15 mai 2014

Boutique Wedding - partenerul vostru pentru o nuntă specială!

De când mă ştiu, am fost atentă la detalii. Dacă există oameni care privesc lucrurile cu superficialitate şi se lasă impresionaţi doar de aparenţe, eu clar nu fac parte din această categorie! La o nuntă, de exemplu, îmi place să văd o notă personală a mirilor, să le simt implicarea, să observ că au organizat totul cu pasiune şi au ales accesorii de calitate. 

Cum am mai spus şi în alte postări, invitaţiile mi se par foarte importante la o nuntă, pentru că ele sunt primele care dezvăluie invitaţilor povestea nunţii, sunt un fel de preview al marelui moment. Aşadar, acestea trebuie alese în perfectă concordanţă cu evenimentul!

Am recomandat mereu alegerea unor lucruri de calitate şi-mi păstrez gândirea chiar şi atunci când vine vorba de alegerea invitaţiilor de nuntă. Unele mai scumpe nu sunt, neapărat, mai bune şi poate nu reuşesc să-i impresioneze pe invitaţi. Trebuie doar să aveţi răbdare şi să căutaţi modelul perfect pentru voi, atât ca design, cât şi ca preţ. 
Legat de preţ, aş vrea să mai adaug faptul că eu nu sunt de acord cu alocarea unui buget exagerat pentru invitaţii. Până la urmă, invitaţii nu le păstrează ca amintire, aşa că nu văd de ce să dai 10, 15 lei pe o invitaţie. Cu aceşti bani poţi achiziţiona o mărturie şi o invitaţie (s-ar putea să mai şi rămână ceva), iar prima dintre ele sigur vă fi o amintire frumoasă pentru participanţii la nuntă!

Pentru că-mi doresc ca acest blog să fie, cu adevărat, o sursă de inspiraţie pentru organizarea nunţii voastre, vreau să vă recomand astăzi un magazin online cu articole pentru nuntă şi botez, unde găsiţi o gamă vastă de produse, la preţuri corecte. Este vorba despre Boutique Wedding, un concept ce vine în sprijinul viitorilor miri cu modele variate de invitaţii, mărturii şi accesorii pentru nuntă, care vor încânta şi surprinde orice invitat, prin caracteristicile definitorii ale unei nunţi ca în poveşti: eleganţă, rafinament şi bun-gust!

Colecţiile disponibile pe site se pliază pe nevoile fiecărui client în parte, putând să alegeţi produsele care se potrivesc perfect evenimentului vostru, precum şi să le personalizaţi în funcţie de preferinţe.

Pe site-ul Boutique Wedding sunt disponibile următoarele colecţii de invitaţii de nuntă: Alb Negru, Momente Unice, Eternity, Mozaic, Vintage, Amuzament, Papirus, Rafinament, Fluturaşi, Inimioare, Toamna şi Oferte Speciale. Preţurile pornesc de la 0.90 lei/invitaţie. Aş vrea să reţineţi faptul că pe site se regăsesc invitaţii pentru orice buget şi chiar şi cu bani puţini, puteţi achiziţiona invitaţii de nuntă foarte frumoase şi de bun-gust.
În următoarele imagini veţi vedea o selecţie cu modele mele preferate. :D

 





 
Gama de mărturii este şi ea foarte variată, astfel încât le veţi găsi, cu uşurinţă, pe cele potrivite! Sunt disponibile şapte colecţii, perfecte pentru orice buget:  La Îndemână, Cutiuţe, Dulce, Figurine, Lumânări, Săculeţi, Scorţişoară.




 
Ca toate elementele nunţii voastre să se potrivească, vă recomand ca plicurile şi căsuţa pentru bani, cocardele, meniurile, numerele de masă şi paharele pentru miri şi naşi să le achiziţionaţi tot de pe site-ul Boutique Wedding
Vizitaţi-i şi alegeţi cu încredere produselor lor, veţi avea o nuntă de neuitat!

Acum, tare mult aş vrea să ştiu care dintre invitaţiile şi mărturiile de mai sus vă plac! Dacă aţi făcut, deja, nunta, atunci vreau să-mi spuneţi ce invitaţii şi mărturii aţi avut!

6 comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase si par lucrate fin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac mult marturiile cu lavanda, noi am avut invitatii si marturii cu inimi, pandantivul pe care l-am purtat era din doua inimi. Marturiile le-am facut noi, iar invitatiile rosii au fost comandate online. xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos ca v-ati facut voi marturiile! Asa cum am spus, imi place ca mirii sa dea o nota personala nuntii lor.

      Ștergere
  3. Sunt foarte frumoase toate.. Eu la invitatii am avut ceva din categoria Amuzament, iar la marturii.. asa cum era atunci :)) arahide in ciocolata alba in voal.. stiu ca o noapte intreaga ne-am chinut sa le impachetam si sa adaugam acea eticheta micuta cu numele mirilor si data evenimentului :))))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...