8 mai 2014

Liebster Award - Chestii despre mine! :)



Am primit de la Selena (îţi mulţumesc din suflet, draga mea!) un Liebster Award şi abia aşteptam să răspund provocării!
Regulile sunt următoarele:
A. Să prezint 11 lucruri despre mine
B. Să răspund celor 11 întrebări puse de Selena
C. Să adresez şi eu alte 11 întrebări fetelor cărora le dau acest Liebster Award.
Să începem!

A. Câteva "secrete" despre mine:
1.  Mă ataşez foarte uşor de oamenii care au aceleaşi valori ca mine şi sufăr când trebuie să mă despart de ei. La fel păţesc şi cu multe lucruri. Cred că nu-mi plac deloc schimbările şi prefer o oarecare rutină în viaţa mea!

2. Familia este cea mai importantă pentru mine, de acolo îmi iau toată energia necesară şi doar acolo sunt cu adevărat fericită! Ador să petrec timp alături de cei dragi, nefăcând nimic interesant, şi mă enervez când intervin alte persoane şi ne strică armonia. :)

3. Înţeleg şi sunt de acord cu noţiunea de echipa la locul de muncă (când spun echipă, mă refer chiar la o echipă adevărată, unde colegii se ajută reciproc, se susţin, luptă pentru acelaşi ţel, nu există invidie şi alte răutăţi ... mda, e greu să mai găseşti oamenii cu caracter, care să ştie să facă o echipă), sunt de acord cu timpul petrecut alături de colegi, pentru închegarea echipei, dar nu pot să accept "invadarea" de către echipă a timpului şi spaţiului personal! În ziua de astăzi cred ca ne petrecem, deja, foarte mult timp la serviciu, rămânându-ne puţin timp pentru noi, familie, prieteni, hobby-uri ... cred că această fărâmă de timp chiar trebuie petrecută cu cei dragi, iar serviciul să fie lasat de-o parte (mă rog, înţeleg urgenţele).
Serviciul e serviciu, familia e familie, cred cu tarie că trebuie trasate niste linii clare de delimitare între ele şi nu trebuie amestecate una cu alta!

4. Nu-mi plac persoanele care vorbesc vulgar, consumă alcool în mod excesiv sau fumează.

5. Îmi place foarte mult să citesc, dar cred că ştiţi asta, deja. Nu prea-mi place literatura uşoară, prefer cărţile care îmi dau de gândit, din care am ceva de învăţat, care stârnesc ceva în mine. :D

6. Îmi place limba spaniolă! În urechile mele sună ... senzual! :D

7. Ador muzica latino! Ascult genuri foarte variate, dar aceasta îmi ajunge la inima cel mai uşor. În ordinea preferinţelor, muzica latino este urmată de muzica de pian, chitară şi vioară!

8. Dacă am spus că-mi place muzica, atunci trebuie să menţionez că-mi place foarte mult să dansez! Mă pricep foarte bine chiar şi la dansurile populare, mai ales la cele din zona noastră, din Oltenia.

9. Îmi place să merg în locuri noi şi să observ obiceiurile oamenilor de acolo. De asemenea, îmi plac locurile pline de istorie.

10. Am o relaţie foarte specială cu mama mea! Pur şi simplu reuşim să ne înţelegem fără cuvinte! Şi chiar dacă suntem departe, simţim fiecare când cealaltă este supărată sau suferă dintr-un anumit motiv, ştim ce gândim fără să ne spunem. E un fel de telepatie! :D

11. Deşi spuneam mai sus că îmi place limba spaniolă, când vine vorba de ţări preferate, Spania nu e pe primul loc. :) Sunt absolut fascinată de Japonia şi-mi doresc tare mult să ajung să o vizitez. La fel de mult îmi doresc să ajung şi în Machu Picchu! Iar dacă tot am preferinţe atât de diferite când vine vorba de ţări străine, atunci trebuie să menţionez că bucătăria mea preferată este cea italienească. Aţi înţeles, da?! Limba spaniolă, mancare italienească, Japonia şi Machu Picchu! :D

B. Întrebările de la Selena:
1. În afară de blog, ce alt hobby mai ai?
Am răspuns mai sus: lectura, călătoriile, istoria, cultura japoneză.

2. Ce culoare are ultima ojă cumpărată?
Pffff, n-am mai cumpărat o ojă de foarte mult timp, pentru că am avut norocul să tot primesc şi să câştig la diverse concursuri. Ultimele două sunt cele THE ONE de la Oriflame, în nuanţele Cappucino şi Orchid. 

3. Ai vreun produs de make-up fără de care nu ai ieşi din casă, dacă nu l-ai aplicat?
Nu! Îmi place cum arăt nemachiată, aşa că n-am probleme de genul acesta.

4. În ce ai învesti mai mult: o geantă sau o pereche de pantofi?
Aici avem o problemă, pentru că şi genţile şi pantofii îmi plac la fel de mult! :) Dacă trebuie să aleg, aleg pantofii, pentru că e important pentru mine să mă simt bine în ei, să fie de calitate.

5. Când este ziua ta de naştere şi ce zodie eşti?
16 august, LEU! Noi suntem un neam de lei! :)

6. Preferi părul bucle sau părul drept?
Am deja părul drept, aşa că visez la bucle perfect definite!

7. Dacă ai putea să schimbi ceva la aspectul tău fizic, ce ar fi?
Ha ha ha, aş vrea să fiu puţin mai slabă! Dar de asta mă ocup eu! :D În rest, nu aş vrea să schimb nimic!

