6 mai 2014

Review: Noua Gama Eucerin Volume-Filler + o surpriza pentru voi!

Luna trecuta v-am prezentat aici noua gama Eucerin Volume-Filler, formata din trei produse destinate unei ingrijiri complete a tenului: crema de zi, crema de noapte si crema pentru conturul ochilor. Intre timp, am avut si eu placerea sa incerc aceste creme si acum a venit momentul sa va impartasesc si voua parerea mea!
 
Inca de la inceput, am fost impresionata de maniera de prezentare a acestor produse. Cele trei creme au venit ambalate intr-o borseta alba, lacuita, foarte eleganta, asezata, la randul ei, intr-o posetuta din carton. Am apreciat faptul ca fiecare crema, desi se afla in borsetuta, mai era ambalata intr-o cutie proprie, sigilata. Astfel, am stiut ca eu sunt prima persoana care le foloseste!
Nu am un ten lipsit de volum sau imbatranit, dar am vrut sa testez aceste creme ca sa va ofer o opinie corecta si cat se poate de sincera.
Crema de zi Eucerin Volume-Filler m-a cucerit de la prima aplicare! Este foarte hidratanta si are SPF 15. Desi e indicata tenului uscat, vreau sa va marturisesc ca mie mi s-a potrivit foarte bine, desi am un ten mixt. La prima vedere pare o crema grasa, dar odata aplicata pe piele, se absoarbe rapid, fara a lasa vreo pelicula deranjanta. Aproape instantaneu, tenul se simte mai elastic, mai fin, hidratat in profunzime. Senzatia de lifting se pastreaza pe tot parcursul zilei, ceea ce inseamna ca aceasta crema actioneaza cu adevarat!
Crema pentru conturul ochilor este preferata mea! Am avut, de cand ma stiu, cearcane si nu am gasit un leac impotriva lor. In plus, somnul insuficient si oboseala acumulata lasa urme in aceasta zona a tenului. Cu crema Eucerin Volume-Filler pentru conturul ochilor le-am venit de hac! Se aplica foarte usor, se absoarbe si ea foarte repede si lasa o piele neteda, luminoasa, fara imperfectiuni. O folosesc si dimineata si seara, iar efectele sunt vizibile!
Crema de noapte are o textura mai vascoasa decat cea de zi, dar intra rapid in piele, absorbindu-se complet. Efectele ei sunt vizibile dimineata, cand tenul este mult mai plin, mai neted, iar ridurile de expresie nici nu se mai observa. Fata are un contur frumos si un aspect proaspat, intinerit.

Si acum, SURPRIZA: Trei dintre voi vor avea sansa sa castige cate un set Eucerin Volume-Filler!
Reguli de participare:
- Sa dati Like paginii Nunta cu stil -  AICI
- Sa dati Share acestei postari pe pagina voastra de Facebook. Aveti grija ca Share-ul sa fie public, sa-l pot vedea!
- Sa imi raspundeti la intrebarea: "De ce iti doresti produsele din gama Eucerin Volume-Filler?". Vreau raspunsuri cat mai detaliate!
La final, trebuie sa imi lasati un comentariu cu numele cu care ati dat Like paginii Nunta cu stil, link-ul share-ului, raspunsul la intrebarea de mai sus, precum si o adresa de e-mail de contact.
Concursul se desfasoara in perioada 06.05 - 19.05.2014, ora 23:59. Castigatoarele vor fi alese cu random.org si le voi anunta in data de 20.05.2014 .

Mult noroc! :)

76 de comentarii:

  1. fb constantin aurora
    share https://www.facebook.com/constantin.aurora/posts/765017726865649?stream_ref=10
    email constantin_aurora@yahoo.com
    imi doresc produsele din gama Eucerin Volume-Filler ptr ca nu am avut ocazia sa le folosesc,dar mi-as dori sa le testez,am auzit ca sunt produse bune,de calitate

    RăspundețiȘtergere
  2. Raspuns: De ce le doresc? As vrea sa le incerc, chiar am nevoie de un Volume-Filler acum si in plus, Eucerin era printre favoritele mele acum o vreme. Chiar sunt curioasa de cum se prezinta noua crema.

    FB: Alina Amza
    Share: https://www.facebook.com/alina.amza.18/posts/10202424391865923?stream_ref=10
    email: amzaalina@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi doresc produse din gama Eucerin Volume -Filler pentru ca am incercat alte produse de la aceasta firma si au fost foarte bune.Dupa ce am citit ce ai scris despre aceasta gama chiar asi fi tentata pentru ca am probleme cu cearcanele si cu lipsa de somn si daca le-asi castiga ar fi ok iar daca nu tot mi le voi lua pentru ca m-ai convins si vreau neaparat sa le incerc mai ales ca merg si pe tenul mixt.Multumim pentru concurs.
    FB: Gabriela Gabriela
    Email: gabrielaasmin@gmail.com
    Share: https://www.facebook.com/gabriela.gabriela.564/posts/281052858740130?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma inscriu si la acest concurs :).

    fb Alina lui Brumarel
    share: https://www.facebook.com/alina.luibrumarel/posts/546350038807788?stream_ref=10
    mail: alinaluibrumarel@yahoo.com

    Desi sunt pasionata de creme si as incerca tot felul de formule si brand-uri, mi-as dori acest set sa-l fac cadou mamei mele. In general impart din produsele pe care le primesc spre testare cu ea. La fiecare sarbatoare si aniversare primeste cosmetice din partea mea si ma bucur cand vad ca pot sa o surprind cu astfel de lucruri. In plus, ea se intelege bine cu cremele Eucerin, a mai folosit cateva si banuiesc ca i s-au potrivi si acestea.

    RăspundețiȘtergere
  5. imi doresc setul pentru mama mea, care are un ten imbatranit, fara volum, care si-a pierdut din fermitate, si ridurile si-au facut simtita prezenta, il merita si sper sa-l castig.

    fb alina-madalina mitu padureanu
    share fb https://www.facebook.com/alina.madalina.121/posts/779737715377457?stream_ref=10
    email mali_nutza@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. fb ene maria - Imi doresc produsele din gama Eucerin Volume-Filler pentru ca, nu am avut ocazia sa le folosesc,dar mi-as dori sa le testez,am auzit ca sunt produse bune,de calitate,tenul meu ar avea nevoie de un asa rasfat.sharehttps://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=250424075145663&id=100005342163092&stream_ref=10 email maria_ene_1964@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Fb:Georgiana Georgy
    Share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=731288913559980&id=100000366346371&stream_ref=1..

