22 septembrie 2014

Colecția de Toamnă Tex 2014 - Ținute moderne, pline de stil

N-am înțeles niciodată de ce, atunci când vine vremea rece, toată lumea se îmbracă în haine cât mai închise la culoare, lipsite complet de stil! Poate că decorul din natură se schimbă și totul devine mai cenușiu, poate că soarele își face simțită prezența tot mai puțin, dar asta nu înseamnă că trebuie să devenim și noi la fel de posaci, să ne confundăm cu decorul. 

Din contră, pentru a ieși din anonimat și a începe ziua cu bună-dispoziție, este esențial să optăm pentru haine colorate, confortabile, de calitate, care să ne ofere caldura de care avem nevoie, dar care să ne facă să arătăm și foarte bine! Nu vă mai ascundeți trupul și frumusețea în spatele hainelor fără formă, întunecate la culoare! Optați pentru articole vestimentare din noua colecție de toamnă Tex și vă garantez că veți arăta minunat, fără să cheltuiți mulți bani!

Colecția este deja disponibilă în magazinele Carrefour România, așa că puteți merge să vă îmbogățiți garderoba de toamnă cu piese vestimentare în tendințe, potrivite pentru întreaga familie.

Eu mi-am ales preferatele imediat ce am vazut colecția și mi-am permis să mă joc puțin cu ele și să creez câteva ținute. Să-mi spuneți dacă vă plac, neapărat!

Trenciul roșu din poza de mai jos m-a atras ca un magnet și-am decis că trebuie neapărat să fie al meu, dacă vreau să dorm liniștită! :) Pentru o ținută perfectă pentru job, aș alege să port fusta neagră din imitație de piele, cămașa vișinie (ador faptul că este cambrată și scoate în evidență talia!) și trenciul roșu. Aș păstra și pălăria neagră din fotografie, dar aș schimba pantofii cu o pereche de botine cu toc înalt și ceva detalii metalice.
 

Nu știu dacă v-am mai spus, dar îmi place toamnă foarte mult! Mai ales după-amiezile calde, când pământul e acoperit de frunze cazute. Ooo, îmi place să alerg prin frunze și să mă joc cu ele, copilul din mine e tare fericit în astfel de momente!
Așadar, pentru plimbări lungi, relaxante, în zile cu soare blând, aș opta tot pentru fusta din imitație de piele, doar că de data aceasta aș completa ținuta cu dresuri colorate, balerini, o jachetă lejeră și o pălărie fistichie.

Pentru că toamna aduce cu ea și zile ploioase, mai reci, atunci îmi doresc ținute călduroase, dar la fel de chic! Ținuta modelului de mai jos îmi place foarte, foarte mult! Eu i-aș mai adăuga o vestă pufoasă, pentru un confort termic sporit, și o beretă simpatică. Evident, umbrela ar fi singurul accesoriu pentru care aș opta și aș fi gata imediat să ies să mă plimb prin ploaie!
 

Cu astfel de hăinuțe, chiar nu-mi mai fac griji cum mă îmbrac în această toamnă!

Ce spuneți, vă plac ținutele mele? Voi pe ce produse din noua colecție Tex ați pus ochii, cum le-ați combina? Dați-mi detalii, poate mă mai inspir si de la voi! :)

9 comentarii:

  1. Cum sa nu-ti fure inima acel trench?! Te inteleg, intru in fan-club! Mi-a cam intrat si mie in cap ca mi-as dori o palarie...pe cap! :))) Sa vedem daca se va concretiza ideea asta!
    Imi plac si jeansii orange ai unuia dintre tipii ce apar in poze!
    Vreau si multe dresuri coloraaaateee! :D

    Pup, draga mea!
    M-a inspirat postarea ta!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tin eu minte bine, te-am mai vazut cu palarie, intr-una din postarile de pe blogul tau. Si tare bine iti sta! Asa ca da fuguta si ia-ti una si pentru toamna!
      Bun, oficial deschid fan-club-ul trench-ului rosu! Sa vedem cine se mai inscrie. :))
      Si facem unul si pentru dresuri colorate, o avem si pe Simo inscrisa.
      Pupicei!

      Ștergere
  2. Sunt perfect de acord cu tine, Andreea, nu inteleg de unde ideea asta ca toamna ar trebui sa purtam tinute si culori sobre, mai mult ca niciodata aveam nevoie de culori vesele si buna dispozitie.
    Referitor la colectiile Tex, nu stiu daca iti vine sa crezi, dar in Timisoara nu exista niciun Carrefour si implicit nici haine marca Tex, avem doar niste Carrfour-uri Market (cred ca asa se numesc) cu o gama foarte restransa de produse, asa ca eu una nu am acces la acest brand, dar stiu de existenta lor de la voi bloggeritele.
    Imi place mult cea de-a doua propunere si mi-ai dat o ideea, vreau sa incerc fusta mea din piele cu niste ciorapi colorati (am numeroase culori), sunt curioasa cum ar arata. Pacat de faptul ca nu am palarie :P
    Pupici, draga mea!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo, ce pacat! Sigur ai fi gasit ceva pe gustul tau in aceasta colectie! Au multe produse de calitate, la preturi relativ ok. Eu am cateva piese vestimentare de la ei si sunt foarte multumita.
      Da, tinuta cu ciorapi colorati imi place si mie mult de tot!
      Te pupicesc si eu! :)

      Ștergere
  3. Acele camasute sunt foarte ok, raport calitate pret.. Merg perfect asortate cu fustite la birou :)

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie-mi place sa port chestii colorate indiferent ed anotimp, dar mai apoi ma apuca si nostalgia nuantelor inchise. oricum, tine de starea mea, nu de anotimp :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac toate culorile si le port cum imi vine; in ultima vreme am optat pentru culori de toamna si am inveselit cu dresuri colorate sau rujuri indraznete. xoxo

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...