8 martie 2014

Rochii de mireasa pentru 2014 - Propunerile Maya Fashion II

V-am aratat aici una dintre colectiile de rochii de mireasa Maya Fashion pentru acest an, asa ca acum a venit timpul sa o admiram si pe a doua! Avand denumirea Unique 2014, aceasta colectie chiar este formata din rochii unice, care impresioneaza prin calitatea si pretiozitatea materialului, croiala de exceptie, rafinamentul si senzualitatea fiecarui model in parte. As cataloga aceste rochii drept opulente, dar nu in sensul rau al cuvantului. Pur si simplu arata feminin, elegant, nobil, fastuos! Asa cum trebuie sa arate o rochie de mireasa! Ma gandesc ca oricine poarta o astfel de creatie se simte minunat si atrage toate privirile. Chiar va sfatuiesc ca, pentru ziua nuntii voastre, sa va cumparati o rochie de mireasa Maya Fashion!
Ia uitati-va peste pozele de mai jos si spuneti si voi ce sentimente va trezesc aceste rochii!













Pentru detalii despre preturi, timp de executie sau orice altceva, trebuie sa va adresati magazinului, la sectiunea de Contact de pe site-ul lor. Magazine Maya Fashion sunt doua si ambele se gasesc in Craiova (pentru cunoscatorii zonei, unul este pe Lipscani si unul vis-a-vis de magazinul Mercur), insa au colaboratori si in Alba Iulia, in Arad, Cluj Napoca, Ramnicu Valcea si Sibiu (gasiti adresele exacte ale magazinelor cu care colaboreaza aici). In Bucuresti nu stiu sa se comercializeze undeva rochiile lor, insa au participat mereu la targurile de nunti, asa ca le-ati putut vedea si proba acolo (daca ati participat la aceste evenimente). Acum, astept pareri! Ati avut ocazia sa vedeti rochiile lor, va plac?!

4 comentarii:

  1. Foarte dragute rochiile. Abia ti-am descoperit blogul si cred ca-i voi ramane fidela, mai ales ca anul viitor voi fi si eu mireasa. Sper sa ma inspire blogul tau pentru nunta mea. Inspiratie multa la scris!
    Te astept si eu pe blogul meu:
    http://elenaciucu.wordpress.com/
    Daca vrei, putem face link exchange.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place blogul, te mai astept! :D Te-am adaugat la lista mea de bloguri! Multa inspiratie si tie!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...