11 aprilie 2014

DTS TRAVEL AGENCY, o alegere ideala pentru luna ta de miere!

Va pregatiti de marele moment cand veti renunta la burlacie? Pentru nunta aveti totul stabilit si deja asteptati cu emotie acea zi?! Atunci, ar fi timpul sa va preocupati si de stabilirea tuturor detaliilor legate de luna de miere: planificarea bugetului, alegerea destinatiei, cautarea celor mai bune oferte. Acordati atentie acestor aspecte, pentru a avea o luna de miere de neuitat, in care singura voastra preocupare sa fie aceea de a va iubi cat mai mult! In plus, o astfel de vacanta e necesara tuturor cuplurilor, pentru a se relaxa si a uita de toata agitatia din perioada premergatoare nuntii, asa ca nu treceti peste ea!
Pentru ca toti mirii isi doresc servicii de calitate, dar nu la suprapret, este foarte important sa cautati o agentie turism serioasa, care sa va inteleaga perfect dorintele si sa va propuna oferta cea mai potrivita! Iar D.T.S. Travel Agency este alegerea perfecta, oferind cele mai bune pachete turistice nationale si internationale! Fie ca visati la destinatii mai apropiate, cum ar fi Bulgaria, Grecia sau Turcia, sau la exotismul unor insule putin populate, D.T.S. Travel Agency va avea grija sa petreceti clipe de neuitat, pline de romantism!


Grecia este o destinatie foarte des aleasa de cuplurile care isi doresc ospitalitate, soare, mare, nisip fin, liniste, relaxare, toate cu un buget accesibil. Si este lesne de inteles de ce! Grecii sunt foarte primitori, ofera servicii de calitate, iar peisajele incanta privirea si dau nastere unor amintiri de neuitat. Asadar, o luna de miere pe litoralul grecesc este o oferta demna de luat in calcul! Dintre toate insulele acestei minunate tari, Santorini este cea mai cunoscuta si mai apreciata, datorita apusurilor hipnotizant de frumoase, cand esti aproape sigur ca soarele se topeste in mare si isi dizolva razele in valurile ei, precum si caselor cu acoperisuri albastre, in forma de dom. Santorini nu este o insula cu o viata de noapte tumultoasa (desi in Fira si Kamari exista si cateva cluburi), ci o adevarata oaza de liniste si relaxare. Tot ce trebuie sa faceti aici este sa uitati de ceas, sa credeti ca timpul s-a oprit doar pentru voi si v-a uitat in acel colt de lume, unde puteti sa va bucurati vesnic de iubirea vostra, de brize racoroase si soare fierbinte, de muzica valurilor si turcoazul apei, de rasarituri si apusuri ce va taie respiratia cu perfectiunea lor si care nu marcheaza inceputuri si sfarsituri, ci exista doar ca sa va incante privirea si sa creeze o atmosfera plina de senzualitate! Da, Santorini este o foarte buna alegere pentru cuplurile proaspat casatorite, pentru ca ofera cadrul perfect pentru a va bucura de primele zile ca sot si sotie!
 
Iar la D.T.S. Travel Agency veti gasi cele mai bune oferte pentru o luna de miere de poveste, petrecuta in Santorini! 
De asemenea, aceasta agentie va pune la dispozitie posibilitatea de a incheia asigurari medicale rapid si simplu, la tarife avantajoase! Daca ati achizitionat un sejur sau bilete avion, nu uitati si de asigurarea medicala, pentru o vacanta lipsita de griji!
Nu mai asteptati, rezervati-va acum luna de miere mult visata si bucurati-va din plin de fiecare moment, traiti-l cu toata fiinta vostra!

***Articol scris pentru Primavara Bloggerilor, Campania D.T.S.

2 comentarii:

  1. Inca nu m-am gandit unde imi voi face Luna de miere, totusi ma gandesc la o insula exotica, undeva in Pacific sau Oceanul Indian.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...