    Sunt genul de persoana care doreste mereu sa testeze noi produse si in aceasta perioada chiar am nevoie de acest set de produse,plus ca Eucerin este o marca de calitate,pe care am mai testat-o si in trecut.
    Mail:georgy_blackwhite@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. FB like : Lacra Lacry
    share: https://www.facebook.com/lacra.lacry.7/posts/766583063374851?stream_ref=10
    Mi-as dori aceste produse pentru mine, deoarece cred ca ar face minuni tenului meu. Noptile nedormite datorita micutei mele si-au lasat amprenta asupra tenului meu. Am citit despre ele si s-ar potrivi perfect. Aceste creme mi-ar reda frumusetea tenului si as intineri :) , m-ar ajuta la restabilirea volumului facial si redefinirea conturului fetei. Tenul meu ar fi hidratat si ridurile reduse semnificativ, ca sa nu mai zic ca as fi protejata si impotriva razelor solare datorita protectiei UVA. As aplica dimineata si seara crema pentru ochi, deoarece este o zona sensibila si mai predispusa la riduri.. Aceste creme mi-ar intineri tenul iar eu m-as simti mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-mi si o adresa de e-mail, te rog!

      Ștergere
    2. Si nu-mi apare ca ai fi dat Like la pagina mea de FB, doar la postarea cu concursul. Trebuie sa dai Like si la pagina!

      Ștergere
    3. Pagina e apreciata.. nu stiu de ce nu apare ca si apreciata :( cand intru pe pagina dvs imi apare apreciat, iar e-mail: ddoina71@yahoo.com

      Ștergere
    4. Multumesc pentru e-mail! Am sa mai verific eu, sa vad ce se intampla! :)

      Ștergere
  9. fb axela stanciu like
    share https://www.facebook.com/axelynostanciu/posts/717381231618720?stream_ref=10
    am mai folosit produse eucerin si sunt chiar bune, potrivite tuturor tipurilor de piele, cu efecte benefice si vizibile asupra pielii! mi le doresc pt ca nu sunt accesibile...

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi doresc din suflet macar una din aceste minunate creme.Cu siguranta cremele Eucerin isi vor gasi loc in rutina mea zilnica,daca ar fi sa le am,marturisesc ca am vazut ceva pe la colturile ochilor care nu-mi plac deloc normal sunt trecuta de 36 ani :(.Am folosit Eucerin cu multi ani in urma, si am fost foarte incantata de rezultatele obtinute,insa..pretul nu tocmai modest,m-au impiedicat sa imi cumpar in continuare :( Nu am incercat insa crema de ochi si imi pare tare rau, pentru ca zona ochilor cred ca necesita o ingrijire aparte.Eu inca ma consider o domnisoara desi am doua fetite micute inca si o varsta si ..si... mi-as dori foarte mult sa ma mentin in continuare tanara,pentru mine,sot si copii.Multumim foarte mult pentru acest giveaway!
    fb: elena banu
    share: https://www.facebook.com/banu.elena/posts/707390072646111?stream_ref=10
    e-mail: elena_banu87@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. fb:Nicoleta Agache
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/641828425908553?stream_ref=10
    mail:niky_agache76@yahoo.com
    Este foarte important sa avem un ten frumos si sanatos,pentru ca asta ne da incredere in noi si ne face fericite.De foarte mult timp imi doresc sa incerc macar un produs Eucerin,dar pana acum nu am avut ocazia.Orice femeie care are grija de tenul ei,si-ar dori sa aiba asemenea produse.Imi doresc aceste produse din mai multe motive.Pentru ca sunt potrivite varstei mele,ma vor ajuta sa previn ridurile si sa le diminuez pe cele existente si imi vor proteja tenul de soare,deoarece contin fps.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna!
    Multumim pentru concurs!
    FB: Cristina Popescu
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10202227287663162?stream_ref=10
    cristina.popesku@yahoo.com
    Tenul frumos si sanatos ma va ajuta sa am incredere in mine. Vreau ca baietii mei sa se mandreasca cu mine. Imi doresc mult sa incerc aceste produse minunate Eucerin Volume Filler. Ma apropii de 40 de ani si tenul meu nu mai este ca acum 20 de ani. Tenul si-a pierdut stralucirea si ridurile au inceput sa apara. Vreau sa ma mandresc cu tenul meu si peste 10 ani si sunt sigura ca voi reusi cu Eucerin Volume Filler, care ii va reda volumul si fermitatea, il va hidtrata si va reduce ridurile.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna!
    fb: nadia alina candrea
    share: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/795854060434605?stream_ref=10
    new_nadiabios@yahoo.com este adresa mea!
    As dori produsele Eucerin Volume Filler pentru ca e cazul pentru un "tratament" de infrumusetare si reintinerire, am implinit ieri 34 de ani si nu am incercat pana acum, din pacate, nici o crema antirid!
    Multumim pentru sansa la acest concurs!

    RăspundețiȘtergere
  14. GFC: beauty_and_others
    FB: Nicoleta Alexandra
    Email: x_hubba.bubba_x@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1411839625760317?stream_ref=10
    De la Eucerin am folosit doar cateva produse care mi-au placut foarte mult. Imi place sa incerc tot timpul produse noi si mi-ar face placere sa le testez pentru ca sunt curioasa de efectul lor asupra tenului meu!

    RăspundețiȘtergere
  15. fb: Madalina Maddy
    share: https://www.facebook.com/madalina.maddy.5496/posts/294651280701271?stream_ref=10


    Pielea fetei consider ca da cele mai mari batai de cap. O consider sensibila si foarte pretentioasa, insa daca te implici in "satisfacerea" ei curand nu o vei considera asa.
    Din punctul meu de vedere orice femeie nu trebuie sa isi neglijeasca tenul. Eu una, imi rezerv in fiecare zi ceva timp, atat dimineata cat si seara sa aplic pe fata o crema hidratanta. Iarna pielea se usuca, iar vara trebuie protejata de razele uv, asa ca de omis nu am cum sa omit acest lucru. Gama de produse Eucerin spre rusinea mea, inca nu am avut ocazia sa le testez insa am auzit multe avantaje despre ele atunci cand intra in contact cu pielea.
    Cremele confera elasticitate pielii, o regenereaza, lupta impotriva ridurilor si da acel aspect al fetei de te face sa crezi ca esti cu cativa ani buni mai tanara.
    In concluzie imi doresc aceste creme deoarece as vrea sa simt pe propria piele efectele pe care acestea le promite, si sunt sigura ca nu ma vor dezamagi.

