6 ianuarie 2015

Confesiuni

Bine v-am regăsit, dragile mele, și LA MULȚI ANI! Vă doresc să aveți un An Nou senzațional, plin de lucruri frumoase!

Mi-e tare, tare dor să scriu pe blog, să interacționez cu cititoarele mele, dar nu știu cât de des voi fi prezentă aici în următorul an. Unele dintre voi au aflat deja, de pe pagina mea de Facebook, că-n acest an urmează să fiu mamică, așa că timpul meu liber va fi foarte limitat! :) Oooo, și nu ma plâng deloc, abia aștept! Până acum am avut parte de o sarcină tare năbădăioasă (să-i spunem așa :) ), m-am simțit rau mai tot timpul, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am lipsit atât de mult de pe blog.

N-am mai avut energie pentru multe din activitățile care-mi fac plăcere, m-am concentrat doar pe odihnă și documentare despre tot ce înseamnă să fii mamă. Așadar, sper să aveți rădbare cu mine si să mă așteptați, pentru c-am să mă întorc mereu aici, cu mare drag! Vă pregătesc și un concurs, îl voi lansa imediat ce voi avea timp. Mai multe nu vă spun! :D

Zile fericite vă doresc!

10 comentarii:

  1. Felicitari inca o data pentru bebe. Cand ai timp poate ne auzim pe un mail. Vreau sa iti propun ceva.
    te pup si sa ai parte de o sarcina usoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :* Hai ca m-ai facut curioasa cu propunerea, iti dau mail imediat! :)

      Ștergere
  2. La multi ani, Andreea! :)
    Pentru tine si dragul inimii tale, 2015 va fi - cu siguranta - un an de neuitat! Sa fiti sanatosi, dragilor! :) Toti trei!

    Aici suntem, iar prioritatile sunt prioritati! Ai multa grija de tine si de bebe!
    Calda imbratisare si pupicei!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Ilda! Da, va fi un an de neuitat! Si am asa niste emotii! :))

      Ștergere
  3. Felicitari ! Sarcina usoara si un bebe sanatos :) !

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani!

    bebe? wow! iti doresc sarcina usoara :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaaai, draga mea, am lipsit asa de mult din blogosfera, incat am pierdut cea mai frumoasa confesiune a uneia dintre cele mai dragi fete mie...pff, felicitari din suflet pentru sarcina, sunt foarte bucuroasa pentru tine. Sa te bucuri de aceasta perioada minunata din viata ta, dar de fapt nici nu stiu daca nu ai nascut deja, daca nu, cand ar fi termenul? :)
    Oh, numai bucurie si sanatate va doresc amandurora!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Simo, iti multumesc din suflet pentru gandurile frumoase! Nu, nu am nascut, inca. :)) Termenul ar fi la jumatatea lunii iulie dar fetita este cu doua saptamani mai dezvoltata, asa ca s-ar putea sa ne faca o surpriza si sa apara mai devreme. :)) A fost o sarcina destul de dificila, cu multe momente in care nu m-am simtit bine, dar nici nu mai conteaza, atat timp cat Eva Maria e sanatoasa! :D I-am ales si numele si toata ziua o alint "Mariuca mea". :)) Ne-am dorit foarte mult un copil si abia astept s-o vad, parca nu mai am rabdare!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...