27 februarie 2014

Rasfat si inspiratie pentru viitoarele mirese

Va intrebati, probabil, de ce am ales acest titlu pentru postarea mea. Ce treaba au rasfatul si inspiratia si, mai ales, cum pot fi ele de ajutor viitoarelor mirese?! Va explic imediat si sper sa aveti rabdare sa cititi postarea pana la final, pentru ca e plina de informatii interesante!
Partea cu rasfatul se refera la ingrijirea corpului, de care fiecare dintre noi trebuie sa se ocupe. Viitoarele mirese, de asemenea, daca isi doresc sa arate fabulos in ziua nuntii! Si, desi, ingrijirea parului, a tenului si a corpului sunt pasi necesari si obligatorii (daca vrem sa aratam bine si sa fim sanatoase), eu numesc aceste etape un adevarat rasfat! Atunci cand folosesti produse de calitate, cu extracte naturale si parfumuri divine, banala ingrijire se transforma intr-o adevarata desfatare pentru trup si suflet!
Nu stiu cate dintre voi au aflat, dar Carrefour tocmai a lansat Les Cosmetiques Design Paris - un brand ce reuneste mai multe game de produse: pentru ingrijirea tenului, pentru igiena si ingrijire corporala, pentru ingrijirea parului, produse bio. Asadar, sub aceasta denumire veti gasi in magazinele Carrefour produse create special pentru rasfatul nostru, la preturi accesibile!
In acest moment in Romania sunt disponibile 3 game de produse: Hydra Science (ce contine produse pentru ingrijirea fetei), Kera Science Professional (produse destinate ingrijirii parului) si Nectar of Nature (produse pentru rasfatul pielii).
Sper ca am reusit sa lamuresc partea cu rasfatul! :D Mergand mai departe, am hotarat sa va prezint cateva din aceste produse (care consider eu ca sunt esentiale si pe care va sfatuiesc sa le incercati si voi, ca sa aratati si sa va simtiti bine in fiecare zi) si, de asemenea, cate o rochie de mireasa care seamana cu fiecare produs in parte. Aici intervine inspiratia! :D Practic, fiecare produs m-a dus cu gandul la un anumit model de rochie de mireasa si-am zis sa vi le arat si voua, poate va place vreunul si-l alegeti pentru nunta voastra. Recunosc, ideea aceasta mi-a venit dupa ce am citit postarea Danei Rogoz de aici si am vazut ca ea a asociat fiecare produs cu o tinuta prezentata pe blogul personal. Eu am vrut sa respect tema blogului si am "legat" produsele de o rochie de mireasa.
Sa va arat ce produse si rochii am ales eu!
Din gama Hydra Science am ales:
- Lotiunea micelara pentru ten sensibil - eu am renuntat de mult timp la demachiant si imi curat tenul de machiaj si impuritati doar cu ajutorul lotiunii micelare! Va recomand si voua sa o incercati si veti vedea diferenta! Tenul ramane mai curat, mai catifelat, mai fresh! Aceasta are 500 ml si un pret de 24.99 lei, adica e o adevarata afacere achizitia ei!
- Crema hidratanta contur de ochi - stiti, deja, ca pielea din jurul ochilor este mai sensibila si mai predispusa la aparitia ridurilor, asa ca are nevoie de o ingrijire specifica. Indiferent de anotimp, nu ezitati sa folositi o crema de ochi!
- Gomajul hidratant pentru fata - atat de necesar pentru indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii! Folositi acest produs de doua ori pe saptamana si veti avea un ten mult mai luminos! Gomajul acesta, spre deosebire de altele, promite sa exfolieze si sa hidrateze pielea, in acelasi timp!
- Masca hidratanta - nu trebuie sa ne lipseasca din casa! Pur si simplu face minuni pentru ten, redandu-i supletea si elasticitatea!
Toate aceste produse m-au dus cu gandul la rochia de mireasa bleu de mai sus, o creatie Elie Saab superba!
Pentru par, in functie de nevoile voastre, va recomand sa incercati produsele Kera Science (sampoane si balsamuri), pentru ca parul trebuie sa arate si el foarte bine in ziua nuntii!
- Gama Color Boost va ofera o culoare intensa si stralucire absoluta, fiind perfecta pentru parul vopsit!
Evident, aceste produse m-au dus cu gandul la o rochie de mireasa roz pudrat, din voal, care sa imbrace trupul in mii de atingeri fine!
 
