace Couture Cakes sunt cele light, cu mousse de sampanie in ciocolata alba sau mousse de fructe de padure. Pentru nunta, oferta Grace Couture Cakes cuprinde torturi, minitorturi, produse si amenajare de candy-bar (cupcakes, macarons și alte dulciuri couture), dar si marturii dulci. 

Grace Couture Cakes este primul atelier couture de cofetarie din Romania, creat din dorinta de a da forma celor mai rafinate dulciuri pentru a celebra momentele speciale si povestile de iubire din viata fiecaruia dintre noi.


Fiecare comanda Grace Couture Cakes incepe cu o discutie sau o intalnire preliminara, in care se traseaza liniile continutului, stilului si decoratiunilor dorite, care vor completa povestea evenimentului. La intalnirea de consultanta vei putea degusta diferite tipuri de tort pentru a stabili care sunt texturile si aromele preferate si vei beneficia de sfaturile specialistilor Grace Couture Cakes, pentru ca produsul final sa fie in armonie perfecta cu dorintele tale. 


Atelierul foloseste exclusiv ingrediente proaspete, naturale, de calitate superioara, fara conservanti si aditivi.



Telefon: 0720 196 456

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...