10 februarie 2014

Borealy - Bijuterii pentru mirese fermecatoare - Partea I: Tiare

Wow, ce titlu lung! :) Dar n-am avut alta inspiratie! De foarte mult timp vreau sa va prezint gama de bijuterii pentru mirese Borealy, dar mereu am scris despre altceva si am amanat. Acum, insa, a venit momentul! Ma gandisem, initial, sa va vorbesc despre toate bijuteriile lor, dar m-am razgandit, pentru ca au atat de multe modele din fiecare categorie, incat ar fi pacat sa nu ne rezervam timp sa le admiram pe toate! Astazi vom discuta despre tiare, un accesoriu foarte elegant, ce transforma fiecare mireasa intr-o adevarata printesa!
Am observat ca accesoriile de nunta, la fel ca toate celelalte accesorii, se schimba de la an la an. Tiarele, insa, raman mereu in trend. Le puteti folosi fie pentru prinderea traditionalului voal, fie asa, simple. Oricum ati alege, fiti sigure ca veti atrage atentia si veti avea un aer de basm!
Borealy ofera o gama foarte variata de accesorii pentru par, astfel incat fiecare mireasa va gasi ceva pe gustul ei! Daca nu vreti tiare, puteti opta pentru agrafe de par, bentite, ace de par sau orice altceva considerati ca vi se potriveste. Toate arata minunat! Haideti sa va arat ce modele mi-au atras mie atentia!
Gasiti acest model aici.

 
Gasiti acest model aici.
Gasiti acest model aici.
Gasiti acest model aici.
Gasiti acest model aici.
Gasiti acest model aici.
Ce parere aveti, va plac tiarele si agrafele de mai sus?! Voi ce accesorii veti purta/ati purtat la nunta?

4 comentarii:

  1. Mie imi plac cele finute precum cea din poza a treia, am avut una cu perlute, am poze si pe fb.
    Multe mi le-am cumparat de la alte miresici, pe vremea aia eram membra a unui forum tematic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac accesoriile fine! Imi place sa aud ca sunt mirese care nu au pretentia ca totul sa fie nou in ziua nuntii si accepta sa cumpere de la alte miresici! Si eu sunt de parere ca nu trebuie dam banii aiurea pe lucruri care ne folosesc o singura data in viata!

      Ștergere
    2. Sunt multe femei care fac o tragedie din faptul ca nu reusesc ceea ce isi propun. Nunta a fost departe de perfectiune, ne-am simtit bine si asta a contat pentru noi. De cat am avut de atat am facut. In timpul dansului cineva si-a prins tocul in rochia mea, in alta situatie cred ca as fi plans, am rupt pur si simplu portiunea scurtand-o si am continuat dansul. Era din tull, acea parte. :))

      Ștergere
    3. Foarte bine ai facut ca nu ai lasat nimic sa-ti strice bucuria! Si eu ma enervez repede, dar in ziua nuntii am fost foarte calma si nu m-am suparat deloc (desi as fi gasit motive :)) ). Doar am savurat momentul! :D

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...