7 noiembrie 2013

The Sunshine Award

Astazi voi renunta (doar putin, da?!) la postarile despre nunti si-am sa onorez invitatia lansata de Lavander Thoughts de a completa tagul de mai jos.

Reguli:
1. Adauga banner-ul premiului pe blogul tau!
2. Pune un link catre persoana care te-a nominalizat!
3. Raspunde celor 10 intrebari!
4. Nominalizeaza alti bloggeri!

Buuun, sa trecem la intrebari! :)

1. Care este anotimpul tau preferat?
Hmmm, primul impuls a fost sa zic "VARAAA!", dar dupa ce m-am gandit mai bine, am decis sa raman la primavara. Cum zicea si Ilda, pomii infloriti sunt atat de frumosi si-mi aduc atat de multa pofta de viata cand ii vad si le simt aroma florilor!!! Daca as avea puterea sa creez un anotimp nou, as face unul cu temperaturi de maximum 30 de grade, cu pomi (de orice fel, dar musai si cativa tei :D) vesnic infloriti, cu ploi rare si calde, terminate cu un curcubeu intens si multe, multe flori parfumate!

2.  Care este serialul preferat?
Aici n-am ce sa va raspund, pentru ca nu urmaresc seriale. Mie chiar nu-mi plac filmele in care actiunea dureaza mult, ma plictisesc. De aceea prefer filmele artistice.

3. Care este mancarea/desertul preferat?
De ce trebuie sa vorbim despre asta cand eu sunt la dieta?! De ceee?! :) Bine, fie, raspund! As manca pizza la orice ora din zi sau din noapte! Cred ca e singurul fel de mancare caruia chiar nu-i pot rezista! Un desert preferat nu am, dar daca e vorba de ceva ce contine ciocolata si nuci, s-ar putea sa devina preferat!:)  

4. Folosind doar trei cuvinte, cum te-ai caracteriza?
Vesela, puternica si visatoare.

5. Care este culoare ta preferata?
Imi plac culorile pamantului, dar in ultimul timp am facut o adevarata obsesie pentru lila. 

6. Cat timp iti ia machiajul zilnic/rutina zilnica de ingrijire a tenului?
Dat fiind faptul ca pun mai mult pret pe ingrijirea si sanatatea tenului decat pe machiaj si ca nu am avut niciodata un ten cu probleme deosebite (ba chiar pot spune ca arata foarte bine), in cel mult 15 minute sunt gata! Imi curat tenul, aplic o lotiune tonica, il hidratez, aplic o alta crema nuantatoare (nu sunt fana fondurilor de ten), putin rimel, gloss si sunt pregatita sa ies din casa! Sunt zile la rand cand renunt si la crema aceea nuantatoare si la rimel, singurul produs de machiaj folosit fiind doar gloss-ul.

7. Cate oje ai in colectie?
N-am avut niciodata mai mult de 10 lacuri de unghii. Pentru ca unele din ele ajung sa se usuce foarte repede si nu mai pot fi folosite, nu vreau sa dau banii degeaba pe ele. Iar mie cand imi place o oja, fac o adevarata obsesie pentru ea si o tot folosesc pana ma satur de ea sau se termina. Iar cand se termina una, atunci e momentul sa-mi cumpar alta.:)       
 
8. Care este cel mai indragit produs de makeup/beauty, un produs care nu trebuie sa-ti lipseasca niciodata?
 Daca vorbim de makeup, atunci e clar luciul de buze! Nu pot sa traiesc fara asa ceva! Mie nu-mi plac rujurile! DELOC! Prefer gloss-ul pentru ca aduce luminozitate pe chip si e mult mai sexy.:)
Din sfera de beauty, nu as putea sa traiesc fara creme (de maini, corp, ten, cat mai multe si cat mai parfumate, cu exceptia celor pentru fata, care prefer sa nu aiba niciun miros), fara deodorant, gel de dus, sampon, balsam de par si parfum! Bine, produsele astea le folosim toate, dar eu am anumite preferinte fara de care nu pot sa traiesc linistita. Serios! Cand trebuie sa plec undeva, sa vedeti cum car dupa mine sticlute, borcane si bidonase cu "potiuni magice" ... :)) Trebuie sa stiu eu ca am cu ce sa-mi hidratez pielea in fiecare clipa, altfel nu ma simt bine! :D

9. Care este trendul tau preferat in materie de fashion toamna-iarna aceasta?
Nu pot spune ca sunt obsedata de trend-uri, asta pentru ca nu mi-a placut niciodata sa vad ca altcineva poarta ceva la fel ca mine. Oricum, ador dantela (care am vazut ca se pastreaza in trend si in acest sezon), catifeaua, decupajele si insertiile de piele. Imi plac foarte mult tinutele uni si cu un puternic accent de culoare (poate o geanta, o bijuterie sau o pereche de pantofi).

10. Care sunt accesoriile tale preferate?
Ador gentile! Pot spune ca a fost o vreme in care ajunsesem sa le colectionez, atat de multe aveam. :)) Acum sunt mult mai practica si ma gandesc de doua ori inainte sa cumpar o geanta, fac tot felul de combinatii in cap, sa vad cu ce o pot purta. Si cerceii imi plac la fel de mult, nu pot sa ies din casa daca nu am cercei in urechi! Ma simt ... goala! :)) Ciudat este ca atunci cand ma intorc acasa, primul lucru pe care il fac e sa-i dau jos, pentru ca nu suport sa-i tin cand sunt in casa! Fiecare cu piticii lui! (pe creier, evident) :))   

Cat am putut sa scriu! Sper sa aveti rabdare sa cititi tot!

Nominalizez pe:

De asemenea, oricine doreste sa preia tag-ul, e liber s-o faca! Chiar vreau sa vad cat mai multe raspunsuri!
Daca nu aveti blog, puteti raspunde la intrebari printr-un comentariu!

8 comentarii:

  1. Phiii, ce nominalizata constiincioasa! Ai creat precedent, te voi mai numi si alta data!:)) Multumesc, Andreea!
    Am citit cu interes raspunsurile tale, mai ales ca difera destul de mult de ale mele!:D
    Pupicei!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Eiii, nu ma lauda atat! Astazi am fost libera, asa c-am avut timp sa ma ocup! :)) Altfel mai intarziam si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Îți mulțumesc pentru nominalizăre. Și eu fac parte din clubul celor dependențe de pizza :)))) Eu ador și pastele :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare placere! Imi plac si mie pastele foarte mult, insa am observat ca ma doare stomacul dupa ce mananc. Asa ca incerc sa le evit.

      Ștergere
  4. ma bucur ca nu sunt sigura careia nu-i place sa aiba multe oje :)). cred ca suntem aproape niste ciudatenii, dar nici mie nu-mi place sa irosesc lucrurile si cand fac o pasiune pt o anumita nuanta cu ea ma dau o buna perioada de timp :).

    RăspundețiȘtergere
  5. La fel gandesc si eu! Si procedez asa nu numai cu ojele, ci cu toate produsele.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...