3 aprilie 2014

Daca as putea, as interzice culoarea neagra ...

... de la inceputul primaverii si pana la finalul verii! Nu ma intelegeti gresit, eu iubesc negrul si, adesea, abuzez de el in tinutele mele, dar dupa o iarna in care am vazut numai culori inchise, mi-e dor de pasteluri, mi-e dor de efervescenta! Vremea este, in sfarsit, frumoasa si vreau ca toate nuantele fascinante din natura sa se regaseasca si in vestimentatia oamenilor din jur! Da, vreau culori, multe culori, una mai indrazneata ca alta! Vreau haine si accesorii rupte, parca, din curcubeu! Vreau oameni voiosi si cu chef de viata, vreau sa sarbatorim primavara cu toata fiinta noastra!
Daca nu indrazniti, totusi, sa purtati haine colorate, alegeti, macar, accesorii care sa va scoata tinutele din anonimat! O geanta sau o pereche de incaltaminte intr-o culoare primavaratica vor transforma radical felul in care aratati, aducand un plus de stil!
Stiu ca pantofii sunt una dintre marile iubiri ale femeilor (doamnelor, va inteleg perfect, nici eu nu am niciodata suficient de multe perechi!), de aceea vreau astazi sa va ispitesc cu cateva modele superbe, toate alese de pe site-ul Asortie.ro! De ce de aici?! Pentru ca au o gama variata de produse (de la pantofi, sandale, ghete, cizme, pana la mocasini, balerini si pantofi sport), pentru toate gusturile si toate buzunarele, pentru ca incaltamintea lor este de calitate si are un design deosebit, imbinand cu succes clasicul, modernul, eleganta si comoditatea!
Firma comercializeaza incaltaminte, posete, articole de intretinere si accesorii ale celor mai renumite branduri din tara si strainatate (printre acestea numarandu-se Caprice, s.Oliver, Otter, Botta, Marco Santini, Visconti s.a.).
Tendintele modei, exprimate prin genurile elegant, office, comod, sport, se regasesc in diversitatea colectiilor Asortie din fiecare sezon si se adreseaza, in egala masura, atat femeilor, cat si barbatilor si copiilor.

Pentru zilele de primavara pline de soare, cand vreti sa va simtiti elegante, fermecatoare, seducatoare, cand vreti sa aveti toata lumea la picioare, alegeti pantofi fabulosi, in nuante pastelate blande sau, din contra, in culori "obraznice", care atrag toate privirile! Sa nu uitam ca incaltamintea cu toc transforma radical tinuta purtata si starea noastra de spirit, asa ca purtati-o cat de des puteti! Eu am fost pur si simplu fascinata de modelele de mai jos si le vreau pe toate, pe cuvant!
Daca, din contra, va doriti comoditate, dar fara a renunta la stil, atunci mizati pe balerini confortabili, tot in nuante delicioase!
Gandindu-se la zilele toride de vara, Asortie ne ofera zeci de modele de sandale si cizme de vara, astfel incat este imposibil sa nu gasim perechea perfecta! Cu talpa joasa, platforma sau cu tocuri ametitor de inalte, rasfatati-va picioarele cu sandale colorate si pasiti cu incredere in fiecare clipa!
Daca am reusit sa va starnesc imaginatia si v-am facut sa va doriti cateva perechi noi de incaltaminte pentru acest sezon, atunci accesati repejor site-ul Asortie.ro si porniti in aventura shopping-ului online, in Raiul Pantofilor!
Site-ul este foarte accesibil, categoriile de produse sunt bine structurate, tot ce va ramane de facut fiind sa alegeti produsul dorit, marimea dorita si sa dati click pe "Adauga in cos"! Finalizati comanda dupa ce ati adaugat toate produsele, introduceti informatiile de facturare, alegeti metoda de livrare si asteptati sa primiti minunatiile acasa! Dupa asta, stiti sigur ce aveti de facut! :)
Bucurati-va de primavara si tineti pasul cu tendintele din moda! Asortie tine pasul cu cerintele voastre!

***Articol scris pentru Blog Spring Orkestra 2014, Campania Asortie

7 comentarii:

  1. Perechea albastra de pantofi e superba! O sa intru si eu pe siteul lor. Dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca tie iti place doar o pereche, eu le vreau pe toate! :D

      Ștergere
  2. Pantofii verzi cu toc gros se apropie de incaltamintea ideala preferata de mine. Negru port in orice sezon, dar si culoare, multa culoare. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu port negru, dar aceasta a fost tema campaniei, asa ca m-am conformat! :D Da, acea pereche de pantofi este foarte frumoasa!

      Ștergere
  3. Ştii cum se spune... o să încetez să port negru când se va inventa o culoare mai închisă. :P
    Pe de altă parte e bine să purtăm şi culori cât de des putem, măcar aşa să ieşim un pic din anonimat.

    Nu ştiam de acest site şi chiar au nişte modele foarte cool. Mulţumesc pentru pont, Andreea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu port negru si-l iubesc, dar asta e tema concursului! :D Eu stiam site-ul si au incaltaminte de calitate!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...