16 martie 2015

Ținuta unei mămici cool

Fete dragi, tare dor mi-a fost de voi! Tare dor mi-e și de blog, de scris, de interacțiunea cu voi dar parca timpul nu-mi mai ajunge deloc. În plus, burtica mea tot crește și mi-e tot mai greu să stau la calculator sau să fac ceva. :D Tot ce-mi doresc e să dorm sau să lenevesc în pat. Așadar, până am s-o strâng în brațe pe pitica mea, mai profit de liniște și timp liber și mă odihnesc cât pot de mult. Apoi, ușor, ușor îmi voi relua și activitatea aici, pe blog.

Știind că am și cititoare care au trecut de măritiș și acum sunt mămici active, cu normă întreagă, vreau să vorbim astăzi despre ceva ce nu prea se încadreaza în profilul blogului, dar care sper să vă placă: cum trebuie să se îmbrace o mămica. Desigur, dacă ai devenit mămică nu e ca și când viața ți-a fost dată complet peste cap și trebuie să-ți schimbi toată garderoba, dar trebuie să recunoaștem că avem nevoie de ținute mai comode, care să ne permită să ne jucăm cu piticii noștri, să putem alerga în voie după ei. Și să nu uităm că trebuie să arate și bine.

Cum spunea și Dana Rogoz în postarea de aici, nu trebuie să arătăm ca și când am fi aruncat niște haine la întâmplare pe noi și-am ieșit în viteză din casa (deși e foarte probabil să fie așa).
Pentru ținute cool și comode, eu sunt de părere că trebuie să achiziționam haine de calitate, la prețuri decente, din materiale naturale și ușoare, tinerești, feminine si decente (urasc să văd prin parc mămici cu pantofi cu toc, haine mulate care stau să pocnească pe ele, decolteuri până la buric sau fuste care abia acoperă fundul).

Iar în noua colecție TeX eu am găsit o mulțime de tentații! Recunosc, pentru perioada aceasta, când sunt gravidă, n-am cumpărat prea multe haine. Mi se pare inutil să cumpăr articole vestimentare pe care le port doar câteva luni. Dar pentru perioada de după, când am să ies cu puștoaica mea la plimbare, chiar vreau haine funky și comode.
Și să vă arăt ce produse m-au atras cel mai tare din noua colecție TeX și la ce ținută m-am gândit eu (pfff, mă și văd îmbrăcată așa, împingând căruciorul pe aleile parcului si strâmbându-mă la ghemotoaca meu în fel și chip,ca s-o fac să râdă :)) ):

1. O pereche de jeans cât mai comodă. Cea din imaginea de mai jos este perfectă, o ador!
 
 

2. Un tricou din bumbac, care să se așeze lejer pe mine. Musai să aibă și-un mesaj de transmis! Cel cu "I'm Wild" îmi place mult, și eu sunt o leoaică neîmblânzită când vine vorba de familia mea.

 

3. Încălțăminte comodă. Asta îmi doresc mereu, încălțăminte care să nu-mi facă bătături și-n care să simt că pot participa și la maraton. :) Pentru a întregi ținuta de mai sus, aș opta pentru o pereche de balerini cu animal print.


Opțional: o jachetă din piele ecologică, într-o culoare tare, care să scoată ținuta și mai mult în evidență și care să-mi țină de cald. Ziceți voi, nu e frumoasă rău cea de mai jos?!

 
Buuun, cam astea sunt produsele care mi-au atras atenția din prima! Și abia aștept să vizitez un magazin Carrefour, presimt că se va lăsa cu shopping serios! :) 
Aruncați și voi o privire peste noul catalog TeX sau pe pagina Carrefour Romania și spuneți-mi ce articole vestimentare vă plac cel mai mult și cum le-ați combina voi!

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...