29 ianuarie 2014

Cum rasfatam femeile pe care le pretuim

Prin postarea aceasta, as vrea sa ma adresez barbatilor. Nu stiu cati cititori de sex masculin am, dar, fetelor, va sfatuiesc sa va luati frumusel partenerii de mana si sa-i puneti in fata calculatorului, sa citeasca aceste randuri! Puteti si voi sa stati alaturi de ei si sa va inspirati din sugestiile mele. 
M-am tot gandit ca se apropie Valentine's Day, apoi 1 si 8 Martie si domnii au nevoie de ajutor in alegerea cadourilor potrivite. Nu ca nu se pricep ei la cadouri, dar e bine, uneori, sa le sugeram noi ce ne dorim (sau sa le aratam clar, daca vedem ca nu inteleg), ca sa primim daruri care ne bucura cu adevarat. Si pentru ce au femeile slabiciune, daca nu pentru bijuterii?! Niciodata nu avem suficiente, mereu vedem un model nou, care ne face inima sa bata cu putere si pe care il dorim cu toata fiinta! Asadar, dragi domni, luati notite, va rog, pentru c-am sa va arat cateva bijuterii din argint cu pietre pretioase, potrivite pentru fiecare femeie din viata voastra!
Pentru iubita sau sotie
Cand e vorba de achizitionarea unui cadou pentru partenera de viata, ma gandesc ca acesta trebuie sa vorbeasca despre sentimentele voastre, sa transmita toata iubirea si pasiunea ce ard in voi. Si ce poate fi mai pasional decat culoarea rosie?! Asadar, daca vreti sa va impresionati iubita sau sotia si sa-i oferiti un cadou pe care il va tine minte toata viata, va sfatuiesc sa-i daruiti un set Sublime cu rubine!
Design-ul unic, rafinamentul executiei, precum si faptul ca sunt incrustate cu diamante si rubine, fac ca aceste bijuterii sa se transforme intr-un cadou perfect, elegant si pretios!
Cum, intr-o relatie, inelul oferit iubitei are o semnificatie aparte, reprezentant un juramant de iubire si o promisiune a fidelitatii (asta chiar daca nu cel de logodna), este bine sa oferiti astfel de daruri femeilor pe care le adorati! Mie mi se par foarte potrivite cele doua modele de mai jos, ambele fiind foarte delicate si rafinate!
Inel cu granat
Inel cu perla naturala
Pentru sora sau fiica
Aici situatia se schimba si puteti oferi cam orice tip de bijuterie, trebuind sa tineti cont doar de preferintele persoanei respective si de varsta sa.
Cred ca orice doamna/domnisoara s-ar bucura sa primeasca un Pandantiv cu topaze albastre si albe, foarte fin si usor de accesorizat la diverse tinute. 
Puteti, de asemenea, sa oferiti o Bratara heavenly white (si va spun si un secret aici: aceasta bijuterie este perfecta si pentru o mireasa)
sau un Set fluturasi dantelati
Pentru mama sau soacra
Da, da, pentru soacra, ati vazut bine! :)) Trebuie sa existe si barbati care isi iubesc soacra si ii ofera cadouri!
Avand in vedere ca aici vorbim, deja, de o alta categorie de varsta si de niste persoane foarte importante din viata voastra, domnilor, e bine sa le alegeti cadouri rafinate, elegante, perfecte pentru doamnele mature!
Puteti opta pentru o Brosa floare batuta cu zirconii albe
un Pandantiv romb cu perla si zirconii
sau o pereche de Cercei cu tanzanite ovale si topaz alb.
Acum, domnilor, nu mai aveti nicio scuza! Stiti de unde sa achizitionati cadouri rafinate, aveti si sursa de inspiratie, tot ce trebuie sa faceti este sa va rasfatati femeile pe care le pretuiti, cat mai des cu putinta!
Iar voi, doamnelor, daca sunteti in cautare de cadouri pentru prietenele voastre, nu uitati: BePrecious este locul unde gasiti mereu bijuterii deosebite, pretioase si feminine!

***Articol scris pentru BlogAwards, Campania BePrecious

6 comentarii:

  1. Hihii, nu le-ai dat nicio sansa de scapare domnilor! :))
    Adevarul e ca au pe site-ul asta modele frumoase si deosebite de bijuterii... Am dat si eu o raita! :D
    Fluturasii aceia m-au instigat teribil, pandantivul de asemenea!

    Pupicei, Andreea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, au bijuterii foarte frumoase! Am pus ochii pe cateva, diseara sa vad cum fac sa i le arat sotului! :))

      Ștergere
  2. Eu m-am indragostit de granat, iubesc toate bijuteriile din argint cu aceste pietre :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul este ca arata foarte bine montat intr-o bijuterie de argint! Iubitului i-ai spus?! :D

      Ștergere
  3. Frumos... ce mai pot spune? E clar că nu mi-ar sta rău cu un inel cu rubin pe deget... şi a trecut şi ceva timp de când nu am mai primit de la soţ un astfel de cadou... îl pun pe wishlist :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eeee, ne suparam noi daca primim bijuterii?! :D Chiar daca mai avem 10000 de coliere, inele, cercei, unele noi nu ne strica niciodata! Sotul tau iti cumpara parfumuri, acum mai vrei si inele?! Da faliment, saracul! :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...