18 decembrie 2013

Cadouri pentru nunta - propunerile site-ului Dormitor-Baie.ro

De cate ori v-ati aflat in situatia in care trebuia sa cumparati un cadou pentru o cununie si nu ati stiut ce sa luati?! Va intreb pentru ca mie mi s-a intamplat de cateva ori. Desigur, unui cuplu aflat la inceput de drum ii poti cumpara multe (doar au nevoie de orice pentru noul camin), dar nu poti sa oferi, mai ales daca nu sunteti rude, masini de spalat, frigidere sau mai stiu eu ce electrocasnice. Ideal ar fi sa cumparati ceva cu adevarat util, nu foarte costisitor sau greu de transportat, de calitate, ceva ce nu le prisoseste si care sa le aminteasca mirilor de voi. Eu cunosc cazuri cand tinerii casatoriti au primit 4 - 5 fiare de calcat si nu mai stiau ce sa faca cu ele, nici de la cine le-au primit.
Asadar, daca va doriti cu adevarat sa oferiti un cadou care sa placa si sa foloseasca la ceva, ce ati zice de o lenjerie de pat?! In fiecare casa e nevoie de lenjerii si niciodata nu putem spune ca avem suficiente! 
In plus, ca sa fiti in ton cu evenimentul, puteti alege lenjerii din bumbac dublu satinat, care vor aduce in dormitorul noii familii un plus de romantism, senzualitate si relaxare. Sigur miri vostri o sa-si aminteasca mereu cine le-a oferit un astfel de cadou si vor fi recunoscatori pentru toate clipele minunate petrecute intre cearsafuri!

Daca v-am convins si pe voi sa oferiti astfel de cadouri cuplurilor care se casatoresc, atunci trebuie sa va spun si de unde sa le achizitionati! :) Am studiat piata cu atentie si-am ajuns la concluzia ca cea mai buna alegere este site-ul Dormitor-Baie.ro. De ce?! Pentru ca aici am gasit o gama foarte variata de lenjerii de pat, toate avand modele grafice extraordinare (ce ajuta trupul si mintea sa se relaxeze, inlesnind calea catre taramul viselor dulci), realizate din materiale de calitate si avand preturi avantajoase. In plus, Dormitor-Baie.ro este singurul magazin online care alege manual toate produsele comercializate si care ofera garantie 100% pentru calitatea acestora!

Pentru mai multe modele, eu zic sa le vizitati site-ul si, de ce nu, sa faceti shopping! :) Va puteti alege si voi de acolo lenjerii deosebite sau pentru a le face cadou (mai ales ca se apropie si Craciunul). In plus, gasiti si halate de baie si prosoape pufoase, numai bune de rasfatat trupul cu atingeri moi! Pentru toate comenzile de minimum 250 de lei, primiti cadou o instalatie de pom si transport gratuit.
Si am o surpriza si pentru colegele mele bloggerite: un concurs organizat de Dormitor-Baie.ro si VintageLook!
1. un voucher de 500 Lei pentru cumparaturi pe Dormitor-Baie.ro

2. un voucher de 300 Lei pentru cumparaturi pe Dormitor-Baie.ro

3. Un produs la alegere de pe Dormitor-Baie.ro


4. Premiul special, la latitudinea reprezentantilor Dormitor-Baie.ro:


Bloggerul cu cel mai bun articol va primi un contract de PR din partea magazinului Dormitor-Baie.ro, ceea ce inseamna volum de lucru pe termen lung asigurat, precum si o vizibilitate crescuta! 
Tentante premii, nu?!
Regulament de participare:

1. Postarea unui articol de minimum 300 de cuvinte despre lenjeria de pat pe blogul vostru
2. Includerea in articol a unui link catre una dintre categoriile de lenjerie de pe site-ul dormitor-baie.roArticolul trebuie sa fie unul de opinie, el nu trebuie sa fie neaparat un articol pozitiv la adresa magazinului online
3. Lansati invitatia de a se alatura concursului in cadrul articolului vostru pentru cel putin 5 bloguri, mentionandu-le printr-un link
4. Sa va bucurati de premii! :)


Data limita pana la care va puteti inscrie este 30 decembrie 2013.
Alegerea primilor doi castigatori se face prin tragere la sorti, iar cel de-al treilea premiu va fi acordat bloggerului care va "inspira" pe cei mai multi alti bloggeri sa intre in concurs.
Premiul special va fi acordat de care reprezentantii site-ului Dormitor-Baie.ro.

Pentru a fi validata participarea voastra la concurs, va rog ca, dupa publicarea articolului pe blogul propriu, sa reveniti cu un comentariu la articolul Simonei, in care sa specificati link-ul catre articolul vostru!

Eu le invit sa se inscrie pe:
7. Unique
16. Katynel
19. M and M
Mult noroc le doresc fetelor, iar voua, cititoarelor mele, va doresc shopping inspirat! :)      

12 comentarii:

  1. Multumesc pentru participare, draga mea, iti doresc multa, multa bafta! :)
    Cu ocazia aceasta am aflat ca al meu viitor sot prefera lenjeria de pat dublu satinata, ca cea pe care ai propus-o tu, hmm, recunosc ca nu m-as fi gandit, mai ales ca nu am asa ceva in casa :P
    Te puuup!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Ei, nici nu banuiai tu daca nu scriam eu despre ele. :)) Sper sa am noroc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa ma inscriu si eu daca reusesc sa gasesc o fereastra pentru a scrie postarea...
    Imi place acest nou concept, de concurs:)

    tocmai am dat drumul unui giveaway pe blogul meu,

    would you like to join it?
    http://thatswhywesmile.blogspot.ro/2013/12/giveaway-de-craciun-castiga-o-pereche.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Florina, mobilizeaza-te si scrie postare, eu zic ca merita! Mult noroc!

      Ștergere
  4. Multumesc tare mult pentru nominalizare. Imi place concursul si sper sa imi fac timp sa ma inscriu, vreau sa particip. Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper si eu sa participi, Fede, e un concurs interesant! Multa Bafta!

      Ștergere
  5. Multumesc frumos,sper sa am timp sa scriu , pare interesant ,pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Incearca sa iti faci, premiul e tentant! Mult, mult noroc! Pupici si tie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am intrat si eu pe site-ul lor, au multe modele frumoase de lenjerii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vin si eu, tarziu-tarziu (dar mai bine mai tarziu decat niciodata) sa-ti multumesc pentru nominalizare, pentru instigare, pentru mobilizare! :)
    Inpirata si pragmatica ideea cadoului de nunta! Mult succes, draga mea Andreea!
    Te imbratisez!

    llda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare placere, Ilda! Am adaptat tema concursului la profilul blogului! :) Te imbratisez si eu!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...