6 mai 2014

THE ONE by Oriflame: Power Shine Lip Gloss - Review

Sau "Pulbere pe stele, pe buzele mele" ... Cred ca acesta ar fi fost un titlu mult mai bun pentru aceasta postare! Va explic imediat de ce!
Cand eram mica, bunica obisnuia sa-mi spuna o poveste foarte asemanatoare cu cea a Cenusaresei, in care o fata de taran se indragosteste de un print si, ca sa se transforme si ea intr-o printesa, se scalda in pulbere de stele. Toata copilaria mea am cautat aceasta pulbere si, desi toti imi spuneau ca nu exista, ca e vorba doar de o poveste, m-am incapatanat sa cred ca pot sa gasesc aceasta materie undeva, ca ma voi bucura de stralucirea ei! Poate de aceea am fost mereu atrasa de gloss-uri, in detrimentul rujurilor!
M-am lasat sedusa pana acum de nenumarate astfel de produse de make-up, de nuante si texturi diverse, de stralucirea lor orbitoare sau, din contra, timida, de ambalajele lor atragatoare ... dar n-am reusit sa am o relatie de lunga durata cu niciun gloss, nici unul nu m-a convins ca el e alesul ... Pana in urma cu cateva zile, cand l-am descoperit pe THE ONE! Ba chiar in dublu exemplar! Asteptarile si dorintele mele au fost rasplatite si am reusit sa gasesc lip gloss-ul perfect: Power Shine, din gama THE ONE by Oriflame! Cele doua nuante de care m-am indragostit sunt Rose Glacier (cel mai deschis) si Trendy Berry (cel rosiatic).
Ambele imbraca buzele in culori delicate, feminine si in mii de particule sclipitoare, pentru un efect voluptos, senzual! Inca de la deschidere, am fost ademenita de parfumul lor floral, usor dulceag, pe care l-am mai intalnit undeva, dar nu reusesc deloc sa-mi amintesc unde. Oricum, imi place mult! Nu e un miros puternic, deranjant, ci cald si delicat.
De asemenea, am fost impresionata de ambalajul acestor lip gloss-uri! Recipientele sunt micute, simple, dar au o alura eleganta, rafinata. Sunt perfecte pentru a le lua cu noi oriunde, neocupand mult spatiu. Eu chiar tin in portofel Trendy Berry si-l folosesc pe tot parcursul zilei, in timp ce Rose Glacier e cel care imi invaluie buzele la plecarea de acasa.
Cantitatea de 5 ml a fiecarui tub mi se pare suficienta pentru a te bucura de multe aplicari, fara a ajunge sa te plictisesti de el. In plus, acest gloss este si foarte spornic, nefiind nevoie de o cantitate mare pentru a obtine stralucirea dorita.
Nuantele nu sunt atat de pigmentate cum par in tub, dar mie imi place asta. De la un gloss imi doresc stralucire, nu culoare vibranta. Pe buze arata natural, lucesc frumos, iar particulele de sclipici nu sunt deloc deranjante si nu arata urat. Le consider potrivite pentru a fi purtate atat la un machiaj de zi, cat si la unul de seara.
Trendy Berry & Rose Glacier
Si, desi nu au pulberea de stele la care visam eu, aceste luciuri de buze au perle Meta Shine, ce intensifica stralucirea, atragand toate privirile! Va spun sigur! :D
Forma aplicatorului m-a incantat prin faptul ca acopera buzele perfect, distribuind gloss-ul uniform. 
Mergand mai departe, ajungem la aspectul meu preferat: textura! Nu-mi plac gloss-urile lipicioase, chiar daca stiu ca acestea au sanse sa reziste mai mult pe buze! Power Shine Lip Gloss se mentine foarte bine pe buze (chiar si dupa ce am mancat sau am baut ceva, buzele mai pastrau o stralucire delicata), fara a fi lipicios! Textura sa este catifelata, hidratanta as putea spune, se intinde cu usurinta, fara a avea acel efect lipicios. Din partea mea, inca o bila alba!
Daca v-am facut curioase si va doriti si voi sa incercati aceste gloss-uri, trebuie sa stiti ca le gasiti deja in brosurile Oriflame, in opt nuante disponibile, una mai frumoasa ca alta, la pretul de 15.99 lei. Eu clar le vreau si pe celelalte sase!
Voi le-ati incercat? Sau va tenteaza?

10 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere incontinuare.
    Au niste nuante foarte dragute. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am deschis momentan doar trendy berry, e chiar ok :). mie-mi pare ca miroase a pepene galben :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pepene galben zici?! :D Hmmm, nu-mi dau seama exact, dar stiu ca am mai simtit undeva acest miros ... si mi-e necaz ca nu-mi dau seama unde! :))

      Ștergere
  3. Astazi am primit si eu produsele. Am incercat glossul mai inchis, se simte foarte placut pe buze si miroase a pepene galben. YUM. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci si tie tot a pepene ti se pare ca miroase ... Hmmm, atunci e pepene! :) Ambele miros la fel. Sa le folosesti cu placere!

      Ștergere
  4. Si eu am primit azi produsele si ai dreptate, sunt foarte hidratante glossurile acestea, eu le-am folosit pe toata perioada zilei in acest scop, le-am aplicat de 10 ori cred :))) Dar hidrateaza perfect, sunt mai bune decat cutiuta cu minuni, care conceputa special in acest sens.
    Sa le folosesti cu placere in continuare! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa citesc si parerea ta despre aceste produse! Pup si eu!

      Ștergere
  5. Sa le folosesti cu drag, eu n-am apucat sa ma inscriu!!:(

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...