24 noiembrie 2013

Parfum de mireasa: Lancome Attraction

In momentul in care va hotarati sa va casatoriti si puneti pe foaie tot ce aveti de facut si de cumparat, nu uitati si de parfumurile pentru mire si mireasa! Poate vi se pare un detaliu neimportant, dar e foarte bine sa alegeti un parfum special pentru acea zi, unul care sa va aminteasca mereu de clipa in care v-ati unit vietile. Desigur, puteti folosi parfumul vostru preferat, dar e mai indicat sa incercati ceva nou, o aroma care sa ramana asociata doar cu nunta voastra si atat!
Alegerea unui parfum nou (si pentru o asa ocazie) este o decizie dificila, asa ca trebuie sa aveti rabdare, sa va asigurati ca va reprezinta complet si ca se potriveste cu evenimentul (de exemplu, o aroma romantica nu prea se potriveste cu o nunta cu tematica rock :)) ). Evident, alegerea e doar a voastra si tot ce conteaza este sa va simtiti voi bine! 
Ca sa vin in ajutorul vostru, incepand de astazi, am sa deschid o noua categorie de postari - "Parfum de mireasa/mire" - in care am sa va propun diverse parfumuri pentru ziua in care deveniti sot si sotie.
Sper sa gasiti inspiratie in aceste postari si sa va placa!

Primul parfum: Lancome Attraction! Eu l-am gasit la preturi bune pe site-ul Parfumeriedelux.ro.
Un parfum irezistibil, la fel ca atractia dintre voi doi! Un parfum delicat, floral si sofisticat, construit pe note de iris si patchouli, potrivit pentru miresele indraznete, dar care nu uita sa fie si romantice si feminine!
Note de top: gardenie, neroli, ylang-ylang. 
Note de mijloc: iris, floare de portocal, iasomie, trandafir bulgaresc, tuberoza. 
Baza este confectionata din cedru, patchouli, vanilie, mosc si chihlimbar.
Ce spuneti, ati purta acest parfum in ziua nuntii?! L-ati incercat, va place?!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...