8. Ai vreun produs cosmetic/make-up (acelaşi brand, acelaşi produs) pe care l-ai cumpărat de mai mult de două ori?
Sunt mai multe, dar primul produs ce-mi vine în minte este Loţiunea de corp de la Neutrogena! E genială! Hidratează foarte bine, intră repede în piele, miroase frumos!

9. La ce vârstă ai început să te machiezi?
Părinţii mei au fost foarte stricţi în această privinţă şi nu m-au lăsat să mă machiez până pe la vreo 15 ani. Dar n-am abuzat de machiaj nici mai târziu, aşa cum nu o fac nici acum!

10. Ai vreun accesoriu pe care nu-l dai jos niciodata? (inel, cercei, piercing etc.)
Da, două: verigheta şi inelul de logodnă! În rest, cum intru în casă, scap de toate. Nu suport să dorm cu cerceii în urechi.

11. Ce bloggeriţă din România ţi-ar plăcea să cunoşti personal?
Am trei bloggeriţe dragi: Simona, Ilda şi Zadin! Le admir pe toate trei pentru aspecte diferite şi mi-ar plăcea să le cunosc! Cu Simona m-am identificat de multe ori, avem cam aceleaşi gusturi, simţim la fel în multe situaţii. Ilda are o familie minunată, exact aşa cum "văd" şi eu o familie adevărată! Pe Zadin o admir pentru ambiţia şi puterea ei.
Sunt trei femei minunate şi le citesc blogurile cu drag!

C. Întrebările mele pentru cele trei bloggeriţe de mai sus:
1. Care este parfumul tău preferat?

2. Care este cea mai mare dorinţă a ta?

3. Dar cel mai mare regret? (dacă există)

4. Ce alegi între lecturarea unei cărţi şi vizionarea unui film?

5. Preferi pantofii cu toc sau pe cei cu talpă joasă?

6. Ce accesorii îti plac cel mai mult şi cât de multe ai? (includem şi genţile şi pantofii)

7. Care a fost ultimul compliment pe care l-ai primit?

8. Ce culoare îţi place cel mai mult?

9. Câte limbi străine vorbeşti?

10. Cum îţi place să te relaxezi?

11. Dacă ar trebui să alegi între familie şi carieră, ce ai alege?

Dacă sunt şi alte fete care nu au făcut acest tag, atunci le invit să-l preia! Iar dacă nu aveţi blog, aştept să-mi scrieţi răspunsurile voastre la comentarii!

9 comentarii:

  1. Y yo soy un apasionado de la española y el español son Sasa que hacen que su sonido aún mejor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca m-a emotionat faptul ca m-ai nominalizat, m-au impresionat argumentele/motivatia! :)
    Iti multumesc din suflet, draga mea Andreea!

    Mie imi plac la nebunie tag-urile si, chiar daca timpul nu mi-a mia permis sa le preiau, pe acesta il voi onora cu mare placere! Te rog doar sa ai rabdare cu mine! :)

    M-am bucurat sa aflu lucruri noi despre tine, m-am regasit pe alocuri! Stiu ca esti o fata minunata, mi s-a confirmat asta pentru a n-a oara! :)

    Te imbratisez strans!!!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, ma faci sa rosesc! :D Abia astept sa citesc raspunsurile tale! Te imbratisez si eu, draga mea!

      Ștergere
  3. Andreea draga, m-am bucurat si m-am emotionat foarte tare atunci cand m-am regasit printre nominalizate, iar descrierile pe care le-ai facut Ildei si Luciei parca sunt desprinse din propriile mele ganduri, ceea ma determina si pe mine pentru a n-a oara sa concluzionez, la fel ca si tine, ca noi doua semanam foarte mult si avem o multime de lucruri in comun.
    De exemplu punctul A3 nu l-as fi putut verbaliza mai bine decat tine, la fel gandesc si eu despre raporturile cu colegii si desprea acea limita care ar trebui sa existe intre colegi si prieteni. Eu lucrez 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana cu aceeasi oameni, ne intelegem foarte bine intre noi, dar cred ca e suficient cat ne vedem si nu as putea sa ii aduc si in spatiul meu intim de dupa ora 16 sau cel putin nu prea des, de abia am timp pentru familie si pentru restul prietenilor mei... :(
    Oricum, m-am regasit in foarte mult dintre raspunsurile tale si abia astept sa fac si eu acest tag.
    Iti multumesc frumos si te puup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi (eu si sotul meu) sta treaba mult mai "grav", petrecand la serviciu peste 13, 14 ore/zi ... De-asta ma deranjeaza teribil cand, dupa program, il mai suna de la serviciu ... Dar asta e, incercam sa trasam niste limite ...
      Abia astept sa citesc si eu raspunsurile tale!
      Pup!

      Ștergere
    2. pff, ce mult petreceti la serviciu, offf, ma enerveaza rau de tot situatia asta, si al meu barbat e fix in aceeasi situatie, si cu programul si cu telefoanele de dupa...off, ce putem face...?!

      Ștergere
  4. La fel e si la noi! Cand aud ca ii suna telefonul de serviciu, ma apuca niste neri ... :)) Lui ii si place ce face aici, doar programul il dernajeaza. Chiar daca s-ar multa in alta parte, pe aceeasi frunctie, ar fi la fel ... Ne gandim ca in viitor (poate la anu', daca apare si un copil :D ), sa ne mutam acasa si sa renunte la acest serviciu. Pur si simplu nu mai avem timp de viata personala si e ingrozitor!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...