2 decembrie 2013

Tortul de nunta din Cupcakes

Adica tortul de nunta din briose! Nu prea sunt de acord cu preluarea cuvintelor din alte limbi, mai ales cand avem si noi cuvintele nostre! Cupcakes-urile astea sunt niste briose cu diverse creme, frumos colorate ... dar tot briose!
Am vazut la tot mai multe nunti ca s-a renuntat la clasicul tort de nunta si s-a mers pe varianta de tort de nunta din briose, adica o multime de astfel de prajiturele asezate frumos, sub forma de tort (sau nu). Ideea mi se pare geniala, mai ales ca este altceva! Clasicul o fi el frumos, dar uneori e bine sa mai iesim si din tipare, nu?!
Avantajul la un astfel de tort e ca fiecare invitat va avea o prajitura la fel (stiti cum e cu tortul, un invitat poate sa primeasca o felie mai mare, altul mai mica ... asa, toti au portii egale), ambalata individual, fara sa fi fost atinsa de n-spe mii de persoane. Pot fi decorate in nenumarate feluri, sunt foarte gustoase si arata extrem de bine, ca niste torturi in miniatura!
De asemenea, hartia in care sunt ambalate va poate permite sa "va jucati" cum vreti voi: puteti alege intre modele elegante, cu diverse desene comice sau le puteti personaliza dupa propria dorinta, astfel incat sa se potriveasca cu nunta vostra.
Si am impresia ca un astfel de tort este si mult mai ieftin decat un tort de nunta obisnuit!
Asadar, numai bile albe!
Sa va arat ce modele deosebite am gasit eu pe net!

 
 
 

Sursa foto aici!

 
Sursa foto aici!
 
Sursa foto aici!

 

Sursa foto aici!
Sursa foto aici!

Sursa foto aici!
Ce ziceti, ati alege un astfel de tort la nunta vostra?!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...