16 noiembrie 2013

Taviori - invitatii si marturii de nunta rafinate

Nici nu va inchipuiti cat de mult mi-am dorit sa am asa ceva la nunta! Visam invitatiile si marturiile astea si noaptea! Dar a trebuit sa ma resemnez, pentru ca depaseam mult prea mult bugetul alocat evenimentului. Si stiti ca v-am mai spus ca eu nu pun mare pret pe invitatii si marturii, pentru ca oamenii nu le pastreaza si se dovedesc a fi o investitie inutila. Astea, in schimb, sunt atat de frumoase, incat mi-as fi calcat principiile si le-as fi luat (daca erau mai ieftine). N-are rost sa ma mai plang acum, dar inca ma gandesc cat de bine ar fi aratat! :))
Tocmai de-asta m-am gandit sa vi le arat si voua! Daca eu nu le-am putut achizitiona, nu inseamna ca nu exista printre voi persoane care pot. Poate aveti mai putini invitati sau poate, pur si simplu, va permiteti sa le cumparati. Si daca e asa, luati-le, nu mai stati pe ganduri! Sunt minunate, sunt de efect, sunt altceva! Am mai vazut invitatii de nunta si marturii tridimensionale, dar nu asa frumoase.
Ca sa intelegeti ce spun, aruncati o privire peste pozele de mai jos!


 
 
 



 
Sursa foto aici!

Am vazut pe site-ul lor ca au mai multe modele, in culori diferite. Preturile la invitatii sunt intre 10 si 20 de lei, in functie de cat de complicat este modelul. Marturiile costa intre 8 si 13 lei. Comanda minima este de 25 de bucati/model. Pentru comenzi mai mari de 100 de bucati se ofera o reducere de 10% si transport gratuit.
Daca v-am starnit interesul, accesati-le site-ul aici!
Nu-i asa ca sunt frumoase?!

4 comentarii:

  1. Cat de frumoase sunt, intr-adevar nu am vazut ceva mai special pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac mult si mi se par deosebite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stie cineva de unde putem achizitiona materialele necesare pentru aceste invitatii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catalina, nu stiu unde se gasesc materiale, eu doar le-am gasit gata facute.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...