4 februarie 2014

Invitatii unicat pentru o nunta cu stil

Dupa cum v-am mai spus, blogul acesta a luat nastere din dorinta de a va inspira, de a va ajuta sa va organizati singure nunta mult visata. Si nu orice fel de nunta, ci una cu stil, fabuloasa si originala. Eu, cel putin, m-am saturat sa vad la toate nuntile aceleasi decoratiuni, aceleasi elemente lipsite de ispiratie. Stiu ca o nunta presupune niste cheltuieli importante si e normal sa fii atent la fiecare banut dat si sa alegi, uneori, variante mai ieftine, dar daca ai bun-gust si rabdare, poti sa gasesti lucruri frumoase, la un pret bun! 
Pentru o nunta, invitatiile sunt foarte importante. In afara rolului lor principal, acestea le pot dezvalui invitatilor vostri cum va fi nunta si la ce sa se astepte: daca va fi eleganta, plina de momente amuzante sau, din contra, daca va urma o anumita tematica. Mie mi se pare foarte important ca toate elemente unei nunti sa fie strans legate intre ele, sa arate ca un tot. 
De curand, am descoperit site-ul DecoMag si-am ramas impresionata de unele din modelele lor de invitatii, pe care, recunosc, nu le-am mai vazut in alta parte! Este vorba despre invitatiile de bambus, ce mi se par foarte rafinate si inedite. Le vad potrivindu-se perfect cu o nunta eleganta sau de inspiratie asiatica ori exotica. In esenta, acest model este foarte simplu, insa tocmai aceasta simplitate aduce un plus de stil! Imprimarea textului se face pe hartie de calitate, cu usoare striatii. In functie de alegerea voastra, suportul de bambus poate fi lacuit sau natur. De asemenea, fiecare invitatie poate fi personalizata asa cum doriti, astfel incat sa se potriveasca perfect cu evenimentul. 
Ceea ce mi s-a parut mie si mai interesant decat design-ul acestor invitatii, este faptul ca partea lor inferioara este ceruita cu ceara parfumata (ceara alba miroase a vanilie, cea verde a mar, iar cea rosie, a fructe de padure), astfel ca fiecare invitatie este invaluita intr-un parfum delicat. Nu-i minunat?!
Sa va arat si cateva poze, inclusiv cu variante de texte si design-ul din interior!

 

 
 

 
 
 
Retineti ca acestea sunt cateva propuneti, voi putand sa va lasati amprenta asupra invitatiilor, personalizandu-le cum doriti!
Pretul unei astfel de invitatii este de 5.20 lei, dar scade cu cel putin 0.50 lei pentru o comanda mai mare de 50 de bucati. Mai multe detalii gasiti aici!
Astept comentariile voastre, sa-mi spuneti ce parere aveti despre invitatiile de mai sus si daca v-ar place sa le folositi pentru nunta voastra! Daca v-ati casatorit deja, atunci vreau sa-mi spuneti ce invitatii ati avut!

4 comentarii:

  1. Oau, sunt formidabile. Daca m-as casatori acum, sigur as folosi acest gen de invitatii la nunta mea. Eu am avut genul de invitatii vintage (destul de scumpe acum 7 ani, cca 10 ron/buc), insa acum remarc ca imi plac cat mai simple. Oricum, sunt superbe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina, 10 lei mi se pare un pret mare si acum! :)) Sper doar ca n-ai avut multe de cumparat! :)) Eu am cumparat 300 de buc. pentru nunta mea! :D Au fost cu fluturi, evident, asa cum a fost toata nunta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi pana la urma ni le-am facut singuri pentru ca n-am gasit nimic din ce ne-ar fi placut. Am pornit cu idei "atlfel", insa acestea ar fi fost greu spre imposibil de implementat in Romania. :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...