6 ianuarie 2014

Expomariage 2014

Daca aveti de gand ca anul acesta sa lasati in urma statutul de burlac/burlacita, atunci n-ar strica sa vizitati un targ de nunti! Macar pentru a va face o parere despre ultimele tendinte, daca nu doriti sa achizitionati nimic de acolo.
In perioada 17-19 ianuarie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel va avea loc a XV-a editie a Expomariage, primul si cel mai mare targ de nunti din Romania. Programul de vizitare nu a fost, inca, afisat si nici pretul biletelor (anul trecut pretul a fost de 20 lei/persoana). Veti gasi acolo zeci de expozanti, ce comercializeaza pantofi, rochii de mireasa, costume de mire, invitatii de nunta, locatii pentru nunti sau luna de miere, servicii foto si video, adica tot ce va trebuie pentru organizarea unei nunti deosebite. In plus, in fiecare an s-au desfasurat tombole cu premii foarte tentante!
Daca aveti posibilitatea, eu zic sa mergeti si sa aruncati o privire!
Sursa foto aici!

4 comentarii:

  1. Giveaway on my blog http://dailyfashiondream.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ca ne-ai spus de targul asta! Eu ma casatoresc in mai si n-am stabilit nimic pana acum asa ca am mare nevoie sa merg la un astfel de targ. Sper sa gasesc ceva interesant pe acolo si la preturi decente. Multumim de pont!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca ti-a fost de folos informatia! Si eu sper sa gasesti ce te intereseaza acolo. In mai te casatoresti si nu ai stabilit nimic pana acum?! Eu intram in panica de mult timp :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...