16 mai 2014

Parfumuri pereche pentru suflete pereche: Paco Rabanne 1 Million şi Lady Million

Dacă vremea de afară se încăpăţânează să arate ca o toamnă târzie, ce-aţi zice să o sfidăm şi să vorbim astăzi despre două parfumuri pereche hipnotizante?! 
Este vorba despre Paco Rabanne 1 Million şi Paco Rabanne Lady Million, două arome luxoase, senzuale, seducătoare.

Destinat bărbatului ce nu se teme de noi începuturi şi noi provocări, plin de succes şi sigur pe el, Paco Rabanne 1 Million este un parfum opulent, care atrage ca un magnet. Se deschide cu note fresh de grapefruit, portocale roşii şi mentă, ce te duc cu gândul la zile senine, lipsite de griji. 
Apoi, pielea este învăluită în arome seducătoare, afrodisiace, de trandafir şi scorţişoară, cărora nu le poţi rezista, oricât de mult te-ai opune. 
Notele finale sunt masculine şi vibrante, lemnul, ambra şi patchouli balansând prospeţimea de început a parfumului şi rezultând, astfel, o aromă unică, perfect echilibrată.

În ansamblu, Paco Rabanne 1 Million se dovedeşte a fi un parfum impozant, puternic, dar care place şi atrage atenţia într-un mod fermecător. Defineşte personalitatea bărbatului ce-l poartă, dar este şi o armă de seducţie a acestuia.

Ambalajul este şi el luxuriant, pe măsura esenţei din interior. Forma şi culoarea te duc cu gândul la aur, metalul preţios iubit de atât de multe persoane.

Melanjul acesta perfect de arome a făcut ca Paco Rabanne 1 Million să devină un parfum foarte iubit şi foarte bine vândut. Iar succesul său i-a făcut pe parfumieri să lanseze şi o variantă feminină, cu un nume la fel de sugestiv: Paco Rabanne Lady Million

Păstrând esenţa succesului, Lady Million o transferă asupra personajului feminin. Astfel, femeia care poartă acest parfum este sclipitoare, mereu seducătoare, dominantă şi posesivă, având un caracter deosebit de puternic. 
 
Flaconul captează atenţia din prima secundă, menţinând culoarea aurului, dar având formă de diamant (probabil o aluzie la celebra expresie "Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei"). Iar diamantele şi aurul sunt combinaţia perfectă, nu?!

Parfumul se deschide cu o combinaţie încântătoare de flori albe seducătoare şi fructe suculente, ce răsfaţă simţurile de la primul puf. Inima parfumului este pur florală şi reprezintă o împletire perfectă a aromelor de gardenie, flori de portocal şi iasomie de Arabia. Toate aceste esenţe îmbracă pielea într-o explozie olfactivă aproape carnală, ce stârneşte mii de dorinţe.

Notele finale de miere, patchouli şi ambră aduc cu ele o calmitate aparentă, ca şi când voluptatea are un moment de linişte, dar poate oricând să izbucnească din nou.
Paco Rabanne Lady Million este un parfum provocator, la fel de tentant ca o noapte de amor nebun.

Pentru cuplurile în care pasiunea mistuie tot în calea ei, dar şi pentru cele care vor să o reaprindă, 1 Million şi Lady Million sunt parfumurile ideale!

Pe site-ul Arome de lux găsiţi aceste două parfumuri la preţuri ispititoare, având garanţia că veţi achiziţiona produse 100% originale!

Sunt tare curioasă dacă aţi încercat aceste parfumuri şi ce impresie v-au lăsat, aşa că nu ma faceţi să aştept, daţi-mi detalii în secţiunea de comentarii! Eu am avut Lady Million anul trecut şi acum mi s-a făcut un dor imens de el!

6 comentarii:

  1. Paco Rabanne Lady Million l-am mirosit la cineva ..................miroase wow :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca "wow" defineste perfect aroma acestui parfum! Te cucereste din prima!

      Ștergere
  2. Miroase super, se simte de aici :)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat din aceasta gama.. dar mai e timp ;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...