1 martie 2014

Dressale Wish-list

Ce face omu' cand n-are ce face?! Wish-list pe Dressale! :D Adevarul este ca am vazut acolo cateva produse care ma tenteaza! Si nu stiu daca am sa pot rezista ispitei! Deja am inceput sa am tot felul de vise si fantezii cu rochia gri pe care o veti vedea mai jos si stiu c-o sa-mi bantuie existenta pana va fi a mea. Mai bine sa lasam vorba si sa va arat, concret, ce-mi doresc eu de pe acest site (am adaugat toate produsele in cos, ca sa le vedeti pe toate, apoi detaliem)!
Buuun! Totul a pornit de la inculpata din fotografie! Nu fata, rochia! Desi nuanta aceasta nu pot spune ca e printre preferatele mele, combinatia cu modelul rochiei mi se pare fenomenala! E o rochie eleganta, dar, in acelasi timp, tinereasca, interesanta, diafana. Dumnezeu mi-e martor, o ador si gata! :D 
Daca tot m-am apucat sa o adaug in cos, atunci trebuia sa-mi completez intreaga tinuta. Doar nu pot sa merg imbracata la un eveniment in asa frumusete de rochie si sa nu am accesorii! Nici n-as mai fi primita acolo, sunt sigura! :D

Si uite asa am descoperit aceasta pereche de pantofi/sandale (nu conteaza ce sunt, imi plac!), care cred ca se potrivesc la fix cu rochia, si minunatia de clutch!

Andreea, insa, e obsedata de cercei, niciodata nu are prea multi si niciodata o pereche nu poate fi purtata cu mai multe tinute! Asadar, pentru fiecare tinuta noua, are nevoie si de o pereche de cercei, care sa se potriveasca perfect (spre disperarea sotului din dotare, saracul de el :)) )! Si cum oferta site-ului Dressale e atat de vasta, a gasit imediat cerceii doriti! Sunt cei de aici! Lungi, fini, argintii, exact cum si-a dorit (dati click pe link si veti vedea ca arata mult mai bine decat in poza de mai jos)!
Dupa ce am reusit sa formez o tinuta completa, credeti, probabil, ca s-au terminat si poftele mele, dar va inselati, nu stiti de ce sunt in stare! :D Am mai rascolit site-ul putin si am dat peste rochia de mai jos si iar m-am indragostit! N-am crezut niciodata ca poti sa iubesti de doua ori, in acelasi timp, dar, iata, ca se poate! Nu era suficient ca rochia gri imi chinuie existenta, acum i s-a alaturat si-o surata alba! Cum sa nu-mi placa, insa?! E din dantela, pare frumos croita si dintr-un material de calitate, are maneca (asta-i o alta obsesie, mai veche), spatele gol si detaliul negru din partea de jos o fac atat de sexy! E divina! 

Adaugate in cos, toate aceste produse costa 378.35$ (dupa ce se aplica mai multe promotii). Foarte, foarte mult nu mi se pare, avand in vedere preturile de la noi, unde rochiile de seara au preturi ridicate. 
Voi ce ziceti, va plac alegerile mele?! Vi se intampla si voua sa va doriti atat de mult un articol vestimentar sau un accesoriu, inca sa va goliti portofelul de tot?!:D

P.S. As aprecia foarte mult daca m-ati ajuta cu click-uri pe link-urile din text, am nevoie de ele! Va multumesc!

10 comentarii:

  1. Rochia gri e superba, imi place cum ai accesorizat-o.

    RăspundețiȘtergere
  2. be careful with this shop. they trick many bloggers. me too. twice :)

    blog she.is.the.one

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte mult partea din spate a rochiei albe, iar rochia gri e o splendoare prin fiecare detaliu. Mi-am clatit ochii pe cateva rochii, dar si pantofi cu toc mediu numai buni de dansat cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pfff, mie imi place mult de tot ultima rochie, cam scumputa, adica pentru bugetul meu, dar e frumoasa rau, rau de tot!!! :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...