- Gama Densi' Volume e perfecta pentru voi, daca aveti parul subtire, fara volum.
O rochie de mireasa mov, ampla in partea inferioara, se potriveste perfect cu samponul si balsamul de mai jos!
- Gama Ultra Repair e calea spre un par sanatos si stralucitor, daca in prezent il aveti degradat si sensibilizat.
Cand am vazut aceste doua produse, gandul mi-a zburat imediat catre o rochie de mireasa stil printesa, intr-o culoare tare (fuchsia)! Chiar sunt curioasa daca exista pe aici mirese atat de curajoase, incat sa poarte o astfel de rochie! :)
- Gama Super Liss este ideala pentru domolirea parului rebel, oferindu-i acestuia, pe langa netezire si control, o stralucire naturala!
Rochia nude de mai jos e divina si se potriveste la fix!
 
Si acum, sa trecem la partea mea preferata: ingrijirea corpului! Nu stiu daca v-am mai spus pana acum, dar sunt absolut dependenta de creme, lotiuni, uleiuri, tot ce lasa pielea fina si hidratata! Daca mai si miros frumos aceste produse, atunci m-au cucerit definitiv si irevocabil! :D
Astfel, este lesne de inteles c-am fost atrasa ca un magnet de produsele cu ulei de nuca sau unt de mango! Deja visez cum ar fi sa-mi curat pielea cu gelul de dus si gomajul din gama Nectar of Nature, apoi sa-mi rasfat tot trupul cu lotiunea intens hidratanta din aceeasi gama! Un vis!
 
Si ce rochie de mireasa ar fi fost mai potrivita pentru aceste produse, decat una galben pal, fina si delicata ca petalele unei flori sau ca primele raze ale soarelui?!
Acestea sunt produsele pe care le-as alege eu din gama Les Cosmetiques Design Paris, lansata de Carrefour, produse pe care le consider esentiale pentru ingrijirea noastra si pe care vi le recomand si voua!
Acum, as vrea sa stiu ce produse (din cele de mai sus) va atrag pe voi si ati vrea sa le incercati si ce rochie va place cel mai mult!

13 comentarii:

  1. WOW, Andreea, frumos si interesant articol! Imi plac foarte mult rochiile alese de tine, mai ales cea bej si cea albastra! Pe cea fuchsia nu cred ca as purta-o, culoarea e prea indrazneata pentru mine.
    Nu stiam de aceste produse dar par foarte intersante. Clar as incerca si eu gelul de dus si lotiunea, precum si lotiunea micelara. Aceasta din urma are un pret bun si ma tenteaza! O sa ma uit de ele in Carrefour.
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, iti multumesc pentru aprecieri! Sa cauti produsele si sa-mi spui cum sunt, dupa ce le incerci! Vezi ca poti posta comentarii si fara sa fii anonima! :)) Pupici!

      Ștergere
  2. O prea frumoasa prezentare de frumusete si stil .
    Daca ar fi sa votez o rochie si o mireasa as vota rochia roz si frumoasa care e invaluita in ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Zaharia! Rochia roz este, cu adevarat, foarte frumoasa!

      Ștergere
  3. Goamjul ma tenteaza si pe mine, cred ca ii voi da o sansa la urmatoarele cumparaturi! Ultima rochita, cea galbena daca vad bine, e diafana, are un aer foarte angelic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca il incerci, sa ne spui pe blogul tau cum ti s-a parut! :D Da, ultima rochie e diafana, usoara ca o boare!

      Ștergere
  4. Cel mai dragut articol. Iti urez bafta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Puteam sa jur ca prima rochie e Elie Saab. :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul e ca toate creatiile Elie Saab se disting dintr-o mie! Au un aer asa, nici nu stiu cum sa spun ... inconfundabil! Sunt pretioase, luxoase.

      Ștergere
  6. Foarte inspirat articolul tau, a fost o reala placere sa-l citesc! Rochiile nude si cea galbena imi plac cel mai mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, multumesc! Sincer, nu ma asteptam sa fie atat de apreciat acest articol! :D Ma bucur ca va place ideea mea! Am vrut sa pastrez tema blogului, sa nu derapez. :D

      Ștergere
  7. Foarte frumos ai scris, esti talentata! Bravo!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...