    RăspundețiȘtergere
  16. FB: Mere Verzi
    Share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1498298983722609?stream_ref=10
    Email: alice_verde_de_paris@yahoo.com
    Imi doresc aceste produse deoarece nu am mai incercat produse de la Eucerin de fff mult timp. Am trecut cu putin :D de varsta de 30 ani si unele ridulete au inceput sa apara si am nevoie sa incerc macar sa le estompez, ca de disparut sunt constienta ca nu vor disparea in totalitate, in plus, brandul renumit, review-urile pozitive ma fac sa mi-o doresc mai mult, iar daca voi mai avea ocazia sa incerc aceste creme cu siguranta ii voi face cadou si mamei, macar una :D pentru ca ea are multe mai multe riduri, batranetea si-a pus amprenta pe tenul ei..din pacate..
    Sunt constienta ca produsele sunt eficiente, de aceea as dori ca eucerin sa intre in casa mea, mama si eu am fi nerabdatoare sa folosim produsele lor! <3

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi doresc aceste produse pentru mama mea, stiu ca sunt produse foarte bune iar mama nu le a incercat niciodata. I as face un cadou f fumos, pe placul ei. 
    Probabil ca nu exista femeie careia sa nu-i placa sa fie mereu frumoasa, indiferent de momentul zilei sau de varsta. Unul din secrete este ingrijirea constanta a pielii. Nu vei avea niciodata un machiaj perfect atata timp cat pielea este neingrijita. Frumusetea ta este in pericol daca te ingrijesti superficial. Ea infloreste cu adevarat numai atunci cand iti rasfeti pielea in mod regulat prin aplicarea unor produse cosmetice corespunzatoare fiecarui tip de piele si atunci cand modul tau de viata este unul sanatos.
    Gfc : Diana Furby
    Facebook : Diana Uricu
    Share : https://www.facebook.com/diana.uricu/posts/10203618030792625?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  18. fb.pop aurelia,https://www.facebook.com/pop.aurelia.5,popaurelia53@yahoo.com,Este foarte important sa avem un ten frumos si sanatos,pentru ca asta ne da incredere in noi si ne face fericite.De foarte mult timp imi doresc sa incerc macar un produs Eucerin,dar pana acum nu am avut ocazia.Orice femeie care are grija de tenul ei,si-ar dori sa aiba asemenea produse.Imi doresc aceste produse din mai multe motive.Pentru ca sunt potrivite varstei mele,ma vor ajuta sa previn ridurile si sa le diminuez pe cele existente si imi vor proteja tenul de soare,deoarece contin fps.

    RăspundețiȘtergere
  19. Orice femeie isi doreste un ten frumos, tanar si sanatos. Cu trecerea timpului trebuie sa acordam o grija mai atenta tenului, imi doresc sa incerc produsele Eucerin pentru ca am auzit numai persoane multumite de aceste produse.
    Fb Dane Dn
    Share https://www.facebook.com/daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa/posts/314896421993813?stream_ref=10
    E-mail love3_mee3@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Fb: Ioana Maria Rim
    Share: https://www.facebook.com/radulescuioanamaria/posts/240390479495206?stream_ref=10
    Email: radulescuioanamaria@gmail.com
    Doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler deorece pun mare accent pe ingrijirea tenului si sunt sigura ca aceste produse ma vor ajuta sa obtin un ten curat,sanatos si vizibil mai intinerit.

    RăspundețiȘtergere
  21. FB:Anamaria Filimon
    SHare https://www.facebook.com/AnamariaFilimonz/posts/505024616269827?stream_ref=1
    GFC:Enchanted Ana
    Mail blog.enchantedana@ymail.com

    Elasticitate, fermitate, vitalitate…cele trei caracteristici ale unui ten stralucitor, plin de viata si sanatos!Cred ca orice femeie si-ar dori ca pielea ei sa fie fara de cusur, lipsita de riduri, linii fine si pete post-acneice, si din fericire aceste dorinte nu sunt departe de adevar!Asemeni lor, chipul meu sufera…Soarele arzator, praful, timpul dar si alti agenti externi, si-au lasat amprenta asupra pielii sensibile a tenului, si in timp au dus la crearea de pori dilatati, riduri de expresie adancite si volum pierdut.
    Nu demult mi s-a pus intrebarea urmatoare: De ce esti mereu trista? Pe moment nu am inteles scopul acesteia, afirmand cu seriozitate ca este doar o inchipuire, pentru ca sunt de felul meu o persoana plina de viata, optimista care nu se da in laturi de la nimic insa abia mai apoi am inteles ce a dorit sa spuna colega mea atunci cand mi s-a adresat in acest fel!Tenul meu pare mereu obosit astfel ca expresia fetei si privirea, imi sunt palide si terne, ca si cand as fi continuu supusa unui stres sau unui chin fizic.
    Am incercat numeroase variante ale produselor cosmetice destinate prevenirii aparitiei ridurilor dar si a diminuarii acestora, insa nimic nu a dat rezultate astfel ca imi doresc sa incerc ceva nou, revolutionar, ceva care sa ofere nu doar posibilitatea de a sterge urmele timpurii ale imbatranirii pielii, ci si o hidratare optima si elasticita tenului pentru un aspect mult mai placut si maifrumos.Imi doresc sa incerc Eucerin Volume Filler!
    Eucerin este numele “vrajitorului” care sterge de pe chipurile femeilor orice urma de imbatranire, readucand dintr-o singura aplicare, zambetul pierdut si luminozitate privirii!
    Aleg sa fiu fericita, sa fiu frumoasa si sa fiu intotdeauna naturala, asa ca aleg Eucerin!Vreau sa fac parte din “armata” frumuserii fara de sfarsit si fara varsta, sa fiu mereu tanara si sa impresionez cu o piele mai radianta!

    RăspundețiȘtergere
  22. FB - Milita Petre
    Share - https://www.facebook.com/milita.petre/posts/344442665707560

    Ridurile se simt ca acasa pe fata mea si trebuie sa gasesc o solutie miraculoasa pentru a le elimina, acesta este principalul motiv pentru care vreau sa castig acest concurs!

