15 mai 2014

Site-ul Danone.ro s-a relansat, iaurturile au rămas la fel de bune!

Danone România împlineşte astăzi, 15 mai, 15 ani de la primul iaurt Danone produs în fabrica din Bucureşti. Cu această ocazie, cei de la Danone au relansat site-ul danone.ro, pastrând însă intactă reteţa delicioaselor iaurturi!

Am fost mereu de părere că stilul nostru de viaţă se reflectă în felul în care arătăm, aşa că nu puteam să nu scriu despre acest eveniment, când ştiu că Danone promovează stilul alimentar sănătos şi lactatele de calitate.
Legat de noul lor site, vreau să vă mărturisesc că-mi place tare mult! Arată mult mai fresh, mai aerisit şi mi se pare mult mai accesibil acum. 

Culorile folosite (alb şi albastru - culorile Danone) îmi plac foarte mult, pentru că transmit linişte, calm şi te invită să răsfoieşti site-ul cât mai mult.
Navigarea în orice pagină a site-ului este foarte uşor de făcut, cu doar un click, iar accesul la informaţie este mai rapid şi mai simplu. Până şi unui copil i-ar fi uşor să se descurce. Din partea mea, o mare bilă albă!

De asemenea, apreciez faptul că site-ul conţine multe informaţii. De la istoria grupului Danone, produsele aflate în acest moment în portofoliul lor, sfaturi pentru un stil de viaţă sănătos, până la informaţii despre procesul de fabricare a iaurtului şi detalii despre campaniile sociale în care s-a implicat Danone, despre toate puteţi să citiţi pe site! Faptul că toate aceste amănunte sunt făcute publice denotă intenţia producătorului de a fi transparent în activitatea desfăşurată şi dorinţa de a se apropia şi mai mult de clienţi. 

În conţinut, mi-ar fi plăcut să văd şi o secţiune de reţete, în care produsele Danone să fie ingredientele principale. Cunosc foarte multe mămici care încearcă să îşi convingă micuţii în fel şi chip să mănânce iaurt ... aşa că mă gândesc c-ar fi utilă o astfel de rubrică, ce ne-ar putea ajuta să consumă produsele Danone şi altfel, nu doar în starea lor naturală.

Tot legat de produsele Danone şi noul lor site, apreciez şi faptul că în prezentarea fiecărui produs sunt trecute lista de ingrediente şi valorile nutriţionale, putând să te informezi despre respectivul produs înainte să mergi la magazin.

Nu pot să închei această postare fără să urez un sincer "La mulţi ani!" echipei Danone România şi cât mai multe produse de calitate!

Voi consumaţi produsele lor? Care vă plac cel mai mult?

4 comentarii:

  1. Le consumam cu drag... eu Activia, tati pe cel grecesc, iar fetita e fan convins Actimel :) ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O intreaga familie iubitoare de produse Danone! :) Foarte bine! Activia imi place si mie, iar sotul meu e fan Cremosso cu straciatella. :D

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...