10 aprilie 2014

Nunta cu tematica: Lemon & Lime // Wedding Theme: Lemon & Lime

V-am tot bombardat in ultimul timp cu articole pentru campaniile la care m-am inscris (si mai urmeaza), dar cred ca a venit momentul sa ne intoarcem la "oile noastre" si sa mai vorbim despre nunti! Nu de alta, dar mai e foarte putin timp pana se deschide sezonul nuntilor din acest an si ma gandesc ca aveti nevoie de inspiratie! Astazi vreau sa va prezint o tematica de nunta aparte, cu lamai galbene si verzi. :) Poate vi se pare ciudat sa folositi citrice pentru un decord de nunta, dar aruncati privirea peste imaginile de mai jos, sa vedeti ce bine arata! Si mai vorbim la final!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ei, ce ziceti, arata bine? Va inchipuiati ca banalele lamai pot sa fie folosite pentru decorul unei nunti?

10 comentarii:

  1. De fiecare dată când ţi-am citit articolele cu tematică de nuntă de fiecare dată mi-am zis ba: Damn' de ce nu mi-a venit şi mie ideea asta acum 6 ani ori Damn' şi nici nu mai am şansa să mă mărit din nou...

    Lăsând gluma la o parte, chiar cred că postările tale sunt utile pentru viitoarele mirese şi ai gusturi foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am casatorit vara trecuta si am avut o tematica foarte frumoasa, toata lumea a fost impresionata, dar de fiecare data cand vad alte teme, gandesc la fel ca tine. :D
      Sotul meu glumeste mereu cu mine si-mi spune ca la nunta de argint si la cea de aur vom incerca si alte tematici. :))
      Multumesc pentru aprecieri!

      Ștergere
    2. Mai e ceva până atunci... poate între timo îți transformi pasiunea într-un business. :D De asta ce ar zice soțul?

      Ștergere
    3. Amandoi ne dorim acest lucru, chiar foarte mult! Sper sa se intample, la un moment dat! El e foarte priceput in administrarea unei afaceri, eu sunt foarte creativa, asa ca am face o echipa geniala! Pentru asta luptam! :)

      Ștergere
  2. La o astfel de idee chiar nu m-as fi gandit si-mi pare tare pe gustul meu! Daca acum as fi fost viitoare mireasa, o luam in calcul! :)

    Cum bine subliniaza Lucia, blogul tau poate oferi multa inspiratie pentru cei care se pregatesc pentru acest mare eveniment al vietii!

    Pupicei, Andreea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arata foarte bine, asa-i?! Sper ca blogul sa fie util persoanelor interesate, am mari planuri cu el! Usor, usor, sper sa ajung sa le pun in practica. Ma bucur foarte tare ca a crescut numarul de vizitatori foarte mult! :D
      Pupici si tie, Ilda!

      Ștergere
  3. Rochiile pe verde si galben, aranjamentele florale cu citrice arata foarte bine, chiar si tortul decorat cu flori ferzi imi plac. Cred ca e usor sa alegi o tematica dar mai greu sa gasesti toate elementele, nu e imposibil dar poate fi costisitor mai ales daca nu cauti din timp variantele cele mai prietenoase buzunarului.
    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, un decor foarte extravagant poate fi realizat doar de o firma specializata, care iti ia ceva bani. Si ei se ocupa de toate elementele. Daca iti faci singur (cam cum ne-am facut noi la nunta), trebuie sa te organizezi din timp si sa cauti cele mai accesibile variante, cum ai zis si tu. Dar nu e imposibil si nici exagerat de scump.

      Ștergere
  4. Oh, foarte frumos. Modern, elegant, perfect pentru o nunta sau o petrecere!
    Te invit sa te inscrii la giveaway-ul pe care il organizez pe blog!

    http://visiononfashion.blogspot.ro/2014/04/sammydress-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...