    RăspundețiȘtergere
  23. Share : https://www.facebook.com/diana.uricu/posts/10203622499264334
    Fb: Diana Uricu
    Imi doresc produse din gama Eucerin Volume -Filler pentru mama mea care are nevoie de ele. Stiu ca produsele Eucerin sunt excelente, I as face un cadou super mamei mele. Nu le-a încercat niciodată, ar fii tare bucuroasă si eu la fel sa-i fac o bucurie chiar atat de mica.
    multumim pt concurs! 

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi doresc produsele din gama Eucerin Volume-Filler pentru ca nu am avut ocazia sa le folosesc si mi-as dori sa le testez,am auzit ca sunt produse bune.
    Fb Cata Pop
    Share https://www.facebook.com/cata.popopop/posts/431545303649756
    E-mail: bryana_krolyna@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Legrand Andrea7 mai 2014 la 21:22

    Mi le doresc pentru mama mea deoarece ii plac foarte mult produsele Eucerin si sunt foarte bune.
    https://www.facebook.com/andrea.legrand.3/posts/761307853903816
    legrand_dea@yahoo.com
    Andrea L Dea

    RăspundețiȘtergere

  26. Îmi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler deoarece pe măsură ce trece timpul, oglinda nu îmi mai este o așa mare prietenă.
    Am ajuns la 30 de ani, și chiar dacă nu mă pot plânge, nopțile nedormite, munca în fața calculatorului, încruntatul și grimasele pe care le fac involuntar, grijile sau chiar și bucuriile de zi cu zi încep să lase semne.
    Nu vreau să ajung să îmi pară rău că nu am luat taurul de coarne din timp și nu vreau să cred că această problemă se rezolvă doar chirurgical.
    Chiar dacă ridurile nu sunt accentuate, nu vreau să ajungă așa.
    Tenul meu are dreptul să fie ferm, luminos, elastic, vreau să îi ofer ce este mai bun, produse de calitate, testate și care ne sunt recomandate, astfel încât să mă pot uita în oglindă fară strângeri de inimă și fără remușcări.
    Îmi doresc o magie pentru pielea mea și cred că setul Eucerin Volume Filler deține secretul.
    FB like: Adina Gavriloi
    Share link: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/708493699193629
    Mail: gavriloiadina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Fb Mara Pia
    Share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=662844410447460&id=100001657214626
    E-mail butterfly_fluffyy@yahoo.com
    Nu am incercat produsele din gama Eucerin Volume Filler, dar mi-as dori pentru ca anii trec si as vrea ca tenul meu sa ramana tanar sau macar aproape tanar.

    RăspundețiȘtergere
  28. fb adina radu
    share https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/636675509743185
    Eucerin…cand aud acest cuvant ma gandesc la un brand de calitate.Am tot citit review-uri la diverse produse Eucerin nu pot spune decat ca toate fetele laudau aceste produse. Daca stau sa ma gandesc acum vreo 10 ani imi doream asa mult sa fiu si eu majora, sa pot face tot ce vreau, sa iau singura decizii in ceea ce ma priveste, fara a ma gandi ca trecerea timpului si inaintarea in varsta, daca ii pot spune asa, va veni si cu schimbari mai putin placute.Anii au trecut si desi nu am o varsta inaintata, grijile, noptile nedormite, problemele care apar si iar apar si parca nu se ma sfarsesc si implicit stresul si-au pus amprenta asupra tenului meu.Daca acum cativa ani ma mandream ca am un ten aproape perfect care nu necesita fond de ten atunci cand ieseam din casa, incet incet situatia s-a schimbat. Se pare ca nici zambetul pe care , in ciuda problemelor, incerc sa mi-l mentin zi de zi pe chip nu mai poate ascunde imperfectiunile tenului. Ridurile se accentueaza parca pe zi ce trece si tenul meu incepe parca sa imbatraneasca, sa nu mai fie asa ferm.Consider ca Eucerin Volume Filler m-ar ajuta sa scap de ridurile nedorite, de cearcane, de povara de a-mi da cu o tona de fond de ten. Este important sa avem un ten sanatos si frumos pentru ca asa suntem mai increzatoare, ne simtim mai vesele, mai frumoase.Parca ma si vad cum ma trezesc dimineata, ma uit in oglinda si ma bucur ca am iar tenul perfect de altadata, ca ridurile de pe frunte si cearcanele din jurul ochilor sunt aproape insesizabile. Zambesc si consider ca aceea este o zi in care arat minunat.

    RăspundețiȘtergere
  29. link share- https://www.facebook.com/olaru.oana.52/posts/616584685103446
    Facebook https://www.facebook.com/olaru.oana.52
    email - olaruionelia@yahoo.com
    Buna!Mi-as dori din suflet sa incerc aceasta revolutiona gama deoarece am frumoasa varsta de 41 de ani.. Ani in care am strans realizari, esecuri, deceptii, zambete, lacrimi si multe alte trairi de femeie. Toate acestea si-au pus amprenta asupra tenului meu.. Nu vreau sa intelegeti ca imi pun viata pe tapet insa ca sa intelegeti de ce tenul meu ar avea nevoie de aceste creme va spun urmatoarele. Ca orice femeie am avut probleme cu tenul si inca mai am. In perioada adolescentei acnee, apoi ten uscat si sensibil si acum ridurile..spaima oricarei femei. La 37 de ani am devenit mamica(dupa lungi si anevoioase eforturi). Un an mai tarziu sunt daramata: imi gasesc sotul cu alta femeie...putere ?! tarie?! Echilibru?!! G Mi-aș dori Cremele din gama Eucerine Volume Filler pentru că niciodată, nu mi-am permis să-mi cumpăr o cremă de față mai bună și mai scumpă (cam așa, am apucat să mi le fac singură pe ale mele), pentru că vreau să văd și altceva să pot face diferența, cumva să diversific și de ce nu, să studiez și să învăț din efectul lor. Un alt motiv ar fi acela că la unele creme de ochi( după folosirea lor), mă trezeam cu câte o conjunctvită și cu pleoapele umflate, umflate. reu la inceput ...sentinta divort...Am luat viata singura in maini..o aveam pe ea, pe micuta mea(asa cum imi place sa ii spun)....Schimbari radicale...parasesc casa conjugala (nu mai suportam sa stau in locul in care mi-am petrecut 16 ani de casnicie).. practic alta viata...doar eu si minunea mea....dar a trecut..Acum sunt fericita.Citind articolul si uitand-ma in oglinda m-am gandit ca solutie exista...Evident ca nu imi place ceea ce vad in oglinda..Trecerea timpului, greutatile si in ultima vreme nevoile financiare si-au pus amprenta. Deci acum am nevoie de un ajutor..ajutor din partea gamei Eucerin..sa ma ajute sa lupt si sa biruiesc ridurile si problemele tenului meu. Nu cer efecte supra-omenesti insa mi-as dori ca tenul meu sa fie mai elastic, mai luminos si aceste riduri sa se amelioreze..pentru fetita mea, pentru mine..ca sunt femeie si imi doresc sa fiu una ingrijita si placut surprinsa de ceea ce vad in oglinda...chiar si odata cu trecerea timpului.

