26 noiembrie 2013

Lenjerie intima pentru mirese - Propunerile site-ului domnisoare.ro

Cred ca toate miresele acorda mare atentie lenjeriei intime din ziua cea mare. Si, sincer, nu prea inteleg de ce! Bine, nu poti sa porti o pereche de budigai, dar nici sa te chinui in nu stiu ce chestii mega sexy si incomode n-are rost! Noaptea nuntii nu e asa cum vedem in filme, nu se termina mereu cu romantism si amor nebun, ci cu somn si dorinta de a ne odihni cat mai mult. Dupa o zi si o noapte in care dansezi, stai in picioare, esti dragut/a cu toata lumea, faci sute de poze, transpiri si mai stiu eu ce, nu prea mai ai chef de mototolit asternuturi. Atunci, de ce sa dai banii pe o lenjerie sexy, de care n-apuci sa te bucuri?! Dupa parerea mea, "investitia" asta trebuie facuta pentru noaptea de dupa noaptea nuntii. Adica a doua zi (ma rog, noapte). Sigur atunci nu mai sunteti atat de obositi, au trecut toate emotiile si tot stresul, sunteti mai fresh. Asadar, daca va pregatiti sa deveniti mirese si cautati o lenjerie intima potrivita pentru eveniment, n-ar strica sa aruncati privirea peste oferta site-ului www.domnisoare.ro, unde gasiti articole atat pentru miresele mai timide, cat si pentru cele mai "wild" dintre voi.:))
Va arat mai jos ce mi-a placut mie cel mai mult!
Il gasiti aici!
Il gasiti aici!
Il gasiti aici!
O gasiti aici!
Il gasiti aici!
Toate aceste modele sunt recomandate a fi purtate dupa ce ati renuntat la rochia de mireasa. Nici n-ati avea cum sa le purtati pe sub rochie, pe toata durata nuntii. Pentru acele momente e recomandat sa alegeti o lenjerie intima de calitate, din bumbac, in care sa va simtiti confortabil si care sa nu creeze cute inestetice, vizibile prin  rochie.
Data viitoare vom vorbi despre cele mai potrivite arome pentru torturile de nunta, in functie de anotimpul in care va casatoriti, asa ca ramaneti pe aproape! Pana atunci, astept sa-mi spuneti ce lenjerie intima ati purtat voi in ziua nuntii sau ce aveti de gand sa purtati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...