17 iulie 2014

Elie Saab - Colecţia Haute Couture Toamnă - Iarnă 2014-2015

Este cineva care nu a auzit şi nu a admirat până acum creaţiile Elie Saab?! Mă îndoiesc. Rochiile acestea sunt alese de multe celebrităţi, pentru că transformă femeile în adevărate zeiţe. Se spune că haina nu-l face pe om, dar când îmbraci o asemenea rochie, sigur emani mai multă senzualitate, eleganţă şi feminitate. Pur şi simplu nu ai cum să treci neobservată!

N-are rost să mai spun de câte astfel de rochii m-am îndrăgostit de-a lungul timpului şi cât de mult îmi doresc să îmbrac una, la un moment dat! :)
Creaţiile Elie Saab au ceva diferit faţa de restul, o strălucire aparte, ceva preţios ce le diferenţiază şi le face inconfundabile. Eu aş putea să le recunosc oriunde!

Aşa cum era de aşteptat, colecţia Haute Couture Toamnă - Iarnă 2014-2015 ne surprinde cu rochii fascinante, adevărate opere de artă. Designer-ul libanez a mizat pe broderii fine, dantelă, margele şi mătase, pentru o colecţie cu adevărat răvăşitoare. Dacă nu mă credeţi, doar uitaţi-vă peste imaginile de mai jos!


 






Mireasa am păstrat-o pentru final. :)
Sursa tuturor fotografiilor: aici

Ce spuneţi, vă plac rochiile Elie Saab?

6 comentarii:

  1. Rochiile sunt divine, special sau nu de mireasa pe culori potrivite evenimentului toate pot fi purtate ca atare. <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe toate,stil,eleganta,rafinament,superbe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca si eu simt fix la fel, mi-as dori din suflet sa am ocazia macar o data in viata sa imbrac o astfel de rochie, sunt absolut divine si sunt sigura ca nu are cum sa nu-ti schimbe starea de spirit, suntem femei la urma urmei, o experienta de genul acesta nu are cum sa te lase indiferenta :P Andreea draga, sper sa avem ocazia asta o data sau de doua ori... :P
    Te-am pupat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simo, sa nu ne pierdem speranta! :) Stii, ziceam ca acest an o sa fie fabulos ... nu prea a fost pana acum, dar inca mai sper! :D
      Tu ai arata sublim intr-o astfel de rochie, sunt sigura!
      Te pup si eu, draga mea!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...