    RăspundețiȘtergere
  30. Fb: Ana-Maria Gurgu
    share https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/787820731248303
    Imi doresc aceste produse pentru ca pielea mea are nevoie de ajutor, am cazut intr-un abis in ceea ce priveste frumusetea ei si nu stiu incotro sa ma indrept si ce sa folosesc sa isi revina. Factorii externi isi pun amprenta foarte usor si am nevoie de un aliat puternic, cred ca gama Eucerin Volume Filler mi-ar prinde tare bine.

    RăspundețiȘtergere
  31. Am citit cateva review-uri despre noile produse Eucerin Volume Filler si mi-am dat seama ca sunt potrivite tenului meu de 40+ cu probleme lui aferente. Mi se contureaza riduri in jurul ochilor, in jurul jurii si pe frunte. Tenul meu si-a pierdut volumul si elasticitatea si imi doresc sa-l readuc la viata. Imi doresc sa tin la cat mai mare distanta ridurile si sa ma simt bine in pielea mea chiar si peste 20, 30 sau de ce nu si 40 de ani :)
    FB: Geta Alexiu
    share: https://www.facebook.com/geta.alexiu/posts/703646956340771
    geta_alexiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Am citit cateva review-uri despre produsele Eucerin Volume Filler si mi-am dat seama ca se potrivesc problemelor aferente tenului meu de 40+. Mi se contureaza riduri fine in jurul gurii, in jurul ochilor, dar si pe frunte. Tenul meu si-a pierdut volumul si elasticitatea si imi doresc sa-l readuc la viata. Vreau sa tin ridurile la cat mai mare distanta de mine si sa ma simt bine in pielea mea si peste 20, 30, si de ce nu poate chiar si 40 de ani :)
    FB: Geta Alexiu
    share: https://www.facebook.com/geta.alexiu/posts/703646956340771
    e-mail: geta_alexiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  33. FB:Ramona Elena Dancea
    Share:https://www.facebook.com/ramonaelena.dancea/posts/281537838687952
    Imi doresc cremele Eucerin pentru ca nu le-am folosit inca si am citit numai pareri bune despre ele. Cu siguranta m-ar ajuta sa scap de cele cateva riduri care mi-au aparut in jurul ochilor.
    ramonadancea_26@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. FB:BLEOTU MACRINA
    share:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=690568317648254&set=a.690568057648280.1073741870.428641977174224&type=3&theater
    Imi doresc acest set de produse pentru ca in urma unei testari facute de un medic dermatolog mi-a recomandat aceasta gama de produse. Si va mai spun un secret daca in tinerete nu ma ingrijeam,acum dau foarte mare atentie ingrijirii tenului

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna.
    Mi-ar placea sa fiu eu una dintre castigatoarele concursului tau. Sincera sa fiu nu am folosit pana acum produse Eucerin. Acesta fiind un motiv pentru care mi-ar place sa castig. Apoi, as vrea tare mult sa scap de cercane, care m-au urmarit de cand ma stiu... Foarte neplacut este cand te intreaba cineva daca n-ai dormit in noaptea respectiva. Si, desi am 22 de ani,si desi am folosesc creme de fata de pe la vreo 19 ani, ridurile de expresie si-au cam facut aparitia. Din cauza asta am devenit si putin obsedata de asta, in fiecare zi ma tot uit in oglinda sa vad ce se mai intampla pe fata mea.
    Mi-ar placea sa scap de problema asta, in masura in care se poate.
    Multumesc.

    email: ioana.sim23@yahoo.com
    Share: https://www.facebook.com/saru.ioana/posts/803579119707948
    Facebook : Saru M. Ioana

    RăspundețiȘtergere
  36. https://www.facebook.com/elena.dragomiroiu.7/posts/389592544511848 - link share
    email - dragomiroiu.elena@yahoo.com
    facebook https://www.facebook.com/elena.dragomiroiu.7
    Ma inscriu cu drag la acest concurs dorindu-mi cu ardoare sa incerc aceste produse de calitate.Am trecut prin multe etape cu probleme ale tenului si acum ajunsa la 41 de ani constat ca ridurile si-au facut aparitia si se instaleaza bine-mersi...Uitatul in oglinda este momentul care declanseaza plansul si tristetea profunda...De ce?!! Dupa o perioada dificila in viata mea, am facut o usoara depresie si am ascuns-o fata de cei din jurul meu..Lucru total gresit...Aveam nevoie de ajutor si nu am vrut sa accept..nimic nu mai era cum trebuie, oglinda ma dezamagea, hainele parca stateau ca pe gard punandu-mi in evidenta formele deprinse dupa cele cateva kilograme in plus puse..In loc sa caut ajutor in mana unui medic am plecat in cautarea propriei personalitati si a increderii in sine pierdute..Mi-am schimbat culoarea parului, din negru direct blond (rezultatul m-a socat) si am decis sa ma tund scurt..parul meu arata ca o matura...Tunsul scurt ma face sa arat cu cativa ani mai batrana.. aspectul tenului si problemele acestuia sunt extrem de vizibile ..ce mai pot face??...Am gresit si recunosc...mi-am facut programare la psiholog si sper ca lucrurile sa reintre pe fagas normal...In acest context cred ca produsele Eucerin m-ar ajuta sa imi recapat increderea in mine si mi-ar atenua ridurile si aspectul imbatranit al pieli mai ales ca nu imi pot permite sa achizitionez o gama asa scumpa!

