5 ianuarie 2014

Rezolutii pentru 2014

Bine v-am regasit, dragile mele! Si LA MULTI ANI! Sper ca ati sarbatorit frumos trecerea in noul an, ca v-ati incarcat cu multa, multa energie si acum sunteti gata sa transformati acest an intr-unul fabulos! Da, eu asa imi doresc sa fie, FA-BU-LOS! Am mai mentionat, 2013 n-a fost deloc un an asa cum mi-am dorit ... in afara de nunta noastra si luna de miere, nu cred c-au mai fost alte momente in care sa fiu fericita cu adevarat. 2013 a fost obositor, stresant, plin de emotii negative, de dezamagiri, de renuntari ... Pur si simplu m-a secat de puteri si de foarte multe ori am avut senzatia ca nu pot sa ma mai ridic si sa merg mai departe. Dar gata, a trecut si trecut sa ramana! Pentru 2014 am atat de multe planuri si tot ce-mi doresc e sa fiu sanatoasa si sa am energie sa le implinesc pe toate! M-am gandit sa va impartasesc si voua dorintele mele arzatoare pentru acest an:
1. Sa reusesc sa fac acest blog cat mai accesat si mai apreciat! E cel mai important lucru, pentru mine! Imi place acest domeniu, imi doresc sa lucrez cat mai mult in sfera asta, asa ca safisfactiile mi-ar da extrem de multa energie si m-ar motiva enorm!
2. Sa lansez, in colaborare un alti parteneri, o colectie de rochii de mireasa si una de pantofi pentru mirese! Da, ati citit bine! Am atat de multe idei in minte, care doar asteapta momentul potrivit ca sa se materializeze. Pentru ca n-am mai facut asta pana acum, nu stiu exact de unde sa incep, dar ii dau e de cap! :D Poate anul acesta nu se va concretiza in totalitate, dar sper sa reusesc sa pun macar bazele unei astfel de colaborari! Tineti-mi pumnii!
Sursa foto aici!
3. Sa citesc mai mult si sa-mi cumpar cat mai multe carti! Ador lectura, ador cartile si visez sa-mi fac o biblioteca imensa acasa! :) Cea din poza de mai jos se apropie de aspiratiile mele, insa as vrea ca toate rafturile sa fie pline de volume, iar eu sa am timp sa le citesc pe toate!
4. Sa ma odihnesc mai mult si sa am grija de sanatatea mea. Nu vreau sa ma mai stresez pentru orice nimic!
5. Sa adun in jurul meu doar oameni de calitate, care sa ma motiveze, de la care sa am ce invatat. Anul trecut am intalnit numai persoane care ma demoralizau, imi puneau piedici sau nu erau sincere si doar profitau de naivitatea si bunatatea mea ... ei bine, anul acesta n-am sa mai permit asta! Deja m-am descotorosit de aceste exemplare si n-am de gand sa mai permit sa se apropie de mine astfel de "vampiri" energetici! :D
6. Vreau sa rad cat mai des si din toata inima! Eu, de obicei, rad mult si sunt un om vesel, dar in 2014 vreau sa fiu fericita 24/24 h, chiar si in somn. :))
7. Imi doresc sa invat o limba straina noua (spaniola ma ispiteste de mult timp), sa invat sa dansez tango si sa cant la pian (pot sa-mi doresc chiar daca sunt afon la muzica, nu?! Omu' poate sa viseze!).
8. Vreau sa vizitez Roma. Nu ma intereseaza neaparat obiectivele turistice, vreau doar sa simt pulsul orasului. Sa ma pierd in multime si sa ratacesc pe stradute intortocheate, sa mananc inghetata si pizza, sa visez, sa respir aer italienesc.:D Budapesta ma ispiteste si ea, foarte mult!
 Sursa foto aici!
9. Sa am un loc de munca la care sa merg cu placere! Nu comentez mai mult, cred ca toti ne dorim asta.
10. Ha ha ha, nu va spun ce-i aici! :D Mai am niste dorinte, dar sunt personale si nu vreau sa le spun la nimeni! Imi doresc cateva chestii materiale si spirituale, dar le tin doar pentru mine!
Voi ce va doriti pentru acest an? 2013 cum l-ati perceput?

5 comentarii:

  1. Of, si eu mi-am recunoscut propriul meu 2013 in descrierea ta de la inceputul postarii si cu acelasi avant pornesc si eu in 2014.
    Ma bucur foarte mult ca ai inceput alt proiect, respectiv acesta si nu ai renuntat la blogging si iti doresc din tot sufletul sa te dezvolti exact asa cum vrei tu, ai resursele necesare sa o faci intr-un mod perfect!! :)

    Si eu am Roma pe lista, dar anul acesta sper sa fie Parisul, nu stiu sigur daca voi gasi resurse financiare totusi, dar daca ramane ceva, prin toamana lui 2014, vor fi clar vreo cateva zile la Paris :P

    Mie mi-ar placea sa citesc si postari de suflet pe blogul tau, nu stiu exact in fel l-ai gandit tu, daca iti doresti sa fie dedicat exclusiv domeniului "nunta", dar daca nu e asa, poate tii cont si de ceea ce am spus eu :P
    Te pup si iti doresc un 2014 fabulos, cred ca a sosit si vremea noastra la fericire!!! :)
    Calde imbratisari!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parisul e si pe lista mea! Plus multe, multe alte destinatii! Daca ar ploua cu bani, m-as plimba peste tot, Simo! :))
      Da, cred ca vor urma si postari de suflet ... In 2013 am fost atat de dezamagita, incat am evitat sa fac astfel de postari, altfel m-as fi plans intr-una. :))
      Abia astept sa vad ce-mi rezerva anul acesta! Pana acum a fost bine, dar au trecut doar cateva zile.
      Pupici!

      Ștergere
    2. Mda, inteleg, precum ai vazut nici eu nu m-am dat in vant dupa astfel de postari anul trecut, si din acelasi considerent..ar fi iesit ... cam depresiv :P

      Te pup, o sa fie minunat in 2014!!! :)

      Ștergere
  2. Ah, poate scoti si pasul acesta de verificare a cuvintelor pentru comentarii, eu il detest! :(

    design - setari - postari si comentarii - Afişaţi verificarea pe bază de cuvinte, alegi NU

    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo, gata, l-am scos! Nici nu bagasem de seama ca am asa ceva! :))

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...