28 martie 2014

Cum sa slabesti rapid si sanatos cu produsele Gerlinea



Nu stiu daca sunt cea mai potrivita persoana sa dau sfaturi despre slabire, dar as vrea sa impartasesc cu voi cateva ponturi legate de scaderea in greutate, care la mine au dat rezultate. Eu n-am fost niciodata o persoana slaba (si cand zic slaba ma refer la standardul 90 - 60 - 90) si pot spune ca am avut mereu probleme cu greutatea. Ca sa intelegeti mai exact la ce ma refer, trebuie sa va spun ca arat cam ca J. Lo. :) De fapt, nu cred ca-i o comparatie reusita! Eu am soldurile late, nu fund bombat. :) Asadar, oricat de tare ma stresez eu sa slabesc, oricat sport as face, soldurile vor fi tot acolo. Daca slabesc prea mult in zona taliei, soldurile vor parea mai mari. Trebuie sa am grija sa pastrez mereu niste proportii si sa aleg doar haine care ma avantajeaza. Am avut perioade cand slabeam destul de mult, altele cand puneam la loc toate kilogramele. De mancat n-am mancat niciodata mult, insa imi plac dulciurile si, de foarte multe ori, inlocuiam o masa cu un desert. O tampenie maxima, sa nu faceti ca mine! In acest moment am ajuns sa-mi accept corpul asa cum este si sa-l respect. Prin respect ma refer ca fac tot posibilul sa mananc cat mai sanatos (acum au aparut verziturile de toate felurile si le-am inclus rapid in alimentatie), am renuntat de ceva vreme la bauturile indulcite si acidulate, paine mananc putina si doar dimineata. Inca n-am slabit foarte mult, dar ma simt mult mai bine. Partea la care trebuie sa mai lucrez acum este tonifierea corpului. Sunt o lenesa cand vine vorba de sport, asa ca am incercat sa gasesc o forma de miscare care sa-mi placa si de care sa nu ma plictisesc. Cum imi place mult sa dansez si sa ascult muzica, zumba a fost alegerea perfecta! Daca nu merg la sala, ma zbantui prin casa cam o ora si jumatate :)) (mi-e mila de vecinii mei, sincer). 
De asemenea, merg mult pe jos, ori de cate ori am ocazia.
Revenind la alimentatie, as vrea sa va vorbesc acum despre niste produse pe care eu le consum de ceva vreme si care imi plac foarte, foarte mult: produsele Gerlinea.
Nu stiu daca ati auzit sau nu pana acum despre aceste produse, insa ele se gasesc de ceva vreme pe rafturile magazinelor. Eu le-am descoperit anul trecut, in Auchan. La momentul respectiv eram in cautarea unui substitut pentru masa de pranz (pe care nu apucam sa o am la serviciu), cat mai satios si cu calorii putine. Am vazut aceste produse pe raft si modul cum aratau m-a atras imediat. Le-am citit ingredientele, informatiile nutritionale, mi-am dat seama ca trebuie sa fie gustoase (doar sunt dulci :D ), asa ca mi-am cumparat imediat. Atunci am ales Batoanele dietetice Gerlinea cu ciocolata si caramel si bine am facut! Si-n acest moment sunt preferatele mele! Sunt absolut delicioase!
Doua batoane reusesc sa inlocuiasca o masa (avand 236 kcal/masa) si potolesc cu succes pofta de dulce. V-am spus mai sus ca iubesc dulciurile si nu pot sa traiesc fara ele, asa ca aceste batoane sunt perfecte pentru mine. Decat sa mananc eu stiu ce fel de mancare la pranz si apoi si-un desert, mai bine mananc doua astfel de batoane. Asa-mi potolesc foamea si nici nu ma mai gandesc la munti de ciocolata sau nori de vata de zahar!
Desigur, multe dintre voi vor spune acum ca e mai bine sa mananci ceva gatit si usor la masa de pranz (si stiu si eu asta), dar daca n-ai timp sa savurezi o astfel de masa, poti sa alegi cu incredere aceste batoane! 
Persoanele care vor sa slabeasca trebuie sa inlocuiasca una sau doua mese cu aceste produse, sa aiba o alimentatie lejera si sa faca cel putin 30 de minute pe zi. Rezultatele se vor vedea rapid!

Pe locul doi in topul preferintelor mele sunt Biscuitii Gerlinea cu lamaie si vanilie! Un adevarat deliciu, va spun sincer!
Acesti biscuiti dietetici pentru controlul greutatii sunt bogati in proteine, vitamine, Ca, Mg, Fe si au un continut glucidic redus (-30% fata de biscuitii obisnuiti). Energia din proteine permite conservarea masei musculare. De asemenea, au un rol important in mentinerea senzatiei de satietate.

Daca v-am starnit curiozitatea in privinta acestor produse, trebuie sa va mai spun ca pana la sfarsitul lunii Martie puteti achizitiona batoanele de slabit de  372g Gerlinea la preturi reduse cu 10%, doar de aici! Eu zic ca oferta este foarte tentanta si trebuie sa profitati de ea!

Create de medici nutritionisti, produsele Gerlinea au la baza formule nutritionale testate, ce corespund legislatiei europene in vigoare. Produsele Gerlinea sunt gustoase si usor de utilizat in toate momentele zilei, astfel incat sa te ajute sa pierzi in mod eficient kilogramele in exces si sa iti mentii pe termen lung greutatea. Mai multe detalii despre dieta Gerlinea - o dieta simpla, sanatoasa si echilibrata - gasiti in brosura de pe pachetele produselor sau pe www.gerlinea.ro.
Eu am sa raman fidela acestei game, pentru ca-mi place foarte mult si este potrivita pentru nevoile mele! Voi ati incercat aceste produse, cum vi s-au parut?! Daca nu, va tenteaza?

10 comentarii:

  1. par ele destul de yummy, dar sincera sa fiu, as fi tentata sa le mananc pe langa mesele obisnuite :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, pai asa nu mai facem nicio treaba! :)) Adevarul e ca sunt foarte gustoase, nici nu zici ca mananci un baton dietetic.

      Ștergere
  2. Nu am încercat niciodată o astfel de metodă de slăbire, deşi nici nu sunt împotrivă şi nici neîncrezătoare.
    Cu toate astea susţin principiul global de slăbire: consumul să fie mai mare ca aportul... sau altfel spus... mişcare mai multă în raport cu cât şi ce mâncăm. La mine a funcţionat de fiecare dată.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat aceste produse pana acum dar...sincera sa fiu...m-ar tenta. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca le vezi in magazine, eu zic sa le incerci si sa vezi cum ti se par! Te pup si eu!

      Ștergere
  4. Nu am incercat aceste produse pana acum dar cred ca sunt bune, dupa cum arata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca biscuti sunt foarte buni dupa cum arata :)
    As putea incerca o astfel de cura de slabire.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine nu vrea o cura de slabire cu dulciuri?! :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...