    RăspundețiȘtergere
  37. nume de facebook: Evulet Iuliana, link: https://www.facebook.com/iuliana.evulet ( e postare publica, deci apare shareul), nume GFC: GIlli Gillian
    adresa mail: bauty_joint_27@yahoo.com

    raspunsul la intrebare:

    imi doresc foarte mult aceste produse deoarece le am incercat si inainte, si au un efect deosebit asupra pielli mele, sunt niste produse de calitate superioara in mod clar

    RăspundețiȘtergere
  38. FB:Aniela Doca
    Share:https://www.facebook.com/doca.aniela/posts/10152036675436059
    E-mail:tess_aniela@yahoo.com
    Imi doresc aceste produse sa ii fac o surpriza mamei mele care are tenul matur si in curand va fi ziua ei ei de nastere si s-ar bucura foarte mult de un asa cadou minunat.

    RăspundețiȘtergere
  39. FB Cristina-Elena Antohe
    share https://www.facebook.com/cristinaelena.antohe/posts/633295600090265
    mail cristink_elena@yahoo.com
    imi doresc aceste produse deoarece sunt produse de calitate pe care nu am mai avut ocazia sa le folosesc si ar fi un cadou minunat si eficient ,mai ales ca in curand schimb prefixul ...

    RăspundețiȘtergere
  40. FB: Ionela Mihai
    Share:https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnuntacustilbyandreeasirba%3Fref%3Dhl&display=popup
    e-mail: ionela_ro@yahoo.com
    Imi doresc aceste produse pentru ca sunt CALITATIVE si cred ca imi vor fi de un real folos.

    RăspundețiȘtergere
  41. FB:Mary Lena
    share: https://www.facebook.com/Mary.Lena32/posts/595163100581533
    email radumarilena2010@yahoo.com
    Stilul de viata agitat, locul de munca care ma solicita aproape zilnic, varsta si grijile si-au pus amprenta asupra tenului meu. Desi stiu ca masajul facial este unul dintre cele mai bune si mai ieftine trucuri antirid si ajuta la stimularea circulatiei si tonificarea faciala, in unele seri oboseala ma doboara si abia reusesc sa aplic cei trei pasi :curatare, tonifiere, hidratare.Pretul, destul de piperat pentru mine al produselor Eucerin ,m-a impiedicat pana acum sa mi le cumpar. Am testat doar cateva mostre si tare mult mi-a placut textura si rezultatele care incepusera sa se vada dupa cele 2-3 aplicari. Prezenta SPF 15 atat in crema de zi cat si in cea de ochi ma face sa imi doresc si mai mult aceste produse pentru ca in fiecare vara si toamna merg la tara pentru a-mi ajuta parintii la vie. O crema cu SPF imi este mai mult decat necesara pentru a–mi proteja tenul de soarele arzator si de praf . Cearcanele, ridurile fine din zona ochilor se accentueaza pe zi ce trece si consider ca Eucerin Volume Filler ar fi solutia ideala pentru a avea din nou un ten tanar,luminos, ferm si pentru a ma face sa zambesc ,sa ma simt din nou frumoasa atunci cand ma uit in oglinda.

    RăspundețiȘtergere
  42. Fb: Mihaela Mitran
    Share: https://www.facebook.com/mihaela.mitran.54/posts/663510870387233
    Mail: michaela.mitran@gmail.com

    Din cate am citit despre produsele Eucerin, acestea sunt cele mai bune de pe piata. Asa cum declara si ei, Eucerin este sinonim cu stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii :)
    De ce imi doresc aceste produse? Mi le doresc deoarece tenul meu este uscat, iar trecerea timpului si-a pus amprenta pe el, facand pielea sa nu mai fie asa ferma. Avand in vedere ca este tenul este uscat, acesta nu mai are luciu, simt cum "ma strange" iar ridurile si-au facut aparitia.
    Avand in vedere ca gama Eucerin Volume Filler face tenul sa arata mai tanar, mai radiant si redefineste conturul fetei, cred ca sunt produsele ideale pentru tenul meu.

    RăspundețiȘtergere
  43. Rodica Constantin14 mai 2014 la 20:07

    Imi doresc aceste creme eucerin volume filler deoarece se potrivesc tipului meu de ten.
    Am frumoasa varsta de 54 de ani, si bineinteles, anii si-au pus amprenta pe tenul meu prin lasarea unor riduri, prin pierderea elasticitatii si fermitatii. Tenul a devenit tern si fara "viata" as spune eu.
    Din cate am citit in review si pe site-ul eucerin, produsele din aceasta gama reda fermitatea oferind volum conturului fetei tenul devine mai luminos si radiant, sunt intens hidratante, uniformizeaza textura tenului, crema de zi are si spf 15 pentru protectie solara, prin urmare cred ca s-ar potrivi perfect tenului meu matur.
    Fb: Rodica Constantin
    Share: https://www.facebook.com/rodica.constantin.376/posts/1425806641013849
    E-mail: constantin.rodica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Fb: Izabella`s corner
    Share : https://www.facebook.com/pages/Izabellas-corner/654323534634089
    mail: izabellaspeteanu@yahoo.com

    hmm, am o viata foarte agitata, scoala,practica, invatat etc..niciodata nu dorm cat trebuie, cearcanele mele sunt gigantice..am incercat tot felul de creme contur de ochi si nu prea au functionat ..
    Sa nu mai spun ca am tenul nu uscat, ci foarte uscat, iar cremele de fata m-ar ajuta foarte mult, am auzit ca sunt bune..Multumim pt concurs!

    p.s. Ma bucur f mult ca ti-am gasit blogul, de acum am sa-l citesc mereu ,te pup!

    RăspundețiȘtergere
  45. https://www.facebook.com/dulce.ale.5/posts/662544060486004, FB:Dulce Ale, dulce_ale28@yahoo.com De ce imi doresc aceste produse? Raspunsul e simplu: pentru ca sunt miraculoase. Consider ca ar face minuni cu tenul mamei mele, cu care timpul nu a fost chiar ingaditor. Tipul ei de piele se incadreaza perfect in tinta acestui produs si cred ca i s ar potrivi perfect.Cu siguranta, dupa folosirea lor, isi va iubi reflexia din oglinda, iar tatal meu se va indragosti a doua oara de ea:)

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna, Andreea!
    Raspund : Prezent! :)

    Fb: Lavender Thoughts
    Share: https://www.facebook.com/endre.reviews/posts/624790810940623
    E-mail: ilda.ilie.76@gmail.com

    De ce imi doresc acest set de creme?
    Sunt mai multe motive:
    1. Brand-ul Eucerin este echivalent al produselor de calitate. Pana in prezent, am avut posibilitatea sa folosesc doar gelul de curatare Eucerin; acesta mi-a confirmat asteptarile.
    2. Am aproape 38 de ani, ma incadrez in targetul pe care il vizeaza aceste creme, in mod sigur am nevoie de beneficiile pe care acestea le-ar aduce!
    3. Cremele Eucerin se afla de mult timp pe wishlist-ul meu, dar planetele bugetului familiei nu s-au aliniat in asa fel incat sa-mi permit sa le achizitionez!
    4. Toate review-urile citite imi confirma feelingul ca s-ar potrivi tenului meu, ca i-ar da plus de prospetime, de stralucire, fermitate, vitalitate!
    5. Ca blogger, pot impartasi cititoarelor Lavender Thoughts bucuria adusa de posibilitatea de a utiliza aceste creme si impresiile mele in legatura cu aceste produse de ingrijire!

    Multa bafta tuturor!
    Felicitari pentru organizarea concursului!
    Pupicei!

    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  47. Stefania Petcu16 mai 2014 la 14:34

    Buna:)
    fb:Stefania Petcu
    share: https://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/651404171575176
    mirilush@yahoo.com
    Mi-ar placea sa folosesc aceste produse pebtru ca am citit numai lucruri bune despre ele, nu le-am incercat din pacate, dar stiu ca tenul meu s-ar simti rasfatat si ingrijit, un ten luminos face o femeie sa fie mai increzatoare si mai sigura pe ea, aceste produse aduc beneficii si ingrijesc cu delicatete tenul.Si desigur ca mi-ar placea ca ridurile mele sa fie estompate si arat mai tanara:)

    RăspundețiȘtergere
  48. BUNA FETELOR.Nu stiu voi cum sunteti , insa eu.....gata em epuizat si dramul de speranta pe care l-am mai avut ca acest weekend va fi primavaratec.M-am saturat sa-mi suiere vantul in urechi, parul , indaratnic de felul lui , sa se revolte si mai tare de la umezeala, sa-mi simt fata stransa si nasul rece , iar umbrela sa fie un fel de continuare a siluetei mele.De ce imi doresc aceste produse?Poate pentru ca vreau cu tot dinadinsul sa ma inveselesc , sa am un motiv sa surad , sa-i asigur tenului meu o sesiune de rasfat , sa posed argumentul forte in lupta cu aspectul usor obosit al epidermei .Cred ca tot organismul meu este revoltat si pe chip se citeste oboseala pricinuita de un program prea incarcat si de o vreme .....afurisit de enervanta.Da, imi place EUCERIN mult , am "facut cunostiinta " acum ceva timp si as fi fericita sa folosesc aceste produse.Am convingerea ca cele trei norocoase ale acestui concurs vor fi super incantate ,constatand , chiar dupa primele aplicari eficacitatea produselor.Stiu ca nu e una din cele mai bune zile ale mele, m-a cam luat gura pe dinainte si iata-ma blamand ploaia ce s-a cam intrecut cu gluma si ne irita sustinut.Vreau soare si promit ca-mi voi recapata optimismul.... PUPICI!
    Fb:Dogaru Goncea Anelia
    share: https://www.facebook.com/dogarugoncea.anelia/posts/10201073925249410
    anelushca@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  49. Fb: Gabriela FZR Militaru
    share: https://www.facebook.com/gabriela.f.militaru/posts/759410480745747
    e-mail: gabi_rapidista@yahoo.com
    răspuns: îmi doresc aceste produse deoarece am un ten cam complicat, în ultima vreme am o grămadă de probleme cu el, fiind foarte uscat, iar în zona ochilor știu că este nevoie de îngrijire specială, și n-am găsit încă acea cremă care să hidrateze și să reducă măcar un pic din cearcănele acelea nesuferite!

    RăspundețiȘtergere
  50. fb: Ramona Elena
    share: https://www.facebook.com/ramona.elena.984/posts/641020289301658
    email: ghimpu.elena24@yahoo.com

    Mi-as dori mult sa incerc aceste produse deoarece sunt in permanenta in cautarea unor produse care sa-mi pastreze tenul luminos, ferm si fara riduri de expresie. Consider ca imaginea pe care o proiectezi zi de zi reflecta in mare parte caracteurul se respectul de sine iar mentinera tenului tanar si sanatos este extrem de important pentru noi femeile. A avea incredere in propriile puteri porneste in mare parte si de la ceea ce afisezi in exterior.

    multumesc mult pentru sansa.

    Te pup.
    Elena,.

    RăspundețiȘtergere
  51. Am dat like paginii -Dragomiroiu Andreea https://www.facebook.com/poponuta.eu
    Link share- https://www.facebook.com/poponuta.eu/posts/492073444255349
    Buna draga mea. M-am decis si eu cu greu sa ma inscriu in concurs.......Mi-as dori sa incerc produsele Eucerin deoarece cred ca mi-ar ajuta sa prind mai multa incredere in mine...Nu spun asta de dragul concursului ci deoarece am trecut printr-o perioada extrem de dificila. Totul a inceput acum 2 ani..cand am suferit o depresie severa si nu am cerut ajutor, m-am izolat de lume....M-am luptat cu singuratatea, nu ieseam din casa, nu o faceam din comoditate ci pur si simplu ca nu ma mai simteam in stare. Aveam atacuri de panica, ma simteam privita la orice pas....A fost groaznic;traiam stari diferite de la un moment la altul: uneori eram constienta de starea in care ma aflam, alteori nu...Ajunsesm dintr-o fata frumoasa, ingrijita, mereu zambareata si energica o himera. Am pus 21 de kilograme, nu ma mai simteam deloc atractiva, evitam contactul cu oglinda.Imi petreceam timpul la televizor , calculator.... Nu mai aveam prieteni..eram coplesita de singuratate...Doar mama mea mi-a mai fost alaturi in acest timp.Si tot ea a fost cea care a luat atitudine.M-a dus cu forta la psiholog. Se intampla acum 3 luni jumatate. Prima iesire din casa dupa 7 luni:vizita la psihlog urmata de 30 minute in parc......Acum , la aproape 4 luni de tratament imi revin, ies zilnic din casa, socializez, usor usor prietenii revin.. Am inceput si un plan de dieta si parca redevin eu..fata cea frumoasa, ingrijita si mereu vesela.O data cu disparitia kilogramele observ ca tenul meu parca nu mai are aceiasi textura si cred ca gama Eucerin m-ar ajuta, simpla folosire mi-ar da mai multa incredere in mine si sunt sigura ca efectele vor fi vizibile . In plus as imparti cu mama mea aceste creme..din dorinta de a ii aduce o bucurie si ei,asa in semn de multumire..

    RăspundețiȘtergere
  52. User Fb Roxana Dumitrascuta
    adresa de mail roxanamirela77@gmail.com
    link de share https://www.facebook.com/roxana.mirela.9/posts/632620290142077
    De cativa ani am probleme cu tenul, in sensul ca mi se usuca foarte tare, uneori se descuameaza de-a dreptul si este foarte sensibil (seamana cu posesoarea lui…).
    Pentru ca nu sunt genul de om care considera aceasta problema un moft, am mers la medicul dermatolog. Diagnosticul pus a fost xeroza cutanata, adica pielea mea se usuca si nu se hidrateaza corespunzator, chiar daca beau suficiente lichide. In aceste conditii, folosirea unor produse cosmetice puternic hidratante este singura solutie!
    Cum medicul mi-a recomandat NUMAI folosirea dermatocosmeticelor, produsele Eucerin ar fi ideale pentru tenul meu sensibil, iar faptul ca acestea contin si factor de protectie solara, fiind totodata si anti-rid, este un avantaj de necontestat! Eucerin este un fel de crema 3 in 1 care aduce numai beneficii tenului, dar si starii de spirit, prin prisma faptului ca pielea ramane catifelata, bine hidratata, fiind totodata protejata de razele solare:)

    Sortii fie cu mine:)

    RăspundețiȘtergere
  53. Imi doresc sa incerc gama Eucerin pentru ca am auzit si am citit doar lucruri bune despre ea si la cei 35 de ani ai mei au inceput sa-mi apara riduri in jurul ochilor. Si nici tenul nu arata prea bine, e mixt si cu probleme. Sper ca aceasta gama sa ma ajute si daca e asa, o voi cumpara!
    Like FB: Mikyangel Miky Angel
    Share:https://www.facebook.com/mikyangel.mikyangel/posts/693956943979047
    E-mail: mikyangel007@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  54. fb- ana onofrei
    share - https://www.facebook.com/ana.onofrei.142/posts/295646907277670
    Am auzit lucruri foarte bune despre aceste produse,avand in vedere ca nu am incercat pana acum produse Eucerin,mi-as dori sa le pot incerca!

    RăspundețiȘtergere
  55. FB: Monica Marton
    Share: https://www.facebook.com/martonmonica/posts/511908555602573
    mail: monicamarton @yahoo.com
    Imi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler deoarece au cele mai bune recomandari privind hidratarea tenului caruia ii confera volum prin
    proceduri non invazive pentru mai multa expresivitate, redefineste conturului
    fetei, restaureaza fermitatea pielii si reduce ridurile.
    Sunt produse cu factor de protective - FPS 15 si protectie UVA impotriva radiatilor solare contribuind la prevenirea imbatranirii premature a pielii, sunt destinate tenului uscat, crema reprezinta o foarte buna baza de machiaj
    Mi-as dori o crema care sa imi intinereasca tenul, sa imi hidrateze pielea si foarte important sa o folosesc baza pentru machiajul din fiecare zi dar in acelasi timp sa imi confere o protective solara acum la venirea razelor de soare. Folosesc zilnic crema si mi-ar face placere ca aceasta sa fie Eucerin - pe care nu l-am incercat niciodata.
    Mi-as dori sa o incerc, mai ales dupa prezentarea convingatoare
    de mai sus. Asadar, multumim. Sper sa am prilejul sa o folosesc pentru ca vreau foarte tare sa previn, sa arat tanara, intinerita.

    RăspundețiȘtergere
  56. FB Mihaela Grigoras
    Share : https://www.facebook.com/mihaela.grigoras.10/posts/637484972972241
    mail : grigoras_mro@yahoo.com
    Imi doresc aceste produse pentru ca sunt cosmetice de cea mai buna calitate si pentru ca vin impreuna, ca set. Am avut in timp creme de fata de zi, de noapte, pentru ochi, dar recunosc ca imi doresc ca o perioada de timp sa incerc aplicarea concomitenta a unor produse din aceeasi gama pentru ca astfel maresti eficienta tratamentului. In fond, aceste creme sunt un tratament de intretinere a pielii; in plus se apropie vara iar pielea are nevoie de ingrijire suplimentara, iar anii mei , un pic mai multi la numar, imi impun aceasta. Am incredere ca Eucerin ar aduce o stralucire in plus tenului meu. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  57. FB:Janeta Janet
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/305250586266183
    E-mail:janeta_20072001@yahoo.com
    Imi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler deoarece piele mea are nevoie de ele sunt trecuta de prima tinerete si varsta isi spune cuvantul are nevoie de mai multa atentie de o hidratare si ingrijire aceste produse sunt foarte bune si ma vor face sa ma simt tanara sa fiu mai increzatoare si cu mai putine riduri.

    RăspundețiȘtergere
  58. FB Giorgiana Gio
    Share https://www.facebook.com/giorgiana.gio.1069/posts/1424453334481388
    E-mail g.giorgiana23@yahoo.com
    Mi-ar placea sa am ocazia sa incerc produsele Eucerin, nu am folosit
    pana acum,doar am citit despre ele, sunt produse de o buna calitate si
    eficiente.

    RăspundețiȘtergere
  59. FB:Denisa Nicolae
    GFC:Denisa Nicolae
    link share: https://www.facebook.com/nicolae.denisa/posts/838645462830826
    Folosesc produse Eucerin si sunt foarte multumita de ele.De asemenea imi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler pentru ca au grija de ten intr-un mod delicat si eficient redandu-i stralucirea si elasticitatea.
    email:soarele_diminetii10@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Seran Ileana pe Fb
    Share: https://www.facebook.com/ileana.seran/posts/637554856331275
    seran_ileana@yahoo.com
    Imi doresc foarte mult aceste produse pentru ca am mai folosit si sunt foarte bune,intr-adevar fac minuni.Tenul meu are nevoie de ele deoarece este lipsit de elasticitate.

    RăspundețiȘtergere
  61. GFC: Denisa
    FB: Denisa Ivascu
    Share: https://www.facebook.com/denise.ad.31/posts/460011320801925
    Îmi doresc produsele deoarece nu am încercat niciodată produsele Eucerin și, pentru că am auzit lucruri bune despre ele, aș dori să le încerc. În plus îmi place să testez produse noi. :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...